çok seviyorum karedeniz şivesini. en yakın iki komşum Rizeli Trabzonlu . onlardan talimliyim. sen nasılsın ?

bazen çk sinirli oluyorum kendime engel olamıyorum özellikle eşimle aram bozuk iken
Çok şükür iyiyiz. Bebeler sağlıklı bin şükür çok şükür ❤ benim bi türlü cektiremedigim disimm yine şişti ve yüzüm resmen yamuldu
1 numara o kadar yoruyor beni ki..psikolojim berbat durumda resmen şımarık! Aşırı dik başlı..kardeşini de hırpalıyor. Okulun başlamasını 4 gözle bekliyorum. Allah'ım emanet diyorum.

arkadaşı yok galiba.
beni kurtaran apartmandaki arkadaşları. bahçede parktalar bütün gün . yemek yemeğe eve geliyorlar, bende rahatım. akşama pilleri bitiyor güzel bir banyo yemek uyku zmanı. yoksa sürekli kavga gürültü evde tutmak ne mümkün. Allah şifa versin diş sorunu bendede var. hallederiz diye diye bekledim inşallah hallederiz ama ne zaman

Evimizin çevresinde park bahçe yok. Çevre yolu geçiyor hemen yanından da otoban. Komşularım da genelde koydeler. Akşama kadar tepemdeler.

Çok teşekkür ederim ben de anlamadım birden oldu kulağım kaşınıyordu ağrımaya başladı hemen doktora gittim böyle söyledi damla verdi onu kullanıyorum umarım işe yarar. Burun tıkanıklığı sanırım bazı bebeklerde oluyor ama insan anlayamıyor hastalıktan mı yoksa normal mi diye. Doktora gidince sorduğumda hasta değil diyorlar.

Teşekkür ederim Evet sanırım benimkinin o yüzden tıkanıyor. Başka bir şey olmasın da. Evet elleri keşfetti ama oyuncak tutmayı beceremiyor tam. Eline veriyorum bir iki sallıyor bilinçsiz sonra düşürüyor. Daha dönmeye de başlamadı bu aylarda döner diyor gelişim sayfalarında ama benimkinin popoyu çevirmeye pek niyeti yok gibi

Benimkide aynı eller sürekli ağızda oyun halısına yatırıyorum hiç elini oyuncaklara uzatmıyor dönme falan hiç yok..bende acaba benimkindemi sorun var diyordum

Kızlar benim oğlan gündüz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor dili de hep dışarda bu aralar siz de durumlar nasıl ?pazartesi de sünnet ettireceğiz çok gerginim
inşallah kolay geçer tatlım. çok zor ya. benim kızımda aynı. bahçede bebek arabasında uyurdu artık uyumuyor. büyüyorlar daha az uyku ile ayakta duruyorlar. velhasıl bunada alışırsın. benim 3 yaşındaki kızım bile öğlen uykualrını kaldırdı uyumuyor.

Aynen canım çok saol Allahım sağlık sıhhat versin inş kuzucuklara bu aralar bende ki değişiklikler şöyle ;tükürük çoğaldı dil dışarda eller hep ağızda oyun halısında oyuncakları elliyor ama henüz tam tutamıyor ,bilinçli gülüyor ,aguluyor,daha çok kucakta kalmak istiyor ,gündüz uyumuyor ,bazen mama reddi yapıyor meme zaten hiç almadı biliyorsunuz yabancıları tanıyor dudak büzüyor kimi zaman biz de böyle :)

Canım benim kızda gündüz pek uyumuyor taş patlasın 20 dk uyuyor..bizde dil dışarda ve hep köpüklü salyalı..
Konusmalarında da azalma oldu mu peki? Benım kızımda da aynı durumlar var bırde konusmaları azaldı gıbı 2 gundur, genelde mızmızlık halınde, anlayamadım

Bunun garantisi yok canım benim kardeşimin oğlu var erkenden diş çıkardı yürümeye başladı kuzenimin kızı var kılını kıpırdatmıyor lütfedip sıpa aynı zamanlarda doğdular
Bunu etkileyen çok durum var yani ,

3 .çocuğumu büyütüyorum , oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı , kızım nerdeyse 10 aylıktı.

oğlum çok erken diş çıkardı kızım 1 yaşından sonra. hepsi farklı.
bebeğim geçen haftalarda bir iki kez döndü ama şimdi tık yok. hiç sorun değil.

kız Hifaa nasılsın

Ay valla hiç iyi değilim çok yorgunum dinlenmeye çok ihtiyacım var ama nerdeee kaç gecedir uyumak istemiyor sıpa şimdi R rkndmt demişti galiba acı yavşan demleyip iki çy kaşığı içirdim kalanını banyo suyuna katıp yıkadım uyudu kaldı çok şükür

Zeynep Rana nasıl ?

A asitane161719 hiç yazmadı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…