- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Pazartesiden sayarsan 4 gün fark oluyorCanım arada iki gün fark var, cihazlarda hatta aynı cihazda bile bir iki günlük farklar olabiliyor, sen merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesiden sayarsan 4 gün fark oluyorCanım arada iki gün fark var, cihazlarda hatta aynı cihazda bile bir iki günlük farklar olabiliyor, sen merak etme
Amin. Kendi doktoruma göre 7+3 bugün
Pazartesiden sayarsan 4 gün fark oluyor
İnşaallah. Çok zor valla Allah yardımcımız olsun.Özellikle iki-3 haftayı çok dikkat ederek geçir canım, wc dışında kalkma uzan devamlı. Sonrasında zaten tehlike geçecektir. Bol bol dua et
Bencede o önemli.Farklı cihazlarda olabiliyor böyle farklar, aynı cigazlardada bazen farklar olabiliyor. Önemli olan senin doktorumdaki ölçümün uyumu canim
Gaviscona doktor izin veriyor mu bide ne kadarlık hamilesiniz
doktora sormadım. Ama daha önce hamile olanlardan çok duydum doktorun bu şurubu veridiğini zaten prospektüsünde de gebelerde kullanılabileceği yazıyor.Gaviscona doktor izin veriyor mu bide ne kadarlık hamilesiniz
7 hafta 2 günlük hamileyim bu arada:)doktora sormadım. Ama daha önce hamile olanlardan çok duydum doktorun bu şurubu veridiğini zaten prospektüsünde de gebelerde kullanılabileceği yazıyor.
Belirtilere takılmamak lazım ama insanın elinde değil düşünmeden edemiyor.Günaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
Merhaba canım ben de ankaradayım şimdilik Tandoğan magnete gidiyorum 10.haftadan sonra bulduğum doktora göre bir özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba hanımlar nasılsınız öncellikle herkesin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah
Sonra Ankaradan olan varmı diye soracakdımbende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim 5. haftaya giriyoruz inşallah. şuan doğum 6 haziran görünüyor ama daha erken olacakdır sezeryan olacağım için...
Ankarada olanlar hangi hastaneyi tercih etti acaba? teşekkür ederim
Bende de kusma yok bulantı var. Normal bence. Tiksinme çok aşırı var koku hassasiyeti de öyle. Mesela 2 lokma yemek yedikten sonra 3.yü yesem kusturacak gibi oluyor. Bırakıyorum yemeyiGünaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
bizimde 31 mayıs inşallah.daha dr gitmedim ama 7.haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışı o haftalarda duyuluyormuş.siz gittiniz miMerhaba tatli hamisler benimde 31 mayis olcak insallah
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah![]()
canım kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor benim 8. haftadan sonra başladı ama normal zamandaki gibi istifra etme yada o zamanki gibi bir bulantı değil değişik bi şekilde oluyor ama allahtan sürekli olan bişe yok ara sıra yokluyorGünaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
merhaba canım aminn hepimiz inşallah bende ortadoğuya gittim hastane arayışındayım bende ondan sormuşdum teşekkür ederimMerhaba canım ben de ankaradayım şimdilik Tandoğan magnete gidiyorum 10.haftadan sonra bulduğum doktora göre bir özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.
mide bulantisi isteme o kadar kotu bir sey ki . resmen hayattan sogutuyor insani . haline sukret lutfenGünaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.
mide bulantisi isteme o kadar kotu bir sey ki . resmen hayattan sogutuyor insani . haline sukret lutfen
Günaydın kızlar... çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum. Aramızdan ayrılanlar özellikle beni çok etkiliyor ve üzüyor. Benim kontrolümde bu hafta cuma...pozitif kalmaya çalışıyorum ama maalesef elimde değil stresliyim çok. Bir de benim nerdeyse hiç bulantım yok...yani arada bir midem bir ağzıma gelicek gibi oluyor ama mesela iş yerinde tuvalete girince falan (sanırım çamaşır suyu kokusundan) onun dışında bir kusma falan yok... göğüs hassasiyeti var sadece ve iştahsızım. Yapmamak lazım ama takıyorum işte kafama neden yok diye... İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için.