Bende mide bulantısı, baş dönmesi, tiksinme vs vs hiçbir şey yok ama

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydınnnnn. uzun zamandır giremedim. Öncelikle inşallah hepiniz iyisinizdir.

Ben en son kalp atışı için gidecektim ya, çok şükür kalp atışını duyduk ama , kese kenarlarında kanama alanları varmış yoğunlaşmış.Bebek iyi sağlıklı ama önlem alalım dedi ve bana hemen progestan ve 7 gün rapor verdi dinlenmem için. Dün kontrolüm vardı gittim binlerce şükür her şey normal. Kalp atışları , boyu yeri vs çok şükür iyi. Bu süreçte giremedim canımda bayağı sıkkındı. Bugün iş başı yaptım her şey çok güzel ve daha güzel olacak. Sizler nasılsınız ?

Arada hep seslendik, aklımdaydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına :)
Ben bugün çok kötüyüm aksine, göğüs ve göğüs ucu hassasiyetim, karın kasık ağrılarım nerdeyse hiçbir şey kalmadı, çok korkuyorum ve bugün çok negatifim. Mide bulantı baş dönmem vs hiç olmadı zaten, 1 hafta sonra kontrolüm nasıl sabredeceğim, sonuç ne olacak tedirginlikle bekliyorum
Senin için çok mutlu oldum canım, geldiğin gibi germeyeyim seni :)

Canım çok geçmiş olsun benim 2 hamileliğimdede öğrendikten sonra 1 ay lekelenmem kanamam okdu sonra düzeldi çok şükür ikisi de sağlıklı bir şekilde doğdu hiç canını sıkma zaten düzelmiş canım:)

Canım allah razı olsun sağ ol. Ama korkma , o hassasiyet ve kasık ağrısı bende de var doktor şu aşamada normal dedi. Birde adet dönemimiz yaklaştı ya onun da etkisi olabilir. Korkma içini ferah tut.

Canım çoook teşekkür ederim allah razı olsun, evet düzeldi çok şükür. İşte en ufak bir lekelenme de haberim olsun dedi. daha olmadı çok şükür. Sağlıkla gelsinler.

Canım allah razı olsun sağ ol. Ama korkma , o hassasiyet ve kasık ağrısı bende de var doktor şu aşamada normal dedi. Birde adet dönemimiz yaklaştı ya onun da etkisi olabilir. Korkma içini ferah tut.
Aslında ben korktuğum hassasiyetlerin, ağrıların gitmesi, belirtim kalmadı gibi geliyor

Geçmiş olsun canım tekrar aramıza gelmene sevindim.

Olumsuz düşünme canım ara sıra gidip geliyormuş belirtiler :) bi iki gün sonra düzelir bakarsın hafif atlatıyorsundur belirtileri canım kendini üzme

Aslında ben korktuğum hassasiyetlerin, ağrıların gitmesi, belirtim kalmadı gibi geliyor
Benimde mide bulantısı arada kasık ağrısı dişında belirim yok. Bunun kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım, ama gidince doktoruna da sorarsın. En son ne zaman gittin ?

Herkese günaydın.. Şehir:Elazığ Yaş:31 Boy:1.65 Kilo:60 Çocuk Sayısı: 2 SAT:05.08.2018 DT:12.05.2018 Kese ve Kalp Atışı 7+4 5 54Kbr54 Beni de listeye ekleyebilirsiniz
Bugün gittik doktorumuza çoook şükür herşey yolundaydı. 1 ay sonra kontrol.. Rabbim hepimize doktordan hayırlı mutlu sağlıklı haberlerle dönmeyi nasip etsin.AMİNNN

Son düzenleme:
Allahım inşallah mucizen olur ve sağlıkla sana tutunur meleğin. Ama olmazsada allah büyük en kısa zamanda salıkla bebeğin olur inşallah canım.
Dualarım seninle .

Ben de stres olmamak istiyorum ama elimde değil, belirtiler azaldıkça yok oldukça korku oluşuyor, sağol canım mesajın için
Benimde mide bulantısı arada kasık ağrısı dişında belirim yok. Bunun kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım, ama gidince doktoruna da sorarsın. En son ne zaman gittin ?
1 hafta önce gittim canım, 1 hafta sonraya da randevum var

CESUR05 canim nerelerdesin ? Dünden beri sesin çıkmadı . İnşallah sen ve bebiş iyisinizdir.
Tatlımmmm sağ ol iyiyiz. 19 unda doktora gittim düşük tehliken var dedi ilaç ve rapor verdi 1 hafta evde yattım . dün gittim doktora her şey çok güzel çok şükürrr allahıma. kalp atışları bebeğin kendisi sağlıklı. sen nasılsın canım

canım endişelenme kötü düşünme lütfen benimde çok fazla belirtim yok sadece kasık ağrısı arada sağa sola dönerken zorlanma o kadar bir de çok aç kaldığımda ve sabahları hafif bulantım oluyor o da ara ara. kötü düşünmeyelim nolur iyi düşünelim iyi olsuun hamilelik sabır işi çünkü gerçekten daha yolun başındayız Allah yardımcımız olsun hepimiz sağsalim alılım yavrularımızı kucağımıza inşallah hayırlısıyla

ne zaman çağırdı seni bu arada doktorun canım ben 22 sinde gitmiştim 2 hafta sonra gelebilirsin demişti

Güzel haberler almana öyle sevindim ki.... Mesajıma dönüş yapmayınca ister istemez endişelenmiştim çünkü. Şimdi Mayıs anneleri olarak rahatladık :) ben de iyiyim çok şükür. Hafif seyreden mide bulantilarim bugün çıkarma yolunda ilerlemiş olsa da mutluyum. İnşallah bebişlerimiz de iyidir . Randevum ekimin 3.haftasi. Bekle ki zaman geçsin şimdi bana

hanimlar saglik ocagindan test sonuclarimi aldim . tum sonuclar iyi ama d vitamini 25 ferritin 14 cikti . yarin dr uma gosterecegim bakalim takviye verecek mi ? siz bir sey kullaniyor musunuz sizin degerler nasil

arkadaşlar 8 haftanın içindeyim sağlık ocağına bildirim yapmak grekiyo mu hastaneden onların da bilgisi olur mu ben sağlık ocağına gitmedim henüz olmadı pazartesi gider söylerim

çok sevindim iyi olmana! :))

benim de moralim bir gün iyi bir gün kötü... şu miyomlar çok canımı sıkıyor, 1 düşükten sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hiç ama yapacak birşey de yok... Bazen çok pozitif olup hevesleniyorum, hayaller kuruyorum sonra da kızıyorum kendime, daha çok erken diye... neyse moralimizi yüksek tutmamız lazım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…