Ya ne tatlısınız burda herkes birbirinin sevinciyle seviniyor mutsuzluğuna ortak oluyor
Sana demiştik kuzucum bir daha zaman geçmeden ve farklı doktora gitmeden hemen kabul etme işlemleri mutlaka sağlık ocağında da takipli ol

Canım görebilirsin ama duyamazsın geç döllenme olduysa göremeyedebilirsin vajinalle kesin diyemeyiz ama ihtimali çok yüksek. Rabbim güzel haberler aldırsın inşallah

Haklısın. Kesinlikle ömrümden ömür gitti okadar ağladım ki

Kızlar bugün doktora gittim çok şükür kese göründü karından,16 mm miş. Normalde 5+5 ti bugün ultrasonda 5 haftalık çıktı. Haftaya gel bebeği görelim dedi.Bir de tsh değerim 4.78 çıktı ilaç verdiler. İnşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim.

6. haftadan sonra goruluyormus genelde

Gaz bendede var sabah karnım düz , kilom hamilelik öncesindeki gibi çıkıyor, ama akşama doğru sisiyorum ve 2 kilo en az fazla çıkıyorum hergun böyle.birdr çok fazla geyirme tarzı oluyo mide bulantısı olduğundan belki ondan mı diyorum.yuzumde güneş lekelerin fazlaydı sırf görünmesin artmasına diye güneş koruyucu pudra falan kullanıyorum yüzüm gün boyu çok aydınlık oluyo:) akşam eve gelince bulantidan aynaya bakamıyorum, kız çocuk çirkinlik verir diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.annem bende çok cirkinlesip yüzüne sis basmış ,aklıma geldi seninki de kız mı acaba:)

aclik bende de cok oluyor ya . devamli bir sey atistiriyorum . kv kuru meyve yollamis . ins cok kilo almadan devam eder . kilo almaya musait bir yapim var :)
Ben de aşırı almaktan korkuyorum bir de ben her zamanki kilomdan 3-4 kilo alıp arkasından hamile kaldım, ne yapacağım hiç bilmiyorum :)
Gözün aydın canım, bu sefer her şey güzel olacak inşallah :) Genelde 6.haftadan sonra vajinal görünüyor bebek, ben 6+2’de vajinal ultrasonla bebeği ve kalp atışını görüp duydum çok şükür
Döllenme zamanı vs bir çok etmene bağlı herkeste değişiyor ama süre.
Erkenden gidip tedirgin olma istersen, 6. haftadan sonra gidersin canım

Sağol canım, bende alerji değil de sürekli grip hali var, korktum ama doktor nezle grip bebeğe bir şey yapmaz rahat ol dedi
İster istemez korkuyoruz
R rkndmt

Son düzenleme:

Canım benim 7 .haftayla bulantilar başladı, öncesi çok rahattim turp gibiyim falan diyordum bir anda geldi

Evet. Canım 6+3um. Keseyi geçen hafta pazartesi gördük ama sonra bebeği görmedik doktor boş gebelik dedi kürtaj dedi düşünebiliyormusun ya

Doktorun ne tuhaf mis boşuna stres oldun canım. Bende 5+2 de keseyi gördüm doktor haftaya bebişi gorcez dedi. İcime kurt düşürmedi, 6+2 dede minicik kalbi atarken çok az gorebildik. Yani normalde ,6 .haftada vajinalle bile zor görünebilir bunu biz bile öğrendik o nasıl doktor olmuş anlamadım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben sanırım kilo verdim çünkü herdeydeh midem bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum zar zor işte

Bol limonlu yeşillik salatası bulantiyi birkaç saat geçiriyor, sabah öğle akşam marul salatası yedim,hele akşam ölüyorum sandım,bulantı berbatti, limonlu salata bir iyi geldi, zaten limon bulantiyi iyi geliyormuş,doktor suyuna koy iç demişti , dene istersen

Dışarda rahatım eve gelince başlıyor bulantı, herşey leş gibi kokuyo ama ilk üç aydan sonra geçiyor diye gün sayiyorum

Evet bende bazen limon kokluyorum ama bazen midede yanma da yapıyor gün sayıyorum. Ya üç ay sonra biter inşallah ama yumurta yiyemiyorum sen yiyebiliyormusun

Agir is yapiyomusunuz kizlar.bnm kiz hep kucamda unutuyom bazen hamile oldugimu.karnim buyuyunce napcaz acaba

Agir is yapiyomusunuz kizlar.bnm kiz hep kucamda unutuyom bazen hamile oldugimu.karnim buyuyunce napcaz acaba

Ben de oğlumu alıyorum sık sık kucağıma. Taşıyorum da mecbur kalınca. İçim gidiyor ama mecburum. Dua ediyorum Allah'ım sağlık sıhhat versin diye. Geriye kalan zamanlarda bol bol dinlenip telafi etmeye çalışıyorum şimdilik.

Kızlar her gebelik farklıdır diyorlar ya gerçekten öyle. İlk gebeligimde bu dönemlerde bulantıdan yatak döşek yatıyordum neredeyse aç geziyordum. Bunda da bulantilarim var ama öncekine nazaran çok çok hafif hayatımı pek etkilemiyor. Bunun yanısıra ciddi tiksinme var yemeklerden. Aslında çok karmaşık durumum. Bir yemeği hayal ettiğimde canım çok çekiyor sonra kalkıp yapayım diyorum hazırlık surecini düşünürken bile tiksinme geliyor hevesim kaçıyor. Hem her şeyi istiyorum hem nefret ediyorum. Bu çıkmaz yüzünden kilo bile vermişim

Senin oglun ne kadarlik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…