• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar herkese hayırlı günler 💙💙 Biz bugün 4 ay aşımızı olduk.Dünden beri de dönmeye başladık😍🧿 2 haftada 300 gr almışız.Hala daha gündüz uykularımız nadiren yarım saati geçiyor.Bizim 4 ayımızdan haberler bunlar..

geçmiş olsun, nice güzel yıllarını göresin kuzunun sağlıkla . biz kaç gecedir emmekten uyumuyoruz , uyku hak getire. yoruluyorum artık .gece emmeyi bırakmasını istiyorum. bir iki kez olur ama bu bırakmıyor beni. aslında çok iyiydi ama diş yüzünden galiba böyle oldu .

Zeynep Rana nasıl ?

A asitane161719 hiç yazmadı dimi?

şükür sağlığı yerinde. ama tatilden beri beni fazlaca yoruyor , nasıl yemek yapıyorum bilmiyorum nasıl yiyorum. yerini yadırgadı orda sonra uyumak istemedi geceleri iyiydi nadiren uyumazdı geceleri. ama şimdi hepten cozuttu hanımefendi. Allah bizlere bağışlasın.

Günaydınlar herkese hayırlı günler 💙💙 Biz bugün 4 ay aşımızı olduk.Dünden beri de dönmeye başladık😍🧿 2 haftada 300 gr almışız.Hala daha gündüz uykularımız nadiren yarım saati geçiyor.Bizim 4 ayımızdan haberler bunlar..

yeni fark ettim. erkek annesi kalplerde mavili mavili 💙💙💙

@karapissocumm sağol canım.Valla benimkide durmuyor.Sürekli onunla ilgileniyorum.Uyusa bi iki saat bende işime bakacam ama nerde..Gece uykusu bizdede bozuldu..Dönemsel bişeydir inşallah😔

Arkadaslar merhaba mayis 28 doğumlu kizim var ve dogdugu gunden beri memede hep 5 dakika kaldi hamilelik suresinde cok zor gunler geçirdim ve hala zor gunler geçiriyorum bunun hamileligimle ve bebegimle bi alakasi yok fakat psikolik durum sutu ve bebegi en cok etkileyen şeylerden biri. Bebegimin memede daha uzun kalmasini daha dogrusu daha aktif emmesini nasil saglayabilirim icinizde bu durumu tecrube etmis ve cozum bulmus birileri var midir?¿

Aynen canım çok saol Allahım sağlık sıhhat versin inş kuzucuklara bu aralar bende ki değişiklikler şöyle ;tükürük çoğaldı dil dışarda eller hep ağızda oyun halısında oyuncakları elliyor ama henüz tam tutamıyor ,bilinçli gülüyor ,aguluyor,daha çok kucakta kalmak istiyor ,gündüz uyumuyor ,bazen mama reddi yapıyor meme zaten hiç almadı biliyorsunuz :KK43:yabancıları tanıyor dudak büzüyor kimi zaman biz de böyle :)
Tıpkısının aynılarını yaşıyoruz 😃

Arkadaslar merhaba mayis 28 doğumlu kizim var ve dogdugu gunden beri memede hep 5 dakika kaldi hamilelik suresinde cok zor gunler geçirdim ve hala zor gunler geçiriyorum bunun hamileligimle ve bebegimle bi alakasi yok fakat psikolik durum sutu ve bebegi en cok etkileyen şeylerden biri. Bebegimin memede daha uzun kalmasini daha dogrusu daha aktif emmesini nasil saglayabilirim icinizde bu durumu tecrube etmis ve cozum bulmus birileri var midir?¿

sütün varmı peki ?

hayırlı pazarlar canlar.
yarın bebek görmeye kalabalık bir arkadaş gurubum gelecek.
şimdiden aldı beni bir telaş.
tatlıyı yaptım.
tavuk pilav yarın sabaha.
abla kızımın doğum günü ona pasta yapacağım kolayından. sizede tavsiye ederim parfe adında kolay bir yaz tatlısı.

sizler nasılsınız bebekler nasıl. öpüyorum sizleri.

Benim bebeğim de doğduğundan beri memede uzun kalmıyor. Heleki ilk üç ay en fazla beş dk kalıyordu. Bu kadar az emmesi olan sütümü de azalttı. Üçüncü ve dördüncü ayda çok az kilo aldı bu yüzden. Memeyi bıraktıktan sonra sağıp verecek olsam midesinde ne var ne yok çıkardı hep. Anladım ki bu onun yapısal bir özelliği benim çabalamam anlamsız. Geçen ay doktor kontrolünde mama vermeye başladım onu bile iki haftada zor kabullendirdim şimdiler de mamayı da çok az içiyor. Kısacası muhtemelen çabuk doyan ve midesi küçük bir bebeğin var benim gibi. Eğer öyleyse çok bir çözümü yok gibi. :(

hayırlı pazarlar canlar.
yarın bebek görmeye kalabalık bir arkadaş gurubum gelecek.
şimdiden aldı beni bir telaş.
tatlıyı yaptım.
tavuk pilav yarın sabaha.
abla kızımın doğum günü ona pasta yapacağım kolayından. sizede tavsiye ederim parfe adında kolay bir yaz tatlısı.

sizler nasılsınız bebekler nasıl. öpüyorum sizleri.
Abla kızın yeni yaşı hayırla bereketle huzurla misafir olsun inşallah ömrüne 👍 sana da kolay gelsin canım benim de önümüzdeki günlerde peyderpey misafirlerim olacak gelirim inşallah üstesinden .

Kızlar merhaba inş hepiniz ve o minik bebekleriniz iyisinizdir...bişey sorucam benim kız 4 gün sonra 4 ayını dolduracak inş ama onu ayakta dik tutmaya çalıştığımda dik durmuyor kalçası arkada hafif öne eğik duruyor sizde durum nasıl..kalça usg sinde herşey normal denmişti

Back