Kızlar dün ateşim çıktı, azıcık da ishal durumum oldu korktum, bir de hapşurup duruyorum. Doktora gittim 2 gün rapor verdi, iyi oldu ama şu hapşırma yüzünden çok sancı girdi kasıklarıma, bıçak kesiği gibi, hala yanıp zonkluyorlar arada, normal mi yaşayan fikri olan var mı?

canım benim çok teşekkür ederim burada aile gibi olduk iyice. Ben de merak ediyorum o ne yaptı bu nasıl diye. Bu kadar güzel dilekleri içerisinde taşıyan bir grup daha yoktur herhalde. Hepimizin arzusu herkesin sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına alması Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın Ihlamur konusunda ben de biraz tedbirli olayım en iyisi dediğin gibi az cık şüphe bile olsa insan korkuyor.

Kızlar günaydın. Bu sabah ilk defa mide bulantılarım başladı. Daha önce başlamıştı ama sabah hiç olmamıştı. Hiç iştahım yok Ve kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.

Sanki beni anlatıyorsun. Temizlik yapmam lazım kaç gündür dokunamadım ama sanki kafama silah dayamişlar öyle isteksiz öyle zorla yapıyorum ki... Biraz bir yerleri toparliyorum biraz oturuyorum. Yapmayıp bıraksam her şey midemi daha da kaldırıyor toza bile tahammül edemiyorum.

çok geçmiş olsun canım. Benim de bir kötü huyum var. Hapşuramıyorum valla bildiğin hapşurmayı bilmiyorum normal hapşurmadım kendimi bildim bileli.alerjik bir durumum da olduğundan her seferinde kendimi sıkarak hapşuruyorum. Dediğin gibi hemen ağrı yapıyor ve bi süre sonra geçiyor. Ben de sormayı düşünüyorum doktora sen de bi sor istersen.

Canım ilk gebeligimde yedi sekiz haftalarda beni aşırı öksürük tutmuştu. Bayağı hasta olmuştum. En az on gün sürmüştü . Çok şükür bebeğim iyiydi. Bol bol istirahat et iki gün boyunca ve şikayetlerinin artmaması için gerekli gıdaları çokça tüket canım. Çok geçmiş olsun.

Kızlar günaydın. Bu sabah ilk defa mide bulantılarım başladı. Daha önce başlamıştı ama sabah hiç olmamıştı. Hiç iştahım yok Ve kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.
Allah yardımcın olsun canım bol dinlen elinden geldiğince bişeyler yemeye çalış arada. leblebi ve kreker iyi geliyor

Ben de senin mesajından sonra ıhlamuru rahatlıkla içtim canım ya :)) çünkü kaç gündür boğaz ağrısı ve burun akıntısı yaşıyorum

Ben ilk haftalarda grip oldum burun akıntısımı öksürükmü hapşurukmu bişey olmaz sen dinlenlen yeterince su içmeyide eksik etme geçer inşallah arada giriyor ağrılar ama geçer hemen uzun sürmüyorsa.

Bu aralar ben de çok hapşırıyorum canım hapşırık gelince hemen bir yere oturuyorum arada kramp giriyor ama hemen geçiyor

Canım çok geçmiş olsun, acill şifalar. Bende de hapşırınca kasıklarım acıyor.

Allah yardımcın olsun canım bol dinlen elinden geldiğince bişeyler yemeye çalış arada. leblebi ve kreker iyi geliyor
Çok sağ ol canım. Sanırım hissettirmeye başladı bebeklerimiz kendilerini. Ama cidden elimi kaldıracak halim yok. Yarın izin alacağım hem testlerimi yaptırıcam hemde dinlenirim.

Ben de senin mesajından sonra ıhlamuru rahatlıkla içtim canım ya :)) çünkü kaç gündür boğaz ağrısı ve burun akıntısı yaşıyorum
kuzum benim doktorum ve diyetisyenim ıhlamuru içebilirsin istediğin kadar dedi kardeşiminki de her haslandığında yapacağın tek şey ıhlamur içip yatmak dinlenmek diyor.İstersen bir kendi doktoruna da sor.

kuzum benim doktorum ve diyetisyenim ıhlamuru içebilirsin istediğin kadar dedi kardeşiminki de her haslandığında yapacağın tek şey ıhlamur içip yatmak dinlenmek diyor.İstersen bir kendi doktoruna da sor.
Ben de İnternette okudum bir zararı olmadığını. İlaç içemediğğmiz için en sağlıklıdır ıhlamur bence de teşekkür ederim

Çok sağ ol canım. Sanırım hissettirmeye başladı bebeklerimiz kendilerini. Ama cidden elimi kaldıracak halim yok. Yarın izin alacağım hem testlerimi yaptırıcam hemde dinlenirim.
Aynen öyle :) onlar için değer iyi yapmışssın canım. ebebeğin videoları var youtubede hafta hafta gelişim okadar güzel ki her izlediğimde ağlıyorum.

Aynen öyle :) onlar için değer iyi yapmışssın canım. ebebeğin videoları var youtubede hafta hafta gelişim okadar güzel ki her izlediğimde ağlıyorum.
Ayyy inşallah allah bize kendi bebeğimizi öyle görmeyi nasip eder. Çok değişik ve tarifi olmayan bir duygu.

Selam kızlar,
@kartopu1988 NAZ22076 sizde mide bulantısı başladı mı? Doğumlarımız yakın gibi , bir de kese için neYOK BAŞLAMADI Ugitceksiniz ? :)
Selam kızlar,
@kartopu1988 NAZ22076 sizde mide bulantısı başladı mı? Doğumlarımız yakın gibi , bir de kese için ne zman gitceksiniz ? :)
yok canım benim bulantım başlamadı ama poşet leblebi su üçlüsünü odama arabama iş yerime hazırladım bile :) saba leblebi atıstırabiliririm. bir de kızlar şimdiden kilo almayın dikkatli gidelim hep birlikte....

Bende bir kilo almışım ama bu aralar iştahım yok yemeğim bile yarıda kalıyor şaşırdım ne yiyeceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…