Çok şükür iyiyiz. Bebeler sağlıklı bin şükür çok şükür ❤ benim bi türlü cektiremedigim disimm yine şişti ve yüzüm resmen yamulduçok seviyorum karedeniz şivesini. en yakın iki komşum Rizeli Trabzonlu . onlardan talimliyim. sen nasılsın ?
bazen çk sinirli oluyorum kendime engel olamıyorum özellikle eşimle aram bozuk iken
Çok şükür iyiyiz. Bebeler sağlıklı bin şükür çok şükür ❤ benim bi türlü cektiremedigim disimm yine şişti ve yüzüm resmen yamuldu
1 numara o kadar yoruyor beni ki..psikolojim berbat durumdaresmen şımarık! Aşırı dik başlı..kardeşini de hırpalıyor. Okulun başlamasını 4 gözle bekliyorum. Allah'ım emanet diyorum.
Evimizin çevresinde park bahçe yok. Çevre yolu geçiyor hemen yanından da otoban. Komşularım da genelde koydeler. Akşama kadar tepemdeler.arkadaşı yok galiba.
beni kurtaran apartmandaki arkadaşları. bahçede parktalar bütün gün . yemek yemeğe eve geliyorlar, bende rahatım. akşama pilleri bitiyor güzel bir banyo yemek uyku zmanı. yoksa sürekli kavga gürültü evde tutmak ne mümkün. Allah şifa versin diş sorunu bendede var. hallederiz diye diye bekledim inşallah hallederiz ama ne zaman
Evimizin çevresinde park bahçe yok. Çevre yolu geçiyor hemen yanından da otoban. Komşularım da genelde koydeler. Akşama kadar tepemdeler.
Çok teşekkür ederim ben de anlamadım birden oldu kulağım kaşınıyordu ağrımaya başladı hemen doktora gittim böyle söyledi damla verdi onu kullanıyorum umarım işe yarar. Burun tıkanıklığı sanırım bazı bebeklerde oluyor ama insan anlayamıyor hastalıktan mı yoksa normal mi diye. Doktora gidince sorduğumda hasta değil diyorlar.artık yüzüstü yatabilir annesi korkma. döner kendi boğulma riski yok. sen kontrol et yanında olsun yüzüstü iken.
sanki ilk oğlumu anlatıyorsun.
burnu hep tıkalıydı ama maşallah kızlarda yaşamadım bu sıkıntıları.
ve evet hava öyle sıcak ki ölüyorum sıcaktan.
dış kulak iltihabı sebebi neymiş. çok ço geçmiş olsun .
Çok teşekkür ederim ben de anlamadım birden oldu kulağım kaşınıyordu ağrımaya başladı hemen doktora gittim böyle söyledi damla verdi onu kullanıyorum umarım işe yarar. Burun tıkanıklığı sanırım bazı bebeklerde oluyor ama insan anlayamıyor hastalıktan mı yoksa normal mi diye. Doktora gidince sorduğumda hasta değil diyorlar.
Canım benim kızda gündüz pek uyumuyor taş patlasın 20 dk uyuyor..bizde dil dışarda ve hep köpüklü salyalı..Kızlar benim oğlan gündüz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor dili de hep dışarda bu aralar siz de durumlar nasıl ?pazartesi de sünnet ettireceğiz çok gerginim
Aynı haller demek ki Allahım sağlık versin inş hepsine de bize de kolaylıklar versinCanım benim kızda gündüz pek uyumuyor taş patlasın 20 dk uyuyor..bizde dil dışarda ve hep köpüklü salyalı..
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Sakin kalmani, boşvermişlik seviyeni artirmani, bebek dışında her hangi bir şeyle tüm beyinle ilgilenmeni tavsiye ederim. Bebekler emer atini kirletir uyur ağlar. Bazen çok ağlar
Benim bebe de tutamıyor. Kısa sürüyor yani..
Benim bebe 27 mayıs doğumlu ve bu olayların hepsi şuanda mevcut. Çok takmıyorum.
❤ gerçekten aşk! Verene kurbanşiveyi tam yaptın, bravo
Çok geçmiş olsun. Bebeklerin üst solunum yolu cok kısa o yüzden hemen tikanabiliyor
Eller hep ağızda ellerini keşfetti
Benimkide aynı eller sürekli ağızda oyun halısına yatırıyorum hiç elini oyuncaklara uzatmıyor dönme falan hiç yok..bende acaba benimkindemi sorun var diyordumTeşekkür ederimEvet sanırım benimkinin o yüzden tıkanıyor. Başka bir şey olmasın da. Evet elleri keşfetti ama oyuncak tutmayı beceremiyor tam. Eline veriyorum bir iki sallıyor bilinçsiz sonra düşürüyor. Daha dönmeye de başlamadı bu aylarda döner diyor gelişim sayfalarında ama benimkinin popoyu çevirmeye pek niyeti yok gibi
inşallah kolay geçer tatlım. çok zor ya. benim kızımda aynı. bahçede bebek arabasında uyurdu artık uyumuyor. büyüyorlar daha az uyku ile ayakta duruyorlar. velhasıl bunada alışırsın. benim 3 yaşındaki kızım bile öğlen uykualrını kaldırdı uyumuyor.Kızlar benim oğlan gündüz hiç uyumuyor sürekli ağlıyor dili de hep dışarda bu aralar siz de durumlar nasıl ?pazartesi de sünnet ettireceğiz çok gerginim
Aynen canım çok saol Allahım sağlık sıhhat versin inş kuzucuklara bu aralar bende ki değişiklikler şöyle ;tükürük çoğaldı dil dışarda eller hep ağızda oyun halısında oyuncakları elliyor ama henüz tam tutamıyor ,bilinçli gülüyor ,aguluyor,daha çok kucakta kalmak istiyor ,gündüz uyumuyor ,bazen mama reddi yapıyor meme zaten hiç almadı biliyorsunuzinşallah kolay geçer tatlım. çok zor ya. benim kızımda aynı. bahçede bebek arabasında uyurdu artık uyumuyor. büyüyorlar daha az uyku ile ayakta duruyorlar. velhasıl bunada alışırsın. benim 3 yaşındaki kızım bile öğlen uykualrını kaldırdı uyumuyor.
Konusmalarında da azalma oldu mu peki? Benım kızımda da aynı durumlar var bırde konusmaları azaldı gıbı 2 gundur, genelde mızmızlık halınde, anlayamadımCanım benim kızda gündüz pek uyumuyor taş patlasın 20 dk uyuyor..bizde dil dışarda ve hep köpüklü salyalı..
Bunun garantisi yok canım benim kardeşimin oğlu var erkenden diş çıkardı yürümeye başladı kuzenimin kızı var kılını kıpırdatmıyor lütfedip sıpaTeşekkür ederimEvet sanırım benimkinin o yüzden tıkanıyor. Başka bir şey olmasın da. Evet elleri keşfetti ama oyuncak tutmayı beceremiyor tam. Eline veriyorum bir iki sallıyor bilinçsiz sonra düşürüyor. Daha dönmeye de başlamadı bu aylarda döner diyor gelişim sayfalarında ama benimkinin popoyu çevirmeye pek niyeti yok gibi
Bunun garantisi yok canım benim kardeşimin oğlu var erkenden diş çıkardı yürümeye başladı kuzenimin kızı var kılını kıpırdatmıyor lütfedip sıpaaynı zamanlarda doğdular
Bunu etkileyen çok durum var yani ,
Ay valla hiç iyi değilim çok yorgunum dinlenmeye çok ihtiyacım var ama nerdeee kaç gecedir uyumak istemiyor sıpa şimdi R rkndmt demişti galiba acı yavşan demleyip iki çy kaşığı içirdim kalanını banyo suyuna katıp yıkadım uyudu kaldı çok şükür3 .çocuğumu büyütüyorum , oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı , kızım nerdeyse 10 aylıktı.
oğlum çok erken diş çıkardı kızım 1 yaşından sonra. hepsi farklı.
bebeğim geçen haftalarda bir iki kez döndü ama şimdi tık yok. hiç sorun değil.
kızHifaa nasılsın
Zeynep Rana nasıl ?3 .çocuğumu büyütüyorum , oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı , kızım nerdeyse 10 aylıktı.
oğlum çok erken diş çıkardı kızım 1 yaşından sonra. hepsi farklı.
bebeğim geçen haftalarda bir iki kez döndü ama şimdi tık yok. hiç sorun değil.
kızHifaa nasılsın
Buradayım canım. Yoğun bir yaz dönemi geçirdim malum çocuk sayısı artık bir fazla olunca buralara yabancı kaldım biraz
Ya öyle oluyor dimi canım nasıl çocuklarBuradayım canım. Yoğun bir yaz dönemi geçirdim malum çocuk sayısı artık bir fazla olunca buralara yabancı kaldım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?