bebde bugun kontrole gittim minigimin hareketlerini gordum ultrasonda nede degisik bir duygu rabbim herkese tattirsin
Masallah canım
Merhaba kızlar kontrolden geldim sat 6+3 ultarson 5+3 gösteriyor normal mi kalp atışı göründü çok şükür ama yine çok korkuyorum
Hayırlı olsun canım <3 geç döllenmedir belki tarihler tam tutmuyor sata göre olunca canım endişelenme

Çok çok geçmiş olsun. Dikkat et canım

Üç gün antibiyotik alicam yatıp dinlenince inş geçer,sana da çok geçmiş olsun canım

Benimde sat a göre 8+1
Ultrasona görede 7+1. Doktor bir sorun yok dedi çok şükür.
Benimde sata göre 10+4 ama ultrasona göre 9+3 yani regl aralığım genişti o yüzden döllenme geç oldu , önemli olan her kontrolde bir öncekine göre uyumlu ilerlemesi

Benimde sata göre 10+4 ama ultrasona göre 9+3 yani regl aralığım genişti o yüzden döllenme geç oldu , önemli olan her kontrolde bir öncekine göre uyumlu ilerlemesi
Evet bende 17. Gün yumurtladım. Geçen salı 6+0 dı. Bugün 7+1 olmuş. Uyumlu ilerlemiş oluyor demi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Selam bayanlar.
Ben usuttum sanirim her yerim sizliyor cok halsizim mide bulantisi cok kotu. Hic bisey canim istemiyo. Yarin kalan tahlillerimi yaptiricam devlette. Bebegi de gorurum bahaneyle insallah

Evet bende 17. Gün yumurtladım. Geçen salı 6+0 dı. Bugün 7+1 olmuş. Uyumlu ilerlemiş oluyor demi

Evet canım benimde 9+2 olması gerekiyordu 9+3 çıktı bugün,doktor gayet normal bir iki gün fark oluyor dedi.seninki de gayet güzel canim

Selam bayanlar.
Ben usuttum sanirim her yerim sizliyor cok halsizim mide bulantisi cok kotu. Hic bisey canim istemiyo. Yarin kalan tahlillerimi yaptiricam devlette. Bebegi de gorurum bahaneyle insallah
canim sana tavsiyem ihlamur ic limonlu ve balli sut bende cok agirr grip oldum ustune kanamam oldu derken mahvoldum oyuzde bunlarla anca ayaga kalktimm ilacta vermediler

canim sana tavsiyem ihlamur ic limonlu ve balli sut bende cok agirr grip oldum ustune kanamam oldu derken mahvoldum oyuzde bunlarla anca ayaga kalktimm ilacta vermediler
Anca limonlu biseyler yiyip iciyorum zaten. Umarim gecer hemen zar zor kalkiyorum ayaga tansiyon yerlerde bugun saglik ocagina gittin 8e 4 cikti.

Özele gidicem yarın inşallah aynı sorunla karşılaşmam ya gerçekten kötü durumdayım. Ne bu Dr.ların tavrı anlamıyorum moralim bozuldu durduk yere yarında olumsuz bişey yaşamam insallah

Tüm hastalara geçmiş olsun benim hala midem berbat bugün açlıktan tansiyonum düştü ama yiyemiyorm

benimde 3 cm kistim var hatta doktordan çıkınca dedimki bebekten büyük kistim varmış :) Ama benim doktorumda önemsiz dedi. yine de takip etmekte fayda var tabi

Ayy normal dimi canım içim ferahladı aklıma takılıp duruyordu 2hafta önce 2,5cm demişti. Büyümüş benimki. Bebişler büyüse de geçse kistleri

Kızlar bugün ths ye tekrar baktirdim sabah hiç bir ilaç kullanmadım üç dört hafta önce ths 3.86 diydi bugün 2.67 olmuş böyle birşey yani kendi düşmesi olabilirmi sizce ?

İlk gebeliği olmayanlar kaç kilo alınıyor gebelikte ilk 3ay kilo aldınız mı .Ben daha kilo almadım ama boyum kısa 10,kilo alsam topalak gibi olurum:)

Canım ilk gebeligimde senin gibi yoğun bulantilarim olmuştu dört kilo vermiştim başlarda. Sonra o dört kilo ile beraber toplamda 16 kilo aldım . Doğumdan hemen sonra sadece 4 kilosu gitmişti. Geriye kalanları da zamanla verdim. Şimdi ise bulantilarim yoğun değil bir kilo verdim sadece. İlk aylarda kolay kolay kilo alınmıyor ama beşinci aydan sonra uçuşa geçiliyor . Üç haftada üç kilo aldığım bile olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…