Kızlar bugün doktora gittik kese göründü ama düzensiz dedi başına böyle bişey gelen varmi okadar üzüldüm ki çünkü çoğunlukla düşük ile sonuçlanabilir ilk gebelik dedi ama kanamam hiç olmadı. Kihaftaya gel dedi Allah büyük ne diyebilirim ki

düzensiz ne demekmiş ki canım? Ne kadar negatif konuşmuş doktorun. Düşük olma ihtimali herkeste var allah korusun. Yarın ölme ihtimalimizin de hepimizde olması gibi. Düzensiz ne demek? hcg n mi düzgün artmamış?

sen kötü düşünme sağlıklı olsun inşallah

Canım düzensiz ne demek bilmiyorum, ayrıca pat pat ne konuşuyor bu doktorlar öyle. bu risk herkeste var. Doktorum banada ilk 3 hafta dikkat et riskli haftalardır dedi. Sen doktorun patavatsız uğramışsın sıkma canını. haftaya güzel haberler alırsın inş.

Canım sınırları düzensiz mesela yuvarlak gibi değil böyle oluyormuş

Canım sınırları düzensiz mesela yuvarlak gibi değil böyle oluyormuş
canım azcık araştırdım aynı durumu yaşayan kişilerin yazdıklarını okudum. kesenin düzensiz olup başta sonrasında düzelen oluyormuş. Allah büyük sen ümidini kesme.. Bu durumda olup sağlıkla yavrusunu kucağına alanlar var. Sen şu an çok fazla araştırma ve okuma. Gerçekten şu an yapma bunu. Olumlu şeyler görünce için tamamen rahat etmeyecek ama olumsuz gördüğün her şeye moralin bozulacak. Doktorunla konuş rapor alanlar olmuş aynı durumda olup.Eğer çalışıyorsan hiç bir şey yapmadan yat.
Moral bozukluğu ihtiyacın olan en son şey olumsuz hiç bişey düşünmeden bebeğin için neler alacağına bak bebek arabası, odası araştır. Olumsuz hiç yokmuş gibi davran. eğer olumsuz bi durum olursa da taktir allahtan. Olmadan olmuş gibi üzülmemeye çalış.

Canım inşallah sağ salim büyür bebeğin üzülme sen hep dua et.

Çok tşk ederim canm Allah razı olsun çalışıyorum ve iş yerinde kimse bilmiyor olmazsa rapor alirim

Kızlar merhaba ben de doktordan simdi geldim. Doktor dedi ki daha o kdr minik ki kese de göremeyiz hiçbir şey göremeyiz dedi, bakmadı bile. Ben biraz fazla acele ettim sanırım, zaten PKO'ydum, senin biraz da geç yumurtlama olmuştur dedi. 2 gün önce değer 48di, 1000leri 1500leri görmemiz lazım ki keseyi görebilelim dedi. Haftaya çarşambaya randevu verdi, hamileyim diye herkesle paylaşmayın henüz dedi. Sağlıklı gebelikse kimse onu düşüremez, değilse de hiçbir türlü tutamaz keyfinize bakın dedi. Durumlar böyle...Ben biraz sessiz takipte kalcam sanırım sizleri:) Haftaya kadar inşallah bi aksilik olmazsa sonuçları ve muayene sonrasını tekrar paylaşırım

Kızlar merhaba, ben bugün yoğun bi mide bulantısı yaşıyorum sabah kahvaltıdan beri fenayım ne yaptıysam fayda etmiyor. Hala geçmiyo ve her duyduğum kokuda şiddetleniyor. Sizlerde de böyle olan var mı ?

Çok tşk ederim canm Allah razı olsun çalışıyorum ve iş yerinde kimse bilmiyor olmazsa rapor alirim
sen bir an önce konuş doktorunla yatıp dinlenmek iyi gelecekse eğer yat dinlen boşver işi kuzum içini ferah tutmaya çalış
canım sizin ne kadar negatif doktorlarınız var ya anlamadım. evet sağlıklı gebelik olmayabilir de bu herkes için geçerli herkes de bu ihtimali biliyor zaten. sen olumluya odaklan.
Sen bozma moralini ben de on gün önce gittim bana da doktor çok erken daha görünmez ki dedi bugün baktık gördük çok şükür :) adet bile olmadan anladım ben hamile olduğumu üç haftadır biliyorum ama yeni gördüm keseyi sen de benim gibi sabırsızsın herhalde biraz

Aynen kuzum insan bi aşırı heves yapıyor, düşün 2 gün önce değerim 48di bugün kendi kendime diyorum ki acaba kalp atışı duyulur mu o kadar da cahilim Neyse Allahtan olumsuz bir şey demedi henüz, bekleyip görcez inşallah bizim sonumuz da seninki gibi mutlu olup kese görürüz

Merak etme inşallah büyüycek :) sen kendini fazla yorma dinlen bol bol.

Kızlar merhaba, ben bugün yoğun bi mide bulantısı yaşıyorum sabah kahvaltıdan beri fenayım ne yaptıysam fayda etmiyor. Hala geçmiyo ve her duyduğum kokuda şiddetleniyor. Sizlerde de böyle olan var mı ?
Dün aynı şekilde banada oldu canım kokular çok kötü yapıyor insanı kötü kokan agır kokan şeylerden uzak dur. bide leblebi ye miden için canım. Bebişini düşün yorma kendini dinlen.

ahahah benim ilk verdiğim kan da 37 ydi canım. ikinci kan testini yaptırmadıysan onu da yaptır. 2 günde yaklaşık iki katı artış gerekiyor ben de bi kaç gün sonra gittim doktora. Dedim pazar öğrendim bu güne kadar bekledim güldü çok beklemişsin tebrik ederim diye insan yaşamadan bilemiyor ki

Arkadaşlar benimde 5+3 de minicik kese göründü cumartesi tekrar gittim beta güzel artmıştı haftaya kalp atışları için geldi dedi ama ben biraz daha sabredip bi 10 gün sonra gitmek istiyorum erken gidip göremeyip stres yaşamaktansa çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…