Rabbim insallah bir mucize gosterir.
Dua edelim her sey Rabbimin elinde.
Güçlü olun.

Yaa cok uzuldum cnm.allhm insallh saglik verir minigede duzelir.ama sen yinede baska bi doktora daha gitsene

Ben varım, yiyebildigim tek şey bol limonlu yeşillik salatası, et balık tavuk yemek lazım ama midem kaldırmıyor, 3 ay bitince bunlar geçecek :) tesellim o, Allah'tan geçici bir sure

Kalp atışını vajinal mi gördünüz canım ? Ben vajinal bakmasını istemiyorum da

Evet canım, doktor hatta şey dedi , bazen karından bakıyorlar, bebeği goremiyorlar, riskli durumlar oluyo anlamıyorlar,vajinalle herşeyi detaylıca görmekte fayda var dedi. Birde bebeği goremeyip anne adayını strese falan da sokabiliyolar sonra hoş olmuyor dedi. Ben zaten doktoruma çok güvendiğim için ve daha detaylı bakalım da görelim diye istediğim için korktuğum halde vajinal baktık, iyikide bakmisiz, 6+2 de çok minik zarzor kalp atışını gördük, başka bir doktorla karından muayene olsam belki goremeyecektim, ömrümden ömür gidecekti.bos mu acaba diye. 3 aya yakın vajinal bakilabiliyor bir sıkıntı olmuyormuş zaten, artık bakmaz zaten 10. Haftaya girerken gidicem çünkü. iki kere alttan muayene oldum. Yine olsa yine olurdum:)

Rabbim sağlık versin bebişlerimize ben beklerim kuzum istemiyorum alttan bakmalarını :)

Canım çok üzüldüm ama Allah in mucizesine inan belli olmaz bu işler bekle sen inşallah hayırlısı olur hakkında dua edelim

KuZum neden bu kadar erken kabullendin ki bu durumu Rabbim ol demesine bakar bol bol dua et biZde dua edelim Rabbim bebeğine sağlık versin hepimizin bebeğine sağlık versin Rabbim

Doktora sordum bugün normal dedi :)

maalesef 6 ay önce vajinal ultrason spnrası şiddetli agrı ile bikaç gün içinde bebegimi kaybettimkorkum ondan tabi bu herkes için geçerli degildir

Rabbim sağlık versin bebişlerimize ben beklerim kuzum istemiyorum alttan bakmalarını :)

Garantiye almak için bekle bence de, vajinal aşırı korkarım, korkudan bebeğe bakamadım videoya almıştı eşim, orda gördüm kalbini sonrasında. Karından daha rahat olur tabi:)

Garantiye almak için bekle bence de, vajinal aşırı korkarım, korkudan bebeğe bakamadım videoya almıştı eşim, orda gördüm kalbini sonrasında. Karından daha rahat olur tabi:)
Aynen kuzum tecrübeli kişilere sordum 8. Haftaya kadar gözüküyormuş :)

maalesef 6 ay önce vajinal ultrason spnrası şiddetli agrı ile bikaç gün içinde bebegimi kaybettimkorkum ondan tabi bu herkes için geçerli degildir

Cok üzgünüm ne diyecegimi bilemedim... Sanirim bende senin yerinde olsam öyle düsünürdüm ve yaptirmazdim.. Gecen hafta kanama ve agridan dolayi vajinal ultrasonda kanama alani göründü ve Progesteron tedavisine basladik., yani Karindan baksa kanama alaninj ve büyüklügünü göremezdi.. Bende aksine Progesteron ile iyilestim Bu sayede...

Allah kimseye yasatmasin
bebegiini kaybetmesin kimseler canim ..

Kızlar çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin. Valla eve geldiğimden beri ağlıyorum. Çok fena oldum. Hiç beklemiyordum sağolsun doktorum çok iyi ilgileniyor ve Makinesi de çok iyi. İlk oğlumda da aynı doktora gittim ama makinası bu kadar net göstermiyordu. Bu arada Nisanın 15indrn sonra alırız Doğuma dedi.

Hanımlar pazartesi kontrolden sonra yazmıştım 10 haftalık oldu diye
Sancim olduğu için doktor idrar tahlili istemişti
Bugün hastanede çalışan arkadaşımız sonucu göstermiş
Doktor hemen gelsin demiş

İdrarda eritrosit (kan oluyor diye biliyorum) 285 çıkmış
Çok yüksek
Kananam hiç olmadı
Bu kadar yüksek çıkması canımı sıktı

Taş düşürüyor olsam bu kadar çıkardı ama ben hiç taş düşürme sancısı gibi bir şey hissetmedim
(Daha önce defalarca taş düşürüp bolca idrar tahlili yaptırdigim için bu değerin taş düşürmeden nasıl böyle çıktığını kafaya taktım)

Lökosit 30 çıkmış (bu da enfeksiyon diye biliyorum)

Epitel 15 çıkmış
Bunun ne olduğunu bilmiyorum
Ama moralim çok bozuk şu an

Canım bencede hemen doktora gitmelisin .senin idrarda aşırı enfeksiyon çıkmış ve kan var. Bulantın varmı .Yada idrarda yaş var mı canimm. Umarım tahlil yanlıştır

Canım taş düşünüyorsun yüzde doksan

Canım bencede hemen doktora gitmelisin .senin idrarda aşırı enfeksiyon çıkmış ve kan var. Bulantın varmı .Yada idrarda yaş var mı canimm. Umarım tahlil yanlıştır

Canım taş düşünüyorsun yüzde doksan

Taş düşürüyor olsam bu kadar sancısız geçmezdi diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi

Bulantim ara ara oluyor ama hamilelikten olduğunu düşünerek hiç üzerine düşmedim

Kasıklarimda sancı oluyor dediğim için doktor tahlil yapalım demişti

20 gün önce de tahlilerim yapılmıştı onlarda anormal bir durum yoktu

Sırf tedbir olsun bakalım diye tahlil istedi doktor, sonuç bu çıktı

Allah sabır versin. Her şey normal seyrinde devam edecekse inşallah bebek iyi olur. Zor bir durum. Ama her şeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…