Ben daha hiç olmadım ya bu ayın 17 sinde tam 1 yıl olcakAynen ben de bir sürü sipariş verdim olmayanları gönderiyorum ya ben 2. Regl olmadım normal mi Dilek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha hiç olmadım ya bu ayın 17 sinde tam 1 yıl olcakAynen ben de bir sürü sipariş verdim olmayanları gönderiyorum ya ben 2. Regl olmadım normal mi Dilek ?
Bizim de dün 3. ay kontrolümüz vardı canım dra sulu kaladan bahsedince tahlil istedi alerjiye de bakalım çok küçük çıkmayabilir sma yine de bir bakalım dedi bizde yapmasını bekliyoruz bebişin tahlil için saat gibi yapan bebek yapmıyor tahlild gidecek diye heralde:))Çok teşekkür ederim çok sevindim bebeğinin iyileşmesine. Benimkinin bariz belirtileri olmadığı için anlayamıyoruz. Doktor pek önemsemiyor yeşil kakayı. Kontrole gittim ve yine aynı şeyleri söyledi ben bir sorun görmüyorum ama sen yine de başlangıçta süt ürünleriyle diyetini açmaya başla 3 gün bekle sorun olmazsa yemeye devam et bi 10 gün sonra yumurtayı dene böyle böyle kestiğin gıdalara bir bak dedi. Dün 10 günlük deneme diyetini açtım bakalım süt ürünleriyle. Ama 10 günde alışmışım diyete onu anladım karnım artık öyle de doyuyor böyle de.Bakalım sıkıntı olacak mı. Olsa da dediğin gibi çok şükür çaresi var. Inşallah senin küçüğünde yoktur Allah sağlık versin bebişlerimize gerisi boş.
Hadi bakalım hayırlısı. Ne yaptı? Yapabildi mi kakasını? Inşallah tahlilde bir şey çıkmaz. Benim de 3. Ayını doldurmasına 6 gün kaldı kontrolde hemen tahlil isteyeceğim. 3 gündür peynir yiyordum dün kakasında balgam gibi bir şey vardı. Yüzünde çok hafif nokta gibi kabarcıklar çıktı. Kakanın rengi değişiyor bazen yeşilimsi bazen sarı oluyor. Hayırlısı bakalım peyniri de hemen kesmek istemiyorum vücudu alışsın diye. Belki belirtiler hafif seyrederse tolere edebilir diye umut ediyorum. Yoksa diyete devam. Allah sağlık versin.Bizim de dün 3. ay kontrolümüz vardı canım dra sulu kaladan bahsedince tahlil istedi alerjiye de bakalım çok küçük çıkmayabilir sma yine de bir bakalım dedi bizde yapmasını bekliyoruz bebişin tahlil için saat gibi yapan bebek yapmıyor tahlild gidecek diye heralde:))
Ben daha hiç olmadım ya bu ayın 17 sinde tam 1 yıl olcak
canım ben emzirmiyorum ki emmedi benim ki hiç sağıyorum ama sütüm günlük toplam 100 cc bile değilemzirme süresinde düzensizdir ztn. düzenli olanlara hayret ediyorum maşallah onlara.
canım ben emzirmiyorum ki emmedi benim ki hiç sağıyorum ama sütüm günlük toplam 100 cc bile değil
Hadi hayırlı olsun canım bunu da atlatmış oldun...Rabbim büyük mürüvvetlerini de göstersin inşallah...Kızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
maşallah Size . Allah bağışlasın.Kızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
Bi sıkıntı mı varki kuzum dilleri de yok ki insan algılayamıyor Allah'ım yardım etsinKızlar benim bebeğim iki üç gündür çok ağlıyor. neden bilmiyorum. hem ağlıyor hem uyumuyor uyuyamıyorum. kulunçlarım yanıyor belim ağrıyor. çok yorgunum.
bugün konserve yaptım. komşum yardım etti sağolsun. yoksa çok zorlandım başında.
bebeğim durmadı sabahtan taaa öğlene kadar.
Allah biliyor çok pişman oldum domates biber aldığıma. ne gerek var bu yıl yapmayıver demi ama
şuan bitik durumdayım. evim çok kirli konserve yapmaktan buna sıra gelmedi.
sizlerde ne var ne yok ?
Hifaa kız nerdesin ?
Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inş miniğe süreci anlatır mısın biZ de Eylül de yaptıracağız kaçıncı gününüz miniş nasıl zor muyduKızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
Kuzum miniklerimiz atak haftasındaymış atak haftasında olduğu için huysuz ve uykusuzluklar benimki bugün 1 saat uyudu toplam saat 12 oldu hala uyutmaya çalışıyorum düşünKızlar benim bebeğim iki üç gündür çok ağlıyor. neden bilmiyorum. hem ağlıyor hem uyumuyor uyuyamıyorum. kulunçlarım yanıyor belim ağrıyor. çok yorgunum.
bugün konserve yaptım. komşum yardım etti sağolsun. yoksa çok zorlandım başında.
Allah biliyor çok pişman oldum domates biber aldığıma. ne gerek var bu yıl yapmayıver demi ama
sizlerde ne var ne yok ?
Hifaa kız nerdesin ?
Hadi hayırlı olsun canım bunu da atlatmış oldun...Rabbim büyük mürüvvetlerini de göstersin inşallah...
Amin canım çok sağol, valla hala sitresli pipisine krem falan sürerken ağlıyo,aciyo ve ben dayanamıyorum. Büyüdüğünde daha çok aciyacakti ve hatirlayacakti iyileşmesi de geç olacaktı, en azından ilerde hatirlamicak,tesellim bumaşallah Size . Allah bağışlasın.
doğru dedin tüm stresi ana baba yaşadı. geçti çok şükür. çok kısa zamanda iyleşiyor. çişi antibiyotik gibi.
Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inş miniğe süreci anlatır mısın biZ de Eylül de yaptıracağız kaçıncı gününüz miniş nasıl zor muydu
Benim ufaklikta bu ara uykusunda ağlıyo çığlık çığlığa, yanına gidiyoruz susuyo uykuya devam ediyo, ağlıyo gözü açık kucağınıza alıyoruz saniye gecmiyo uyumaya devam ediyo. Ara ara oluyo demekki değişik hallerKızlar benim bebeğim iki üç gündür çok ağlıyor. neden bilmiyorum. hem ağlıyor hem uyumuyor uyuyamıyorum. kulunçlarım yanıyor belim ağrıyor. çok yorgunum.
sizlerde ne var ne yok ?
Hifaa kız nerdesin ?
Canım özelde mi yaptırdın çocuk cerrahı ben yapamam çok erken dedi bana çok mantıksız degil mi ?Amin canım çok sağol, valla hala sitresli pipisine krem falan sürerken ağlıyo,aciyo ve ben dayanamıyorum. Büyüdüğünde daha çok aciyacakti ve hatirlayacakti iyileşmesi de geç olacaktı, en azından ilerde hatirlamicak,tesellim bu