• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cumartesi reyapa randevu alayım dedim canım Diler hanım ya da Mehmet beye gidecektim ikisi de full doluymuş neredeyse. Mehmet bey için bir tane randevu vardı onu aldım sevindim ama daha tam bişey de anlamadım kalp atışını duyayım da sonra dans:KK73:

biraz şekilden şekile giriyorsun arkası önü derken ben de bi tereddüt ettim ama bişey olmaz herhalde dedim :) üst bacaklarım morardı biraz. cildim hassaslaştı sanırım ya da ben zor çektim

minnoş benim bebito senin bebitoya göre kardeş oldu artık :pmalum küçüldü bir beş gün kadar inşallah senden de aşırı aşırı güzel mutlu haberler alcaz sen randevu aldın mı? aldıysan hangi güne?
Canım ben de 5+6da gittiğimde usg kağıdına göre 5+1 çıktı kese boyu 13.5mm desi
Senin kese boyu kaç çıktı şimdi
İnşallah rabbim tez zamanda duymayı nasip etsin bende 24 eylüle aldım canım ama meraktayım perşembe istiyorum gitmek ama eşim engelliyor :)

Kızlar merhaba ben de doktordan simdi geldim. Doktor dedi ki daha o kdr minik ki kese de göremeyiz hiçbir şey göremeyiz dedi, bakmadı bile. Ben biraz fazla acele ettim sanırım, zaten PKO'ydum, senin biraz da geç yumurtlama olmuştur dedi. 2 gün önce değer 48di, 1000leri 1500leri görmemiz lazım ki keseyi görebilelim dedi. Haftaya çarşambaya randevu verdi, hamileyim diye herkesle paylaşmayın henüz dedi. Sağlıklı gebelikse kimse onu düşüremez, değilse de hiçbir türlü tutamaz keyfinize bakın dedi. Durumlar böyle...Ben biraz sessiz takipte kalcam sanırım sizleri:) Haftaya kadar inşallah bi aksilik olmazsa sonuçları ve muayene sonrasını tekrar paylaşırım
canım senin yumurtlamam geç olmuş demek ki hcg yükselmesi lazım

Arkadaşlar benimde 5+3 de minicik kese göründü cumartesi tekrar gittim beta güzel artmıştı haftaya kalp atışları için geldi dedi ama ben biraz daha sabredip bi 10 gün sonra gitmek istiyorum erken gidip göremeyip stres yaşamaktansa çok heyecanlıyım
Kese boyun kaç çıktı canım
İnsan da merak ediyor ama erken gitme sebebimiz de o oluyor :)

Kızlar az önce hastaneden geldim, bir iki damla peçete de pembe akıntım oldu çok korktum. Bebeği öğremdiğimden beri doktora gitmemiştim . Bana göre 5+1 di ama ultrasonda çok şükür bebeğim 5+6 günlük ve kalbi de atmaya başlamış çok mutluyum inşallah siz de görürsünüz bi an önce :KK200:

Merak etme inşallah büyüycek :) sen kendini fazla yorma dinlen bol bol.

ahahah :KK70: benim ilk verdiğim kan da 37 ydi canım. ikinci kan testini yaptırmadıysan onu da yaptır. 2 günde yaklaşık iki katı artış gerekiyor :anneadayı: ben de bi kaç gün sonra gittim doktora. Dedim pazar öğrendim bu güne kadar bekledim güldü çok beklemişsin tebrik ederim diye :KK45:insan yaşamadan bilemiyor ki

canım senin yumurtlamam geç olmuş demek ki hcg yükselmesi lazım

Kızlar cumartesi sabah 48di, bugün de kan aldılar 184 çıkmış, bu sonuç iyi değil mi? Çok artınca da iyi değilmiş çünkü herhalde:KK17:

Kızlar az önce hastaneden geldim, bir iki damla peçete de pembe akıntım oldu çok korktum. Bebeği öğremdiğimden beri doktora gitmemiştim . Bana göre 5+1 di ama ultrasonda çok şükür bebeğim 5+6 günlük ve kalbi de atmaya başlamış çok mutluyum inşallah siz de görürsünüz bi an önce :KK200:
ya hayırlı olsun çok sevindim kalp atışını alttan mu aldı

Canım ben de 5+6da gittiğimde usg kağıdına göre 5+1 çıktı kese boyu 13.5mm desi
Senin kese boyu kaç çıktı şimdi
İnşallah rabbim tez zamanda duymayı nasip etsin bende 24 eylüle aldım canım ama meraktayım perşembe istiyorum gitmek ama eşim engelliyor :)
canım benim de gs 1.72 cm d 5:45 cm yazıyor bu rakamlar ne demek bilmiyorum ama

kizlar cuma aksami deger 650 di bu sabah 1540 olmus carsambaya kese gorulur mu
Görünür canım çok yüksek ihtimal, ortalama 2000leri geçince görünüyor diye biliyorum
Benim de aynı ya hele ki sabahları hiç yok
Beni de gerip duruyor takmamaya çalışıyorum, sen doktora sormuş muydun?
kızçeler ben az önce doktordan geldim kesemi 5+5 olarak ölçtü benim hesaplamalarım 6+3tü. Tam büyüdü diye sevinmiştim yine küçüldü ahaha :KK70: Lekelerim için progesteron verdi. Herşey normal dedi ama bebitoyu görmedi daha erken dedi benim doktora göre herşey erken zati. tam duygulanıp ağlayacaktım ki isteğim de içine kaçtı. Cumartesi günü için esas doktorumdan. henüz erken cümlesini kullanmayan bir doktordur diye umut ediyorum
Gözün aydın canım, sıra kalp atışında inşallah :)
Canım sınırları düzensiz mesela yuvarlak gibi değil böyle oluyormuş
Foto var mı canım, bana göre benimki de öyle ama doktor gayet normal dedi bilmiyorum ki kastedilen başka bir şey mi? Umarım sorun yoktur
Gözün aydın canım, darısı başımıza :)
Kızlar cumartesi sabah 48di, bugün de kan aldılar 184 çıkmış, bu sonuç iyi değil mi? Çok artınca da iyi değilmiş çünkü herhalde:KK17:
Çok güzel artmış, başlarda bu artış bekleniyor. Benim de ilk kan ölçümüme göre ikinci 3 katından fazla artmıştı, ben çok sevindim sonucuna :)

Gayet iyi ama kese için küçük benimki 900 lerdeydi kese gözükmedi doktorun dediği gibi 1500 (sayıyı yanlış yazmış olabilirim belki ) :D lerde olmasılazım canım :) bir yada iki haftaya görünür inşallah :KK200:

Selam kızlar gelişmeleri haber edeyim dedim. Bu sabah tam 3 kere istifra ettim kafamı kaldıramadım çok kötüydüm mide bulantısının babasıydı galiba. Öğürmekten kasıklarıma da sancı girince iş yerinden saatlik izin alıp gittim koskoca araştırma hastanesi birgüncük izin veremedi oraya ayrı gıcık oldum neyse. Bebeğim iyi çok şükür metpamid yazdı doktor geçmezse yatış vericem dedi. Bugün ilk defada kalp atışını duydum ağlamamak için zor durdum :) şimdilik bu kadar. Bebişim 6+5 tam olarak. Artık hcg bakmıyolar kaç bilmiyorum o yüzden. Siz ölçtürüyor musunuz gittiğinizde kızlar?

Selam kızlar gelişmeleri haber edeyim dedim. Bu sabah tam 3 kere istifra ettim kafamı kaldıramadım çok kötüydüm mide bulantısının babasıydı galiba. Öğürmekten kasıklarıma da sancı girince iş yerinden saatlik izin alıp gittim koskoca araştırma hastanesi birgüncük izin veremedi oraya ayrı gıcık oldum neyse. Bebeğim iyi çok şükür metpamid yazdı doktor geçmezse yatış vericem dedi. Bugün ilk defada kalp atışını duydum ağlamamak için zor durdum :) şimdilik bu kadar. Bebişim 6+5 tam olarak. Artık hcg bakmıyolar kaç bilmiyorum o yüzden. Siz ölçtürüyor musunuz gittiğinizde kızlar?
Bendede inanılmaz bulantı oluyor ama henüz çıkaramadım öğürme oluyor sadece. Ay hadi inşallah bende çarşamba gidicem duyarım umarım :oops: ilk hcg baktırdığımdan beri hiç baktırmadım bende gerekirmi acaba :)

Merhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. 4+3 te beta 1160 çıktı.Ayın 22 sinde doktora gideceğim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
İnşallah canım hayırlı olsun senin adınada aramıza hoş geldinnnn. :anneadayı:

Back