Testi pozitif mi çıktı benim ki çıktı negatif çok şükür
negatif çıkmıştı evet rhogam iğne yapıldı
Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah tabiki kolay bi durum değil üzülmemek imkansız tek sığınmaız dua cnm maneviyatın nekadar yüksek olursa tevekkülün dayanma gücün okadar artıyo bol tespih çekmeye çalış bolca oku..dikkat et kendine
Kızlar sizde ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrısı veya kramp oluyor mu?
çok oluyo hemde..yol yürüdüğümde çok zorlandığımda özellikle
benimde alttan baktığında bebeği görememişti hatta pek yolunda gitmiyo dedi korktum ama 1 hafta sonra bebekte kalp atışıda görüldü çok şükür
Ya alttanda bakti gorunmedi ya beni korkutan o oldu.alttn daha once gorunuyo ya.allhim insallh bebegime can verir.hayirlisi olsun diyeyim artk yaa.haftaya cuma randevum bakalim ne olcak
hayırlısı olsun inşallah yieyeck rızkı varsa durur o annesi (=

benimde mide bulantılarım birden kesildi ya..sabahları falan çok kötü oluyodum tatlı göresim yoktu ama kesildi normalmi acaba...herşeyi kafaya takıyoruz randevumda 11 ekimde

Ya kızlar ben pcos luyum. İğne tedavisi gördüm. Normalde adet olmam ama hesaba göre pazartesi olmam gerekiyor. Döllenme 11 gün önce oldu bence. Çok çok merak ediyorum. Test yapsam mı şimdi beklesem mi? Early predictor aldım

Bekle bence :)

Ben ağustos ayında kan testi vermiştim.
Gebelikle alakalı değildi ama yinede bakmış dr.
Ovülasyon testleri yapmıştım
Umutlu değildim.
Temmuz ayında günüm geçmişti.
Ağustosta da öyle oldu. Yine geçti heralde bi problem var diye düşünüyordum ki..
Hamileymişim Biraz sabret.
Bende yapmıştım çıkmamıştı ama hamileymişim meğer.

Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Geçmiyor günler valla.

merhaba kızlar biz geçtiğimiz cumartesi günü sata göre normalde 6+5 olması lazımken 6+1 de kalp atısını gördük beni 2 hafta sonra tekrar çağırdı dr. sizleri ne zaman çağırdı? bir de az önce kapıyı açkam için kapı kolunu tutarken elektrik çarptı vücudum elektrik yüklü galiba toprağa basmam lazım korktum yaaa bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…