• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pardon 6+6 imiş bugün. Bir haftadır vardı sabahları oluyordu ama bugün istifra ede ede bi hal oldum şuan iyiyim bulanmıyor. Zencefil önerdi doktor bulantıyı kesiyormuş.Harika bir duygu gerçekten yavrum benim. Herşeye onlar için katlanıyoruz. Benim işimde yorucu o hastadan o hastaya koşmaktan belim ağrıyor korkuyorum bebeğime zarar verir mi
Masallah 7 olmussun sayilit tatlim. Evet her sey onlar icin saglikli olsunlarda. Doktor bana mide bulantisi icin ilac verdi cok dayanamaz durumda olunca icersin dedi.

Kizlar mide bulantm arrtti hatta sivi sabun kokusundan kustum
Mide bulantisi icin bi ilac iciyomusnz
Bi de tiroid 3.5 cikti doktor muhakkak endokronolojiye git bebegin gelişimi icin dedi
Gecmis olsun canim. Doktor bana verdi ama ben cok kotu degilim. Dayanamayacak duruma gelirsen alirsin demisti

Kizlar mide bulantm arrtti hatta sivi sabun kokusundan kustum
Mide bulantisi icin bi ilac iciyomusnz
Bi de tiroid 3.5 cikti doktor muhakkak endokronolojiye git bebegin gelişimi icin dedi
ben de carsamba sabah tiroit ultrasonu cekilcem senin gene iyiymis benim doktorum hamilelikte 4 e kadar normal dedi. benim 8.82 cikti. ben muhtemelen ilac kullanacam sonuctan sonra. sen ne zaman endokrine gitcen endokrinde sira gec veriliyor gittigim yerde.

Benim de midem ağzımda. Hazımsızlık var. Tam bulanma diyemem ama öğürme her an gelecekmiş gibi bi hassasiyet oluyor. Midem boşsa daha çok oluyor. Salatalık yiyorum iyi geliyo sanki. Ekşime yapmıyo. Ben de 1 kilo almışım almayım diye uğraşırken:bicak: çok yazmıyorum ama sık sık okuyorum sizlerii:KK45: kalp atışını duyanlara hayırlıolsun darısı bizlere inşallah randevuma 10 gün var daha rabbim tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler bebişler nasip etsin amin

Selam kızlar iştah durumunuz nasıl ben kilolu hamile kaldım 3 kilo verdm 1 ayda doktor iyi diyo ama perişanım kokular beni mahfediyor

Kızlar cumartesi sabah 48di, bugün de kan aldılar 184 çıkmış, bu sonuç iyi değil mi? Çok artınca da iyi değilmiş çünkü herhalde:KK17:

%60-70 oraninda artış normal canım, benim de bı tahlilde 3 katına yakın artmıştı sonra baktım normalmiş doktoru dinlemiştim kafam rahatlamisti

Selam kızlar iştah durumunuz nasıl ben kilolu hamile kaldım 3 kilo verdm 1 ayda doktor iyi diyo ama perişanım kokular beni mahfediyor
Ben 54-55 le falan hamile kaldım bana sisiyorum gibi geliyo, yiyemiyorum abur cubur falan normal şeyler yiyebiliyorum,ama sanki dünyaları yemişim gibi çok sistim, karnım 4-5 aylık hamile gibi oluyo gün içinde,içime çekiyorum aciyor, bende sis sis dolanıyorum,öğrencilerim karnıma bakiyo:)

ben de carsamba sabah tiroit ultrasonu cekilcem senin gene iyiymis benim doktorum hamilelikte 4 e kadar normal dedi. benim 8.82 cikti. ben muhtemelen ilac kullanacam sonuctan sonra. sen ne zaman endokrine gitcen endokrinde sira gec veriliyor gittigim yerde.

Cnm ben ozele giderim
Saglik ocagnda tahlillerimi olurum
Bence gec kalma sende oyle yap
Yasin kac
Niye oyle yuksek ciktiki

Bebeğiniz hayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah

Ben de size ve buradaki arkadaşlara bir şeyler sormak istiyorum
Hamile olduğumu adetimin 5 gün gecikmesiyle 17agustosta eczaneden aldığım testle öğrendim
Bayram tatili olduğu için hastaneye gitmedim, kanama lekelenme gibi bir durum olmadığı için de bekledim
Nöbetçi eczaneden folik asit alıp kullanmaya başladım
6 Eylül'de ilk kontrolum için hastaneye gittim
Doktor karnimdan baktı ve ölçüme göre 6 hafta 3 günlük dedi
Kalp atışı çok iyi dedi ama sesi açmadı
Normalde açıp duyurabilir miydi bilmiyorum
Mesela size dinlettiler mi kalp atışını

Tahlillerim iyi çıkmış
Sadece TSH 3uzeri çıktığı için endokrin görsün dedi ve ilaç kullanmaya başladım

Boy kilo tansiyon bunlara bakıldı
Doktor başka da bir şey söylemedi
İki hafta sonra kontrol dedi

Sizlerin de bu şekilde mi geçti ilk doktor kontrolünüz merak ediyorum

Bir şeylerin eksik kalmasından bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum
Yersiz mi bu korkum

Bebeğiniz hayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah

Ben de size ve buradaki arkadaşlara bir şeyler sormak istiyorum
Hamile olduğumu adetimin 5 gün gecikmesiyle 17agustosta eczaneden aldığım testle öğrendim
Bayram tatili olduğu için hastaneye gitmedim, kanama lekelenme gibi bir durum olmadığı için de bekledim
Nöbetçi eczaneden folik asit alıp kullanmaya başladım
6 Eylül'de ilk kontrolum için hastaneye gittim
Doktor karnimdan baktı ve ölçüme göre 6 hafta 3 günlük dedi
Kalp atışı çok iyi dedi ama sesi açmadı
Normalde açıp duyurabilir miydi bilmiyorum
Mesela size dinlettiler mi kalp atışını

Tahlillerim iyi çıkmış
Sadece TSH 3uzeri çıktığı için endokrin görsün dedi ve ilaç kullanmaya başladım

Boy kilo tansiyon bunlara bakıldı
Doktor başka da bir şey söylemedi
İki hafta sonra kontrol dedi

Sizlerin de bu şekilde mi geçti ilk doktor kontrolünüz merak ediyorum

Bir şeylerin eksik kalmasından bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum
Yersiz mi bu korkum
Cnm herşey bizimki gibi olmuş
Kalp atişinida dinlettrmemesi iyi
Tiroid için ne vrdi

Ben hamileliğimi öğrendiğimde bayram tatili olduğu için gitmedim epey bekledim.
20 gün sonra doktora gittim ama beta HCG bakmadı. Direkt keseyi bebeği kalp atışıni falan gördü herşey güzel dedi.
Benim son adet tarihime göre doktora gittiğimde 8 hafta geçmişti, ama doktor 6 haftalık dedi.

Bilmiyorum gereksiz yere mi evham yapıyorum ama içim hiç rahat değil :(
Sanki birşeyler ters gidecekmiş gibi korkuyorum.

Bilmiyorum sadece soruyorum. Mesela beta HCG bakıp o değer ile ultrasondaki bebeğin gelişimi uyumlu mu diye bakılması gerekiyor muydu
Bu çok takılıyor aklima

Cnm herşey bizimki gibi olmuş
Kalp atişinida dinlettrmemesi iyi
Tiroid için ne vrdi

TSH değerim 3.7408 çıktı
Endokrin ultrasonla bakti ve ayda bir kontrol dedi
Euthyrox 25 mcg bu ilacı verdi

Ben zaten bekarken de evlendigim ilk zamanlarda da bu ilacı kullaniyordum.

Size muhtemel doğum tarihlerinizi doktor mu söyledi kendiniz mi hesapladiniz

Bir de başka bir konuda gördüm folik asit değerine bakıp ona göre ilaç vermiş doktor
Ama bana bakmadılar galiba

Ben folbiol 5 mg kullaniyordum. Doktora gidene kadar günde bir kez içtim
Doktor da bunun mg çok fazla haftada bir icsen yeter dedi
Ama benim içim hiç rahat değil :(((

Ne yapsam içim rahatlamiyor
Sanki hep bir şeyler eksik kaliyormus da bebeğe bir şey olacakmış gibi hissediyorum :(

Bir de başka bir konuda gördüm folik asit değerine bakıp ona göre ilaç vermiş doktor

Ama benim içim hiç rahat değil :KK43:((
.
Sanki hep bir şeyler eksik kaliyormus da bebeğe bir şey olacakmış gibi hissediyorum :KK43:
benim dusundugumle doktorunki ayni cikti ve

bana 500 mg fazla 400 mg normal dediler. 400 mg lik iciom artik ama gunde 1 tane

17,20 mm kesen canım gayet güzel :)
Gs dediği kese
Ay çok şükür kuzum :anneadayı:

Ama benim içim hiç rahat değil :KK43:((

Sanki hep bir şeyler eksik kaliyormus da bebeğe bir şey olacakmış gibi hissediyorum :KK43:
Canım biraz sakin ol. Ne kadar çok evham yapmışsın böyle nasıl geçecek dokuz ay? Biraz rahatlamaya çalış hcg sürekli ölçülen bişey değil bildiğim kadarıyla. Doktoruna karşı bir güven sorunu mu yaşıyorsun yoksa kendi içinde bir kuşku mu bilmiyorum ama biran önce kendine ve bebeğine bunları yaşatmaktan vazgeç. Allah in izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına herşey güzel geçecek iyi düşün iyiye odaklan iyiyi çağır :anne:

Ay çok şükür kuzum :anneadayı:

Canım biraz sakin ol. Ne kadar çok evham yapmışsın böyle nasıl geçecek dokuz ay? Biraz rahatlamaya çalış hcg sürekli ölçülen bişey değil bildiğim kadarıyla. Doktoruna karşı bir güven sorunu mu yaşıyorsun yoksa kendi içinde bir kuşku mu bilmiyorum ama biran önce kendine ve bebeğine bunları yaşatmaktan vazgeç. Allah in izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına herşey güzel geçecek iyi düşün iyiye odaklan iyiyi çağır :anne:

Eşimin yakın bir arkadaşı üniversite hastanesinde çalışıyor uzun yıllardır.
Onunla görüştük, onun tavsiyesiyle aynı hastanedeki kadın doğum uzmanına gittim.
Arkadaşımız her zaman hastane işlerinde bizimle ilgilendi sağolsun.

Üniversite hastanesi olduğu için sanırım çok kalabalıktı
Sanki doktor aceleye getirdi gibi hissettim ama aslında güzel de konuştu.

Ben biraz fazla evhamliyim
Yarın 8.hafta kontrolüm var ama bütün aklımdaki bu soruları doktora da sormaya çekiniyorum çünkü onlar da çok yoğun çalışıyor
Eksik bir şey yapmaz diye düşünüp güvenmek istiyorum ama içim rahat etmiyor

Benim hastane fobim var. Yıllarca acillik olmadan gitmedim hastaneye
Şimdi böyle düzenli şekilde hastaneye gidecek olmak da beni çok geriyor :(

Back