Merhaba Öncelikle Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepinize inşallah
Dün gece öğrendim evde yaptığım test ile, bu sabah kan verdim, yarın alacağım sonuçları. Planlı değildi o yüzden sanırım çok geç öğrendim, sat 8 ağustostu, ama ben düzensizlik yaşadığım için hiç ihtimal vermiyordum Annemin ısrarı sonucunda test yaptım saniyesinde çift çizgi

Merhaba hayırlı olsun sağlıklı gebelik olur inşallah ben de mide bulantım olduğu için acile gitmiştim üşüttüm falan sandım meğer değilmiş beta hcg için kan aldılar ben ihtimal vermiyordum eşim laboratuvar dan sonuçları aldı eşim den öğrendim hamile olduğumu benim de düzensizdi pko dan dolayı 4 Ağustos sat

Çok büyük bir sürpriz olmuş sana da Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah Bende hiç belirti olmadı, göğüslerim büyüdü ama regl belirtisi diye oralı olmadım, bir iki gündürde şiddetli bel ağrım var yarın sonucu alayım ona göre dr a gideceğim inşallah

ahhh ahh bugün ben mahvoldum mide yanmasından yemek borumu söküp atmak istedim eczaneden gavisgon şurup aldım bugün iki kere onu içtim de biraz iyiyim.
kızlar ben mide agrısı ve yanmasından duramıyorum ,bununla nasıl baş edicem ilacı var mı?[/QUOT

Insallh oyledir cnm kendimi iki sonucada hazrladm acikcasi hakkimda hayrlisi olsun artk

Cnm senndemi bebek gorunmedi
Canım benim üstten yolk saç gözüktü ama bebeği tam göremedi alttan kalp atışını dinletiyim mi dedi bende istemedim 2 hafta sonra gel dedi alttan baktırmadım bugün yani

İstah kesilmesi yok bende de canım tiksiniyorum ama yinede yiyorum yemek
Mide bulantıları zaten devamlı hep :) bende sabahları tost yiyorum iyi geliyor.

Maşallah canım hayırlı olsun :)

gebiş hatunlar. hepinize Allâh yardım etsin . zorlu bir yolculuğa başladık. ben size mide ili ilgili birkaç öneride bulunacağım. kendim bilhasa deniyorum işe yarıyor. ev yapımı elma sirkesi birer yemek kaşığı yanmadan evvel için . mayalı şeylerden uzak durun. mesela ekmek diyeti yapın. şekerden uzak durun. bunlar çok işe yarıyor.

Benimde kese alanında kanama vardı 1 hafta rapor verdi bana, geçen hafta perşembe başladım işe, Şimdi çok şükür bir şey yok. yinede dikkat ediyorum her şeye .
inşallah bizimde öyle olur cnm hayırlısıyla
İstah kesilmesi yok bende de canım tiksiniyorum ama yinede yiyorum yemek
Mide bulantıları zaten devamlı hep :) bende sabahları tost yiyorum iyi geliyor.
aynı ben ya tiksinti var ama zorla yiyorum (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…