• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba, bebeğimin diş, damak ve çene gelişimini destekleyecek bir emzik arayisindayim, avent kullanıyoruz hava delikli olanlardan, ortodondik çeşitler var, emzik kullananlar fikir verir misiniz.

Kızlar merhaba, bebeğimin diş, damak ve çene gelişimini destekleyecek bir emzik arayisindayim, avent kullanıyoruz hava delikli olanlardan, ortodondik çeşitler var, emzik kullananlar fikir verir misiniz.
Ben mam markasinin emzigini kullaniyorum. Diger hic birini tutmadi oglum. Bu markayi oneririm.

Ben de avent kullanıyorum ultra air ,canım oğlanın sünnet sonrası durumu nasıl iyileşti mi tamamen paşa

sağ salim geldik kuzum. çok dalgalı deniz. bebeğim hiç girmedi. çıkınca çocuklar çok üşüyor. bebek hasta olur diye cesaret edemedim. bayramda kalabalığa gelmez bebekler nazar olduğunu düşünme , benim koz kelloş kimse görmedi doğru düzgün ama o ortamın gerginliğinden sıcaktan durmadı hiç. kendimi o An eve ışınlamak istedim bunaldım. çarşamba gününden beri bugün ço sancısı varhiç durmadı :(
karapisso karapisso bugün tatile başladınız mı canım

sağ salim geldik kuzum. çok dalgalı deniz. bebeğim hiç girmedi. çıkınca çocuklar çok üşüyor. bebek hasta olur diye cesaret edemedim. bayramda kalabalığa gelmez bebekler nazar olduğunu düşünme , benim koz kelloş kimse görmedi doğru düzgün ama o ortamın gerginliğinden sıcaktan durmadı hiç. kendimi o An eve ışınlamak istedim bunaldım. çarşamba gününden beri bugün ço sancısı varhiç durmadı :KK43:
Zaten sevmiyor kalabalığı kuzum ama eve gelince de emmedi ağlama krizlerine girdi sıpa beni benden aldı resmen
Evet hava baya serinledi konya da aynı yağmurlu felan diz nereye gittiniz ya

Kızlar canlar 😍
Bayramınız mübarek olsun. Allahım bize hayırlı güzel uzun ömürler versin güzel bayramlara eriştirsin.
bizim için tatile günler kala heyecan dorukta. oğluşum bollı lokumum gün sayıyor. elhamdülillah çok şükür

bebeğim bugun kalabalıkta hiç uyumadı durmadı. şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim ama mutluyum çok güzel birgündü elhamdülillah çok şükür. .
sizler nasılsınız bayram nasıl geçiyor.

@asitane161719
Hifaa Hifaa
Nilayyy Nilayyy
R rkndmt
@Beklenngn
leylunehar leylunehar
ve diğer kızlar. öpüyorum sizleri ve bebişleri.
Günaydın @karapissocumm seninde geçmiş bayramın mübarek olsun💜😘

kızlar herkesler iyidir umarım.
bebeğim hiç durmuyor denize girmek ne mümkün. ama değişiklik iyi geldi. sahilde ye iç yürü onada izin vermediği oluyor . elhamdülillah çok şükür

tatil süremizi kısaltmayı düşünüyoruz bakalım. öyle esiyor öyle soğuk ki. bebek üşütecek diye ödüm kopuyor.
sizler Nasılsıniz ne alemdesiniz herkesi öpüyorum .

İyi tatiller canım.inşallah bebişin biraz olsun dinlenmene ve eğlenmene müsade eder.Bizde iyiyiz çok şükür.Sadece şöyle bir sorunumuz var.Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.En fazla yarım saat.Uykusunu alamadığı için de huysuz oluyor.Gaz bitti şimdi bu başladı.Havalar çok sıcak acaba ondan mı bilemedim.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Var mı bu sorunu yaşayan??

İyi tatiller canım.inşallah bebişin biraz olsun dinlenmene ve eğlenmene müsade eder.Bizde iyiyiz çok şükür.Sadece şöyle bir sorunumuz var.Bebeğim gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor.En fazla yarım saat.Uykusunu alamadığı için de huysuz oluyor.Gaz bitti şimdi bu başladı.Havalar çok sıcak acaba ondan mı bilemedim.Sizin gündüz uykularınız nasıl?Var mı bu sorunu yaşayan??

canım benimkide öyle. uyumak istiyorama uyuyamadığı için çok huzursuz oluyor. diş kökleri oluşuyor sürekli elleriağzında. belli kaşınıyor. .seninkide öyledir. Allah yardımcımız olsun.

Benimki de 15 er dakikadan en fazla 3 kez uyuyor ama 3. Ve 4. Ay böyle olurmuş atak haftası olduğu için büyümeye (zihinsel ve fizyolojik) alışmaya çalışıyorlarmış yanı kuzum 2 ay böyleler

Oğlumda gündüz nerdeyse hiç uyumuyo,15-20 dk uyuyo en fazla

canım benimkide öyle. uyumak istiyorama uyuyamadığı için çok huzursuz oluyor. diş kökleri oluşuyor sürekli elleriağzında. belli kaşınıyor. .seninkide öyledir. Allah yardımcımız olsun.
Benimki de 15 er dakikadan en fazla 3 kez uyuyor ama 3. Ve 4. Ay böyle olurmuş atak haftası olduğu için büyümeye (zihinsel ve fizyolojik) alışmaya çalışıyorlarmış yanı kuzum 2 ay böyleler
Oğlumda gündüz nerdeyse hiç uyumuyo,15-20 dk uyuyo en fazla
Sağolun kızlar yorumlarınız için.Demek ki normal dışı bi durum yok.Sevindim.Herkese bol uykulu mutlu huzurlu günler 💕💕

Kızlar günaydın sakin ve güzel geçen bir hafta olur inşallah ❤️
Kızlar size bir sorum var sizde de mi böyle oğlum sabaha kadar memede uyumak istiyor gün içinde de ne kadar emzirsem de susmuyor ve 20 ml kadar su içiyor ondan sonra susuyor acaba çok mu susuz kalıyor yada başka bir sorun mu var sabaha kadar memede durmadığı zaman hep bağırarak ağlıyor birde

Kızlar günaydın sakin ve güzel geçen bir hafta olur inşallah ❤
Kızlar size bir sorum var sizde de mi böyle oğlum sabaha kadar memede uyumak istiyor gün içinde de ne kadar emzirsem de susmuyor ve 20 ml kadar su içiyor ondan sonra susuyor acaba çok mu susuz kalıyor yada başka bir sorun mu var sabaha kadar memede durmadığı zaman hep bağırarak ağlıyor birde

ay ben hiç su içirmedim 😰😰😰

benimkide 2 gecedir sabaha kadar meme istiyor. yeni başladı oy ya. hepimiz sorunları soruları aynı
bu kadar zman birlikte birlikte bekledik doğumları bebekler diyor bizler mayıs bebekleriyiz dertlerimiz aynı :D

inşallah düzelirler ya.

Merhaba arkadaşlar bizde de aynı sıkıntılar oluyor. Bir de üstüne alerji durumları var tabii. Doktor katı gıdaya 4. aydan itibaren başlamamız gerekeceğini söyledi. Sanırım katı gıdadan sonra düzelme olabiliyormuş. Şimdi bekliyorum inşallah toplarız bir an önce. Diyet yapmaya devam ediyorum. Gözümün önünde tatlılar, peynirler yumurtalar uçuşuyor resmen:) En kötü günlerimiz böyle olsun hepinize selamlar.

Kızlar günaydın sakin ve güzel geçen bir hafta olur inşallah ❤
Canım bence oğlan doymuyor su onun midesini dolduruyor doyduğunu zannedip uyuyor yoksa nerden bilsin suyu

Back