Kafamıza takılanlar aynı benim kızım da ara ara tutuyo başını öne eğiliyo kafa hemen... Bi de yüz üstü yatmayı hiç sevmiyo boyun kasları nasıl güçlenicek... Yatırıyorum ama ağlamaya başlıyor hemen...

Merhaba arkadaşlar benim ikizlerim nisanda doğdu ama 33 haftalık doğdular. Normalde 27 mayıs doğumlu olmaları lazım. Şu an 4,5 aylıklar ama aslında 3 aylık:) çok karışık ya. Oğlum eşini ağzına çok getiriyo kolunu emiyo iki gündürde çok huysuz diş mi çıkartı acaba sizin bebeklerde durum nasıl

Yastık üstüne koyun ya da kollarının altına havluyu rulo yapıp koyun kollarından destek alıp kalkar

Benimki de kolunu emiyo eller hep ağızda ama huysuzsa atak döneminde de olabilir canım ya da diş...

tatlım bebeklerinizi Allah Size bağışlasın.
maşallah ikisinede. diş kökleri oluşuyordur. O zamanda elleri sürekli ağızında ne bulsa emer. benimki 3 . 5 aylık oldu nereye eli hep ağzında ve köpürtüyo.

Pisikedii maşallah fatihe .
benim kızımda öyle çok şirin suratlı gülücükler havada. yiyorum gece gündüz. karadeniz şivesi ile. anne yesun oniii anne yesun ağzuni burnuni... aşk bunlar aşk.

Hifaa kuzum ayakalrını sıcak tut. rezene melisa papatya iç.
çörekotu yağı iç aç karnına.
birde karışık yeme. her öğün arası en az 3 saat olsun iyi.olursun merak etme.

Kızlar ben bildiirim alamıyorum burdan. kimler yazıyor göremiyorum.

nasılsınız hepiniz iyisnizdir umarım.
çok sıcak tansiyonu çok yüksek. stresli olduğumda başım çok dönüyor. fenalık basıyor. öpüyorum sizleri.

Hifaa canım gaz için peryavşan otunu araştır. Benim kuzenim hem kendine hem bebeklerine sürekli verdi demleyip az az. Bir kere bile gaz sorunu yaşamadılar. Kendi de içti ,hatta banyo suyuna da bir bardak demleyip dokuyodu duruluyordu o su ile. Çocuklar baya gevşetip rahatlatiyodu. Nettede bulabilirsin bununla ilgili bilgi

Kızlar benim oğlan hep sırt üstü yapıyor kafası düzleşti yan yatıramıyırum düzelir mi sonra
Canım valla benim kızında sanki kafasının arkası düzleşti bizde dün düz kafa yastığı siparişi verdik ne olu ne olmaz diye..onu kullanınca düzeliyormuş..istersen netten bak çok pahalı değil kargo beraber 34 tl

Geçmiş olsun canım. Gerçekten hava çok sıcak ve nemli evde duramıyorum. klimayı açıyorum bu sefer de hasta oluyorum. Hastalıktan kurtulamadım bir türlü diyetten dolayı vücut direncim düştü sanırım. Şimdi de dış kulak iltihabı olmuşum.
Ben de ne zamandır buraya yazamıyorum . Mert in gazı azaldı şükür ama sadece yüzüstü uyuyor başka türlü uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum gözüm sürekli onda uyurken. Salya, elini ağza sokma vs bizde de var. Burnu hep tıkanıyor bir de. Sürekli temizlemem gerekiyor. Hasta da değil ama niye böyle oluyor anlamıyorum.

artık yüzüstü yatabilir annesi korkma. döner kendi boğulma riski yok. sen kontrol et yanında olsun yüzüstü iken.
sanki ilk oğlumu anlatıyorsun.
burnu hep tıkalıydı ama maşallah kızlarda yaşamadım bu sıkıntıları.
ve evet hava öyle sıcak ki ölüyorum sıcaktan.

dış kulak iltihabı sebebi neymiş. çok ço geçmiş olsun .

Kızlar biz geceyi acilde geçirdik gazdan dolayı röntgen çekildi lavman yaptılar rahatladı yavrum benden alıyor hep gazı kendime bi çare bulmam lazım sizde çare var mı
Geçmiş olsun. Sakin kalmani, boşvermişlik seviyeni artirmani, bebek dışında her hangi bir şeyle tüm beyinle ilgilenmeni tavsiye ederim. Bebekler emer atini kirletir uyur ağlar. Bazen çok ağlar
Kızlar kızım 12 gün sonra 4 ayını dolduracak inş..ama başını devamlı dik tutmuyor az tutuyor sizin bebeklerde durum ne ??
Benim bebe de tutamıyor. Kısa sürüyor yani..
Benim bebe 27 mayıs doğumlu ve bu olayların hepsi şuanda mevcut. Çok takmıyorum.
❤ gerçekten aşk! Verene kurban şiveyi tam yaptın, bravo
Çok geçmiş olsun. Bebeklerin üst solunum yolu cok kısa o yüzden hemen tikanabiliyor
Eller hep ağızda ellerini keşfetti

Canım 37 haftalık 2.400 grm doğdu sonra 2.200 e düştü. İlk ay meğer sütüm yetmiyormuş sadece 185 grm almıştı..
O zaman şimdi iyi canım merak etme.
aynen öyle canım. bebeklerde düzenlerini çok arıyorlar , şükürler olsun geldik . sen nasılsın ?
İyiyiz canım çok şükür. İşte bu sıcaklarla boğuşuyoruz. Yaz bebeği olmaları yıkama açısından falan bir yandan iyi oldu ama bu sıcaklarda hem bebekler hemde daha çok evde kalmak zorunda olan bizler mahvolduk.
Bizim 4 ay kontrolümüz gelmedi henüz. Bi zamandan sonra 500 gr civarı alınıyor galiba. Eskisi gibi 1 kg alınmıyor
Hayırlı dişleri olsun miniğin
Ay benim Ensar on da böyle gık desek gülüyor bütün herkese mavi boncuk dağıtıyor sıpam Allah'ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın daima
Bizim ki bi bana bi babaya bi abiye gülüyor. Bazen yakınlarımızdakine. Genelde asık surat ciddi bebek

çok seviyorum karedeniz şivesini. en yakın iki komşum Rizeli Trabzonlu . onlardan talimliyim. sen nasılsın ?

bazen çk sinirli oluyorum kendime engel olamıyorum özellikle eşimle aram bozuk iken

benim kızım iki haftadır falan çk güzel gülüyor ablam sorardı neden hep asık suratlı diye . bence tam görmeye başladı etrafı keşfediyor onda gülüyor . bana bile ciddi bakardı. .

Ben de düz kafa yastığı sipariş verdim dün theraline medical 190 tl sanırım medical olduğu için ama yorumları çok iyiydi deneyelim bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…