• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün gece yatacağım sırada mide bulantısı başladı yine 2 lokma simitle bı salatalık yedim tuzlu salatalık çok iyi geldi. Tavsiye ederim. Hem kalorisi az
Yemek istemiyor insan yemeyince de daha kötü bulanıyor. Bende dün aynısını yedim. ve tüm gün yattım

Allah hepinizden razı olsun cevaplarınız için çok teşekkür ederimmmm. Ellerim titriyor şuan klavyeye basarken:KK20:
Sormamı istediğiniz sorusu olan varsa sorayım:) Saat 1bucukta randevum gideyim geleyim tüm bilgileri sizinle paylaşacağım:KK200:
canım muhtemelen keseni görür bugün sorsana kalp atışı için ne zaman gitmek gerekiyormuş

kızçeler ben az önce doktordan geldim kesemi 5+5 olarak ölçtü benim hesaplamalarım 6+3tü. Tam büyüdü diye sevinmiştim yine küçüldü ahaha :KK70: Lekelerim için progesteron verdi. Herşey normal dedi ama bebitoyu görmedi daha erken dedi benim doktora göre herşey erken zati. tam duygulanıp ağlayacaktım ki isteğim de içine kaçtı. Cumartesi günü için esas doktorumdan. henüz erken cümlesini kullanmayan bir doktordur diye umut ediyorum

ben hamilelikten once lazere gidiyordum vucudumun cogu yeri bitti ama genital hala ayni :KK43: simdi bakalim ne yapacagim :KK43:
Benim de sadece genital bölgede var. zaten asıl orası sorun. şimdi hassas ya ağda zarar verir mi bebeğe bilemedim.

kızçeler ben az önce doktordan geldim kesemi 5+5 olarak ölçtü benim hesaplamalarım 6+3tü. Tam büyüdü diye sevinmiştim yine küçüldü ahaha :KK70: Lekelerim için progesteron verdi. Herşey normal dedi ama bebitoyu görmedi daha erken dedi benim doktora göre herşey erken zati. tam duygulanıp ağlayacaktım ki isteğim de içine kaçtı. Cumartesi günü için esas doktorumdan. henüz erken cümlesini kullanmayan bir doktordur diye umut ediyorum
Canımmmm olsun bak sorun yokmuş gözün aydın. En kısa zamanda bebeğini görüp kalp atışını duyacaksın :) Bana da daha küçük dedi.

ben dün kendim yaptım canım hamilelikten dolayı sanırım daha hızlı çıkıyor tüyler
Bende doktoruma danışacağım canım, şu anda yapabilir miyim diye ? hani ağdayı falan çekerken bebeğe zarar olmasın bir de allah korusun.

Ya ben de senden haberi bekliyordum canım aynı günüz ya ben de erken diye haftaya gidecektim olsun iyi gidiyormuş her şey :)

ben jilet satın aldın bugün ana yapabildiğim kadar ağdaya devam. Çok uzattıkça da dışardan destek alıcam. bende de çok tüylenme yoktur.
ayy alıştımasaydın jilete canım. Eğer sakınca yoksa ağdaya devam et, çok tüylenmede yokmuş.

Canımmmm olsun bak sorun yokmuş gözün aydın. En kısa zamanda bebeğini görüp kalp atışını duyacaksın :) Bana da daha küçük dedi.
cumartesi reyapa randevu alayım dedim canım Diler hanım ya da Mehmet beye gidecektim ikisi de full doluymuş neredeyse. Mehmet bey için bir tane randevu vardı onu aldım sevindim ama daha tam bişey de anlamadım kalp atışını duyayım da sonra dans:KK73:
Bende doktoruma danışacağım canım, şu anda yapabilir miyim diye ? hani ağdayı falan çekerken bebeğe zarar olmasın bir de allah korusun.
biraz şekilden şekile giriyorsun arkası önü derken ben de bi tereddüt ettim ama bişey olmaz herhalde dedim :) üst bacaklarım morardı biraz. cildim hassaslaştı sanırım ya da ben zor çektim
Ya ben de senden haberi bekliyordum canım aynı günüz ya ben de erken diye haftaya gidecektim olsun iyi gidiyormuş her şey :)
minnoş benim bebito senin bebitoya göre kardeş oldu artık :pmalum küçüldü bir beş gün kadar inşallah senden de aşırı aşırı güzel mutlu haberler alcaz sen randevu aldın mı? aldıysan hangi güne?

yumurtlama gununuzu hatirliyor musunuz acaba ? biraz farkli bi soru oldu ama :)

Back