- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
Kendini sıkmak iyi değilmiş canım, bir yere oturup kendini sıkmadan hapşırmak lazımmış, gittiğimde soracağım sen de sorarsan haber verirsinçok geçmiş olsun canım. Benim de bir kötü huyum var. Hapşuramıyorum valla bildiğin hapşurmayı bilmiyorum normal hapşurmadım kendimi bildim bileli.alerjik bir durumum da olduğundan her seferinde kendimi sıkarak hapşuruyorum. Dediğin gibi hemen ağrı yapıyor ve bi süre sonra geçiyor. Ben de sormayı düşünüyorum doktora sen de bi sor istersen.
Dikkat ediyorum dün akşama göre bugün çok daha iyiyim, bol bol su içiyorum dinleniyorum, çok sağol canımCanım ilk gebeligimde yedi sekiz haftalarda beni aşırı öksürük tutmuştu. Bayağı hasta olmuştum. En az on gün sürmüştü . Çok şükür bebeğim iyiydi. Bol bol istirahat et iki gün boyunca ve şikayetlerinin artmaması için gerekli gıdaları çokça tüket canım. Çok geçmiş olsun.
Yok uzun sürmüyor ama bir zorlanma oldu kasıklarda uterusta bir ağırlık var belli hapşırmadan sonra, şimdi daha iyiyim teşekkür ederim çok :)Ben ilk haftalarda grip oldum burun akıntısımı öksürükmü hapşurukmu bişey olmaz sen dinlenlen yeterince su içmeyide eksik etme geçer inşallah arada giriyor ağrılar ama geçer hemen uzun sürmüyorsa.
Benim çok kramp girdi, resmen iki kasığıma kesik atılmış gibi sızladı, hala azıcık zonkluyor ama daha iyi şimdi şükürBu aralar ben de çok hapşırıyorum canım hapşırık gelince hemen bir yere oturuyorum arada kramp giriyor ama hemen geçiyor
Hiç sorma acıması değil de insan korkuyor işteCanım çok geçmiş olsun, acill şifalar. Bende de hapşırınca kasıklarım acıyor.
Ben de 1 kilo aldım, ama göbeğim 4-5 aylık gibi şiş, göğüsler aldı başını gitti, bunlara yordum ben kiloyu :)yok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....