Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar..
Yarın için randevu aldım. Doktor 12. Haftada gel dedi ama geçen kontrolde kanama alanı vardı. Çok yoğun çalışıyorum sürekli ayaktayım. O yüzden tekrar muayne olmak istedim. İnşallah güzel haberler alırım..
Kesede bebeğin yerine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bakan oldu mu kızlar?
Hadi güzel haberlerle gel canım. Ben bilmiyorum, nasıl oluyor ki o?

Kızlar merhaba, benim kötü haberlerim var. Dün akşam biraz kanama oldu kan deil de leke gibi. Sabah doktora gittik. Alttan baktı, su an kalp atışı görmeyi bekliyorum ama o tarz bi oluşum yok dedi. Kese var, yolk sacı var, ama içinde böyle bebek gibi ince bişey oluyor ya, o yok. Bi de böyle baloncuk baloncuk 2-3 tane bişey var sanki. Kesin konuşmak istemiorum 4-5 gün daha bekleyelim ama büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek ve vücut atacak dedi. Ağla ağla içim çıktı ama elden ne gelir...

İsteğe bağlı olunca fiyat farkı oluyor bazı hastanelerde iki bin de az değilmiş. Benim bütün kuzenlerim arkadaşlarım hep devlette normal doğurdu biz mi abartıyoruz acaba :)))

Benimde çevremde devlette doğuran yok:) çeşit çeşit özel hastanelerde dogurdular. Uygun özeller de var. Ama benim ilk doğum tecrübem olacak,kalabalık yol geçen hanı gibi bir hastane istemedim, sgk geçmemesi özellikle tercihim oldu hastane bakarken. Böylece her önüne gelen yoğunluk oluşturmuyor muayeneler de bile daha rahat ediyorum.sakin nezih bir ortam oluyo.abartiyoda olabiliriz bu işler kişisel beklenti tercih meselesi canım.dogum özel ömründe bikere olan bişey şartları zorlayıp standart üstü biyerde gerceklessin mantigindaydim hep ben. kan aldirirken ağlayıp kendimden gecebiliyorum mesela:) birisi suratı asık davransa çok üzülürüm doğumda falan:) ben biraz garibim bu anlamda.
Devlette ve çok ucuz olan ozellerde gözünün yaşına bakmıyorlar çevremdeki kişilerin tecrübelerinden edindiğim şey bu oldu. Birde bu hastane işlerinde doğum okadar tutmuyor aslında mesela sezeryan 9000 oluyo bu doğum için değilde, kaliteli hizmet için ödediğin para oluyo.hizmet satın alıyoruz gibi bişey yani. Ne kadar iyimser bakıyorum :)))) inş normal doğum yaparız bir avazda

ilacla alakali değildir mide bulantin gebeliktendir.4te cok yuksek yerine getirene kadar takipte tutar seni doktoeun yerine oturdumu ayda bir tahlil ysptirip ona gore ilacin dozunu ayarlatir sana.

3 e inmesini bekliyoruz bakalım haftaya düşer inşallah canım. Günün diğer saatlerinde de bulantım var ama nasıl desem pek kusabilen biri değilim sadece ilacı içer içmez oluyor. Insallah haftaya düşer de rahatlarım

Kizlarrrrr muaneden ciktim cook sukur gorundu bebegim.doktora diyorum korktum bos gebelik falan diye dedim pozitif dusunelim pozitif olsun diyo :KK66: allhma sonsuz sukurler olsun cok mutluyum
Hayırlı olsun canım şükürler olsun. :KK200:

Kızlar merhaba, benim kötü haberlerim var. Dün akşam biraz kanama oldu kan deil de leke gibi. Sabah doktora gittik. Alttan baktı, su an kalp atışı görmeyi bekliyorum ama o tarz bi oluşum yok dedi. Kese var, yolk sacı var, ama içinde böyle bebek gibi ince bişey oluyor ya, o yok. Bi de böyle baloncuk baloncuk 2-3 tane bişey var sanki. Kesin konuşmak istemiorum 4-5 gün daha bekleyelim ama büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek ve vücut atacak dedi. Ağla ağla içim çıktı ama elden ne gelir...
Allah hakkinda hayirlisi.neyse onu nasip etsin canim.bende boyle birsey yasadim.Hayirlisini.nasip etsin bize.Hersey bizler icin.dua et b bol hayirlisi icin.

Canım çok üzüldüm ama doktorunun dediği gibi bekle bakalım. İnşallah mucizen olur bebeğin sağlıkla seninle olur. Çok ama çok üzüldüm

Canım başka bir doktora daha git bence mutlaka. inşalalh sağlıklı bebektir inşallah büyür canım. :KK200:

Allah can sağlığı versin size.
Hayırlısı demekten başka dua etmekten başka elden bişey gelmiyor.
Benim bı önceki gebeliğimde de ben yaşamıştım.
Seni çok iyi anlıyorum.
Rabbim sağlıklı sıhhatli ve bebislerle kucağını doldursun

Canım benimde lekelenmelerim oluyor ama ben kalp atışını duydum. Sende acele etme bence. Kaçıncı haftadasın.? Biraz daha bekle dua et. Benim geçenlerde adet olur gibi kan geldi düşük riskim var yatıyorum hep. Yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz korkma...

Canım benimde lekelenmelerim oluyor ama ben kalp atışını duydum. Sende acele etme bence. Kaçıncı haftadasın.? Biraz daha bekle dua et. Benim geçenlerde adet olur gibi kan geldi düşük riskim var yatıyorum hep. Yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz korkma...
Sata göre 8. ama geriden geliyordu zten 1 hafta kadar falan. Doktor cok umutsuz konustu. Progestan verdi bana kalsa gerek yok cünkü bu anne tarafını iyileştiren bi ilac bizim bebek tarafında sıkıntı var dedi, Saglıkla gelişmemiş. Kalp atışı yok. Yolk sacın içinde baloncuklar var gibi. Sanki hersey kaydı gitti elimden, Allahım güç versin. cevabın için sağol canım. Allah sizlere saglık versin bebeklerinize saglık versin

Sata göre 8. ama geriden geliyordu zten 1 hafta kadar falan. Doktor cok umutsuz konustu. Progestan verdi bana kalsa gerek yok cünkü bu anne tarafını iyileştiren bi ilac bizim bebek tarafında sıkıntı var dedi, Saglıkla gelişmemiş. Kalp atışı yok. Yolk sacın içinde baloncuklar var gibi. Sanki hersey kaydı gitti elimden, Allahım güç versin. cevabın için sağol canım. Allah sizlere saglık versin bebeklerinize saglık versin
Sata göre bende 8+5 im ama ultrasona göre benimde bir hafta geride. Progestanı bende kullanıyorum fitil olarak. Sende kullan belli mi olur Rabbim öyle büyük ki Ol Der ve Olur...
İnşaallah bir sonraki gidişinde sağlıklı bir bebiş görürsün. Dualarım sizinle..
Yolk sac içinde balon gibi olan şey ne ki acaba ? İlk defa duyuyorum. Hayırlısı olsun inşaallah

Bak benim tahmini doğum önce 12 mayıstı . Aradaki bir haftadan dolayı 19 mayıs görünüyor. Seninki daha da geçtir. Son adetin ne zamandı?

Allhm kimseyi evladiyla sinamasin insallh.cok zor seni cok iyi anliyorum ama ikiside Allhtan.sakin isyan etme.allhm tekrar nasip eder insallh

Bak benim tahmini doğum önce 12 mayıstı . Aradaki bir haftadan dolayı 19 mayıs görünüyor. Seninki daha da geçtir. Son adetin ne zamandı?
13 augstostu.. Suan biraz arastırdım da pek umut yk benim için:( Yine de Allah razı olsun.

Back