Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun iyiler canım büyüyorlar çok şükür senin çocuklar nasıllar bebiş büyümüştürYa öyle oluyor dimi canım nasıl çocuklar
Hamdolsun iyiler canım büyüyorlar çok şükür senin çocuklar nasıllar bebiş büyümüştür
Günaydınlar herkese hayırlı günler Biz bugün 4 ay aşımızı olduk.Dünden beri de dönmeye başladık 2 haftada 300 gr almışız.Hala daha gündüz uykularımız nadiren yarım saati geçiyor.Bizim 4 ayımızdan haberler bunlar..
özledik kız. nasılsın Zeynep Azra nasıllar
Günaydınlar herkese hayırlı günler Biz bugün 4 ay aşımızı olduk.Dünden beri de dönmeye başladık 2 haftada 300 gr almışız.Hala daha gündüz uykularımız nadiren yarım saati geçiyor.Bizim 4 ayımızdan haberler bunlar..
@karapissocumm sağol canım.Valla benimkide durmuyor.Sürekli onunla ilgileniyorum.Uyusa bi iki saat bende işime bakacam ama nerde..Gece uykusu bizdede bozuldu..Dönemsel bişeydir inşallah
Tıpkısının aynılarını yaşıyoruzAynen canım çok saol Allahım sağlık sıhhat versin inş kuzucuklara bu aralar bende ki değişiklikler şöyle ;tükürük çoğaldı dil dışarda eller hep ağızda oyun halısında oyuncakları elliyor ama henüz tam tutamıyor ,bilinçli gülüyor ,aguluyor,daha çok kucakta kalmak istiyor ,gündüz uyumuyor ,bazen mama reddi yapıyor meme zaten hiç almadı biliyorsunuz yabancıları tanıyor dudak büzüyor kimi zaman biz de böyle :)
Hayır aguları ses çıkarmalar çoğaldı bizdeKonusmalarında da azalma oldu mu peki? Benım kızımda da aynı durumlar var bırde konusmaları azaldı gıbı 2 gundur, genelde mızmızlık halınde, anlayamadım
Arkadaslar merhaba mayis 28 doğumlu kizim var ve dogdugu gunden beri memede hep 5 dakika kaldi hamilelik suresinde cok zor gunler geçirdim ve hala zor gunler geçiriyorum bunun hamileligimle ve bebegimle bi alakasi yok fakat psikolik durum sutu ve bebegi en cok etkileyen şeylerden biri. Bebegimin memede daha uzun kalmasini daha dogrusu daha aktif emmesini nasil saglayabilirim icinizde bu durumu tecrube etmis ve cozum bulmus birileri var midir?¿
sütün varmı peki ?
Ağlamaları nasıl..çokmu azmıIlk baslarda cok güzeldi sonra kizim memede az kala kala bi azalma oldu tabi fakat var hala sütüm aç kalmiyor aman aman da kilo almiyoruz. Kilomuz genelde sınırda ilerliyor
Ilk baslarda cok güzeldi sonra kizim memede az kala kala bi azalma oldu tabi fakat var hala sütüm aç kalmiyor aman aman da kilo almiyoruz. Kilomuz genelde sınırda ilerliyor
Benim bebeğim de doğduğundan beri memede uzun kalmıyor. Heleki ilk üç ay en fazla beş dk kalıyordu. Bu kadar az emmesi olan sütümü de azalttı. Üçüncü ve dördüncü ayda çok az kilo aldı bu yüzden. Memeyi bıraktıktan sonra sağıp verecek olsam midesinde ne var ne yok çıkardı hep. Anladım ki bu onun yapısal bir özelliği benim çabalamam anlamsız. Geçen ay doktor kontrolünde mama vermeye başladım onu bile iki haftada zor kabullendirdim şimdiler de mamayı da çok az içiyor. Kısacası muhtemelen çabuk doyan ve midesi küçük bir bebeğin var benim gibi. Eğer öyleyse çok bir çözümü yok gibi.Arkadaslar merhaba mayis 28 doğumlu kizim var ve dogdugu gunden beri memede hep 5 dakika kaldi hamilelik suresinde cok zor gunler geçirdim ve hala zor gunler geçiriyorum bunun hamileligimle ve bebegimle bi alakasi yok fakat psikolik durum sutu ve bebegi en cok etkileyen şeylerden biri. Bebegimin memede daha uzun kalmasini daha dogrusu daha aktif emmesini nasil saglayabilirim icinizde bu durumu tecrube etmis ve cozum bulmus birileri var midir?¿
Abla kızın yeni yaşı hayırla bereketle huzurla misafir olsun inşallah ömrüne sana da kolay gelsin canım benim de önümüzdeki günlerde peyderpey misafirlerim olacak gelirim inşallah üstesinden .hayırlı pazarlar canlar.
yarın bebek görmeye kalabalık bir arkadaş gurubum gelecek.
şimdiden aldı beni bir telaş.
tatlıyı yaptım.
tavuk pilav yarın sabaha.
abla kızımın doğum günü ona pasta yapacağım kolayından. sizede tavsiye ederim parfe adında kolay bir yaz tatlısı.
sizler nasılsınız bebekler nasıl. öpüyorum sizleri.