Kızlar bu arada beben hastanede kaldığım sürede 3 gün arka arkaya ultrasona girmiş oldum kısa kısa kalp akışına da baktı Dr. Insallah bi sıkıntı olmaz aklıma takildi

Canım bu kadar panik olma , n'olacak korkma doktor kötü olsa yaparmi, kötü düşünmek kötüyü çeker, ultrason altı üstü, bebeğin iyi olduğunu görmek için emin ol hergun bazı nedenlerden dolayı girenler vardır. İçini ferah tut canim

Benide kayıt edin kızlar sat:13.08.2018. Yaş:29 . Boy:1.63. Kilo:63. ikinci gebelik,Konya

Neden şaşırıyorsun ki ben de mide ağrısından kıvranıp öylece beklemeye şaşırıyorum. Anne sağlıklı olacak ki bebek de sağlıklı olsun. Benim düşüncem bu içmemek senin tercihindir.

Neden şaşırıyorsun ki ben de mide ağrısından kıvranıp öylece beklemeye şaşırıyorum. Anne sağlıklı olacak ki bebek de sağlıklı olsun. Benim düşüncem bu içmemek senin tercihindir.
Benim şaşırdığım şey hani doktor bunu bana neden vermedi süründürdü beni ay kadına ayar oldum

Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni katılıyorum aranıza Bugün BETA HCG 1926 çıktı. Böylelikle inşallah ben de hamile olduğumu resmilestirdim. Ama henüz doktora gitmedim. Giden var mi. Benim şuan 5 buçuk haftalık gösteriyor.

Hayirli olsun canim tebriklerr
Bende 5+5 im simdilik yarin doktora gidecem

P Pembissanne
Merhaba canım;
sat:01.08.18
yas:29
Boy:1.63
Kilo:58
Ilk gebelik
6+2de bebegi ve kalp atışını gördüm
7+1 de kalp atışını duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…