• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar gelişmeleri haber edeyim dedim. Bu sabah tam 3 kere istifra ettim kafamı kaldıramadım çok kötüydüm mide bulantısının babasıydı galiba. Öğürmekten kasıklarıma da sancı girince iş yerinden saatlik izin alıp gittim koskoca araştırma hastanesi birgüncük izin veremedi oraya ayrı gıcık oldum neyse. Bebeğim iyi çok şükür metpamid yazdı doktor geçmezse yatış vericem dedi. Bugün ilk defada kalp atışını duydum ağlamamak için zor durdum :) şimdilik bu kadar. Bebişim 6+5 tam olarak. Artık hcg bakmıyolar kaç bilmiyorum o yüzden. Siz ölçtürüyor musunuz gittiğinizde kızlar?
Çok çok geçmiş olsunn, senin mide bulantıları sağlam gelmiş. Veeee gözün aydın çok sevindimm, çok güzel bir duygu değil mi ? tüm ağrını unutmuşsundur. Bende 6+4 teyim kısmetse Çarşamba duyacağım.

Bendede inanılmaz bulantı oluyor ama henüz çıkaramadım öğürme oluyor sadece. Ay hadi inşallah bende çarşamba gidicem duyarım umarım :oops: ilk hcg baktırdığımdan beri hiç baktırmadım bende gerekirmi acaba :)
Dinletmesede mutlaka ekranda görürsün atışı canım. Bulantılar artık dayanılmaz olunca gittim yoksa gitmezdim öğürmekle başlayıp sürekli arttı şiddeti umarım sende artmaz rahat bir hamilelik geçiririz inşallah hcgyi ben 4 kere ölçtürdüm ilk haftalarda artış takibi için başkada bakılmadı gerekli olsa yaparlardı galiba

Çok çok geçmiş olsunn, senin mide bulantıları sağlam gelmiş. Veeee gözün aydın çok sevindimm, çok güzel bir duygu değil mi ? tüm ağrını unutmuşsundur. Bende 6+4 teyim kısmetse Çarşamba duyacağım.
Pardon 6+6 imiş bugün. Bir haftadır vardı sabahları oluyordu ama bugün istifra ede ede bi hal oldum şuan iyiyim bulanmıyor. Zencefil önerdi doktor bulantıyı kesiyormuş.Harika bir duygu gerçekten yavrum benim. Herşeye onlar için katlanıyoruz. Benim işimde yorucu o hastadan o hastaya koşmaktan belim ağrıyor korkuyorum bebeğime zarar verir mi

naz sen ben ve kartopu aynı sayılırız ben henüz kese ve kalp atışı almadım,sen ne durumdasın canım?
ben carsamba gidecegim . beta bugun 1500 du . pek agrim sancim bulantim yok . yani bu beta degeri olmasa hamileyim diyemem . boyle olunca da insan supheye dusuyor bi sorun mu var acaba diye

Dün aynı şekilde banada oldu canım kokular çok kötü yapıyor insanı kötü kokan agır kokan şeylerden uzak dur. bide leblebi ye miden için canım. Bebişini düşün yorma kendini dinlen. :anne:

Dinlenmek biraz bana uzak bi kelime canım. 2 yaşında oğlum var hergün öğle uykusuna yatan çocuk bıgün yatmıyor onu uyutayım derken yemekte yandı valla bugün çıldırmazsam daha da çıldırmam herhalde

Selam kızlar gelişmeleri haber edeyim dedim. Bu sabah tam 3 kere istifra ettim kafamı kaldıramadım çok kötüydüm mide bulantısının babasıydı galiba. Öğürmekten kasıklarıma da sancı girince iş yerinden saatlik izin alıp gittim koskoca araştırma hastanesi birgüncük izin veremedi oraya ayrı gıcık oldum neyse. Bebeğim iyi çok şükür metpamid yazdı doktor geçmezse yatış vericem dedi. Bugün ilk defada kalp atışını duydum ağlamamak için zor durdum :) şimdilik bu kadar. Bebişim 6+5 tam olarak. Artık hcg bakmıyolar kaç bilmiyorum o yüzden. Siz ölçtürüyor musunuz gittiğinizde kızlar?

Bendede inanılmaz bulantı oluyor ama henüz çıkaramadım öğürme oluyor sadece. Ay hadi inşallah bende çarşamba gidicem duyarım umarım :oops: ilk hcg baktırdığımdan beri hiç baktırmadım bende gerekirmi acaba :)

Dinletmesede mutlaka ekranda görürsün atışı canım. Bulantılar artık dayanılmaz olunca gittim yoksa gitmezdim öğürmekle başlayıp sürekli arttı şiddeti umarım sende artmaz rahat bir hamilelik geçiririz inşallah hcgyi ben 4 kere ölçtürdüm ilk haftalarda artış takibi için başkada bakılmadı gerekli olsa yaparlardı galiba

Benim beta hcg 2 kere bakıldı sonra kese gördük gerek yok kızlar o en başta kontrol amaçlı rahat olun, artık kese kalp atışı vs zamanı :)

Kalp atışı haberine çok sevindim _D_O_ _D_O_
Darısı başımıza :KK200:

İnşallah canım bu zamanlarda geçer ilerisi çok daha güzel olucak Allahın izniyle :) :dua:
Bugün bulantılar hafifledi benimde bele vurdu şimdi belime ağrılar giriyor hemde sağ kalcama doğru ya yürüyemiycek etki yapıyor.:confused:

Benim beta hcg 2 kere bakıldı sonra kese gördük gerek yok kızlar o en başta kontrol amaçlı rahat olun, artık kese kalp atışı vs zamanı :)

Kalp atışı haberine çok sevindim _D_O_ _D_O_
Darısı başımıza :KK200:
Tez zamanda duyarız inşallah bebişlerimizin seslerini oyy.. :KK49:

bende de biraz halsizlik var ama normalde de uykuya meyilli oldugum icin tam belirti diyemiyorum :)
normal canım bunlar bizim daha çok erken ,1-2 hafta sonra belirtiler olabilir,sen kalbini ferah tut çarşamba gidecektin sanırım kesen görünür artık allahım tamamına erdirsin inş canım

Dinlenmek biraz bana uzak bi kelime canım. 2 yaşında oğlum var hergün öğle uykusuna yatan çocuk bıgün yatmıyor onu uyutayım derken yemekte yandı valla bugün çıldırmazsam daha da çıldırmam herhalde
Hadi ya Allah kolaylık versin canım.:KK200: onada kızma farkında değil hiç bişeyin oyun cağı kaç yaşıda bilmiyorum ama küçük heralde.:emir_bebek:

Kizlar mide bulantm arrtti hatta sivi sabun kokusundan kustum
Mide bulantisi icin bi ilac iciyomusnz
Bi de tiroid 3.5 cikti doktor muhakkak endokronolojiye git bebegin gelişimi icin dedi

Back