Ihlamuru bile henüz ne iyi ne kötü diye ortaya konmuş bir çalışma olmadığı için içmesen olur diyen doktorlar var, ben içimde en ufak şüphe olursa yiyemiyorum sanırım, bir de her şeyi kontrol ediyorum internetten :)
Bu arada benim de midem bulantılarım başlamadı, 5+6’yım bugün, sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum :/
Dünden beri aklımdasın güzel haberlerle döner inşallah diye, her şey güzel olacak, güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar günaydın. Bu sabah ilk defa mide bulantılarım başladı. Daha önce başlamıştı ama sabah hiç olmamıştı. Hiç iştahım yok Ve kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.
çok geçmiş olsun canım. Benim de bir kötü huyum var. Hapşuramıyorum valla bildiğin hapşurmayı bilmiyorum normal hapşurmadım kendimi bildim bileli.alerjik bir durumum da olduğundan her seferinde kendimi sıkarak hapşuruyorum. Dediğin gibi hemen ağrı yapıyor ve bi süre sonra geçiyor. Ben de sormayı düşünüyorum doktora sen de bi sor istersen.Kızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?
Kızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?
Allah yardımcın olsun canımKızlar günaydın. Bu sabah ilk defa mide bulantılarım başladı. Daha önce başlamıştı ama sabah hiç olmamıştı. Hiç iştahım yok Ve kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.
Ben de senin mesajından sonra ıhlamuru rahatlıkla içtim canım ya :)) çünkü kaç gündür boğaz ağrısı ve burun akıntısı yaşıyorumcanım benim çok teşekkür ederim burada aile gibi olduk iyice. Ben de merak ediyorum o ne yaptı bu nasıl diye. Bu kadar güzel dilekleri içerisinde taşıyan bir grup daha yoktur herhalde. Hepimizin arzusu herkesin sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına almasıRabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın Ihlamur konusunda ben de biraz tedbirli olayım en iyisi dediğin gibi az cık şüphe bile olsa insan korkuyor.
Ben ilk haftalarda grip oldum burun akıntısımı öksürükmü hapşurukmu bişey olmaz sen dinlenlen yeterince su içmeyide eksik etme geçer inşallah arada giriyor ağrılar ama geçer hemen uzun sürmüyorsa.Kızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?
Bu aralar ben de çok hapşırıyorum canım hapşırık gelince hemen bir yere oturuyorum arada kramp giriyor ama hemen geçiyorKızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?
Canım çok geçmiş olsun, acill şifalar. Bende de hapşırınca kasıklarım acıyor.Kızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?
Çok sağ ol canım. Sanırım hissettirmeye başladı bebeklerimiz kendilerini. Ama cidden elimi kaldıracak halim yok. Yarın izin alacağım hem testlerimi yaptırıcam hemde dinlenirim.Allah yardımcın olsun canımbol dinlen elinden geldiğince bişeyler yemeye çalış arada. leblebi ve kreker iyi geliyor
kuzum benim doktorum ve diyetisyenim ıhlamuru içebilirsin istediğin kadar dedi kardeşiminki de her haslandığında yapacağın tek şey ıhlamur içip yatmak dinlenmek diyor.İstersen bir kendi doktoruna da sor.Ben de senin mesajından sonra ıhlamuru rahatlıkla içtim canım ya :)) çünkü kaç gündür boğaz ağrısı ve burun akıntısı yaşıyorum
Ben de İnternette okudum bir zararı olmadığını. İlaç içemediğğmiz için en sağlıklıdır ıhlamur bence de teşekkür ederimkuzum benim doktorum ve diyetisyenim ıhlamuru içebilirsin istediğin kadar dedi kardeşiminki de her haslandığında yapacağın tek şey ıhlamur içip yatmak dinlenmek diyor.İstersen bir kendi doktoruna da sor.
Aynen öyle :) onlar için değerÇok sağ ol canım. Sanırım hissettirmeye başladı bebeklerimiz kendilerini. Ama cidden elimi kaldıracak halim yok. Yarın izin alacağım hem testlerimi yaptırıcam hemde dinlenirim.
Ayyy inşallah allah bize kendi bebeğimizi öyle görmeyi nasip eder. Çok değişik ve tarifi olmayan bir duygu.Aynen öyle :) onlar için değeriyi yapmışssın canım. ebebeğin videoları var youtubede hafta hafta gelişim okadar güzel ki her izlediğimde ağlıyorum.
Selam kızlar,
@kartopu1988NAZ22076 sizde mide bulantısı başladı mı? Doğumlarımız yakın gibi , bir de kese için neYOK BAŞLAMADI Ugitceksiniz ? :)
yok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....Selam kızlar,
@kartopu1988NAZ22076 sizde mide bulantısı başladı mı? Doğumlarımız yakın gibi , bir de kese için ne zman gitceksiniz ? :)
Kesinlikle öyle canım.Ayyy inşallah allah bize kendi bebeğimizi öyle görmeyi nasip eder. Çok değişik ve tarifi olmayan bir duygu.
YaaaAramizda 1 gun var.beni sormamissin amaben 26 sinda gitcem.sen
Ben aldım bile 1 kilo şişlik mi bilemiyorum ama bence değilyok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....
Bende bir kilo almışım ama bu aralar iştahım yok yemeğim bile yarıda kalıyor şaşırdım ne yiyeceğimiyok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?