• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizdede uyku durumu aynı sizlerdeki gibi..gündüz anca 15 20 dakikalık uykuyla uyuyor hep uyanık..bu aralar bezi nereyse kuru alıyordum altından çok az idrar yapıyor artık gün içinde su veriyorum düzeldi gibi..sanırım içtiğini terle atıyor çünkü çok terliyor..mama evolvia veriyorum günde 5 kere bazen 6 kere 120 ml yada 130 ml içiyor 3 saat bazen 4 saat arayla gündüz..ama gece 5 saatide buluyor çünkü uyanmıyor bende o uyanıp mama isteyince veriyorum..yinede 3buçuk aylık olmamıza rağmen maalesef 5 kilo hâla sizce gece uyandırıp mama vereyimmi yoksa o uyanıp isteyincemi veriyim arkadaşlar.
Canım seninki de mi emmiyor :(

Kızlar bugün rota aşısı yapıldı hem de boy kiloya bakıldı 5,5 kilo olmuş 1 ay içinde 500 gr almış sizin bebişler kaç kilo 3,5 aylık olcaz nerdeyse... Günlük sadece 60 ml mama veriyordum şimdi sabah akşam vericem...

Kızlar bugün rota aşısı yapıldı hem de boy kiloya bakıldı 5,5 kilo olmuş 1 ay içinde 500 gr almış sizin bebişler kaç kilo 3,5 aylık olcaz nerdeyse... Günlük sadece 60 ml mama veriyordum şimdi sabah akşam vericem...
Bizde bu ay tartıldık ala ala 400 gram almış hemşirenin olabilir dedi sıkıntı yokmuş bi kaç gündür ateşli gibi huysuz felan aile hekimine kontrol olduk diş çıkarıyor dedi 😲😲😲 erken degil mi dedim dişli doğan çocuklar var annesi şaşırma dedi 🧐

Bizde bu ay tartıldık ala ala 400 gram almış hemşirenin olabilir dedi sıkıntı yokmuş bi kaç gündür ateşli gibi huysuz felan aile hekimine kontrol olduk diş çıkarıyor dedi 😲😲😲 erken degil mi dedim dişli doğan çocuklar var annesi şaşırma dedi 🧐
Hemşirede normal dedi canım ama ayda 1 kilo alınıyo deniyor ya kafama takıldı... Bizim de ağız suyu akıyor ablam dedi yeğenim 4,5 aylık diş çıkarmış, yengemde dişli doğmuş 😂

Hemşirede normal dedi canım ama ayda 1 kilo alınıyo deniyor ya kafama takıldı... Bizim de ağız suyu akıyor ablam dedi yeğenim 4,5 aylık diş çıkarmış, yengemde dişli doğmuş 😂
Yok canım zorunlu şart değil ki ayda bir kilo kızım 5 aylık çıkardı ilk dişini de doktor da fark etmedin mi patlicak nerdeyse dedi ben hala farkında değilim 😁

Kızlar rota virüsü aşısını yaptırıcam bugün yaptıranlar yan etkileri oldu mu eşim biraz titiz bu konularda sorumluluk almak istemiyorum
Ben yaptırdım bir sıkıntı olmadı, asi yeri ağrıdı , sürüp verdim bir defa , senin ki napti iyi mi
Ben bir an menenjit asisi ile karıştırdım , rotayı ağızdan damlalkla verdiler. Ben menenjiti de yaptırdım o biraz ağrı yaptı , düzelteyim dedim:)

Son düzenleme:
Herkese selam 🥰
Yüreğimin Fatih'i 4 gün sonra 3 aylık olacak. Çok şükür. Kocaman oldu. Çok güleç ve geveze bir bebek ☺️ biraz emiyor bırakıyor bana gülüyor bir şeyler söylüyor sonra tekrar emiyor tekrar gülüp konuşuyor tekrar emiyor...Resmen kendine âşık etti beni 😆 çok şükür ❤❤❤
2 ve 3 numarayla ilgili pek sorunum yok amaaa 1 numara beni mahfetti. Resmen psikolojim bozuldu. Biran önce okul açılsada bi huzura kavuşsak ☹

Kızlar benim kızım uyanıkken ufacık sesten korkup irkiliyor uyuyorkende çok irkiliyor..sizlerdede böylemi yoksa benim kızımda mı böyle

Ben yaptırdım bir sıkıntı olmadı, asi yeri ağrıdı , sürüp verdim bir defa , senin ki napti iyi mi
Ben bir an menenjit asisi ile karıştırdım , rotayı ağızdan damlalkla verdiler. Ben menenjiti de yaptırdım o biraz ağrı yaptı , düzelteyim dedim:)
Aynen canım ağızdan verdiler bi sıkıntı olmadı, menenjitte özel aşıya mı giriyor 4. ayda hemşire çağırıcam dedi ama hangi aşı için bilmiyorum...

Herkese selam 🥰
Yüreğimin Fatih'i 4 gün sonra 3 aylık olacak. Çok şükür. Kocaman oldu. Çok güleç ve geveze bir bebek ☺️ biraz emiyor bırakıyor bana gülüyor bir şeyler söylüyor sonra tekrar emiyor tekrar gülüp konuşuyor tekrar emiyor...Resmen kendine âşık etti beni 😆 çok şükür ❤❤❤
2 ve 3 numarayla ilgili pek sorunum yok amaaa 1 numara beni mahfetti. Resmen psikolojim bozuldu. Biran önce okul açılsada bi huzura kavuşsak ☹
Ay benim Ensar on da böyle gık desek gülüyor bütün herkese mavi boncuk dağıtıyor sıpam ❤️ Allah'ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın daima

Kızlar biz geceyi acilde geçirdik gazdan dolayı röntgen çekildi lavman yaptılar rahatladı yavrum benden alıyor hep gazı kendime bi çare bulmam lazım sizde çare var mı 😢

Kızlar biz geceyi acilde geçirdik gazdan dolayı röntgen çekildi lavman yaptılar rahatladı yavrum benden alıyor hep gazı kendime bi çare bulmam lazım sizde çare var mı 😢
Geçmiş olsun canım..benim kendimi bildim bileli gaz problemim vardır..doktora gittim bağırsakların hiç sebep yokken aşırı gaz üretiyor dedi..ilaç verdi ama geçiciydi tedavi edici degildi bende bıraktım..senin yapabilecegin şey yediklerine dikkat etmen ve egzersiz...

Back