Cerrah bana narkoz vercem bebeğin beynine zarar verir dedi şok oldum korktum açıkcası
Bizde eşimle erken yaptıralım dedik

Allah'a emanetler canım inşallah bişey olmaz onların da refleksleri var

Kızlar merhaba hepinize hayırlı geceler.Kadınlar kulübü çok kasıyo telefonumu o yüzden hiç giresim yok.Bi yorum 5-10 dk alıyo nerdeyse.Neyse biz iyiyiz.Sizler de iyisinizdir inşallah

çok şükür canım iyiyiz. sizinde iyi olmanıza sevindim. Allahım daim iyilikler güzellikler versin.

Daha neler benim 6 dan fazla arkadaşım bebekken lokal yaptırdılar,beynine narkoz belki zarar verir şaka bir yana da çok abartmis
Ya çok şükür sen atlatmışsın ben çok korkuyorum sünnetten Eylül düşünüyorum o da 4 .ay aşısına falan denk gelecek nasıl yapıcaz bilmiyorum Allhım kolaylık verir inş

benimde büyük temizlik yapmam lazım ama yalnız mümkün değil. ya pis pis kalacaklar veya kullanan insanlardan biri reis yardım edecek. hoş ona göre heryer misler gibi. sinir olmamak elde değil seni anlıyorum.

benimde büyük temizlik yapmam lazım ama yalnız mümkün değil. ya pis pis kalacaklar veya kullanan insanlardan biri reis yardım edecek. hoş ona göre heryer misler gibi. sinir olmamak elde değil seni anlıyorum.
Of hemde nasıl büyük temizlik lazım bayramdan sonra organizer alıp düzgünce istiflemem lazım fazla eşyaları normal temizlik bile bitmedi onu nasıl bitircem bilmiyorum ona annem gelecek inşallah Allah'ım inşallah fikir karşısındakini düşünme yetisi versin bizim heriflere benim ki de senin işin çok zor aşkım anladım seni çok diyor sonuç 0

Kızlar canlar
Bayramınız mübarek olsun. Allahım bize hayırlı güzel uzun ömürler versin güzel bayramlara eriştirsin.
bizim için tatile günler kala heyecan dorukta. oğluşum bollı lokumum gün sayıyor. elhamdülillah çok şükür

bebeğim bugun kalabalıkta hiç uyumadı durmadı. şuan yorgunluktan bayılmak üzereyim ama mutluyum çok güzel birgündü elhamdülillah çok şükür. .
sizler nasılsınız bayram nasıl geçiyor.

A asitane161719
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
B Beklenngn
leylunehar
ve diğer kızlar. öpüyorum sizleri ve bebişleri.

Hayırlı bayramlar canım..hamdolsun güzel geçti bebegimle 2. Bayramimiz çok şükür biraz daha büyüdü..
Diğer arkadaşlar sizlerinde bayramınız kutlu olsun..

Hayırlı bayramlar canım..hamdolsun güzel geçti bebegimle 2. Bayramimiz çok şükür biraz daha büyüdü..
Diğer arkadaşlar sizlerinde bayramınız kutlu olsun..

benimki kalabalığı sevmedi. dün KV gittik mahvetti bizi yatmadı uyumadı emmek istedi sürekli evdeyim bu nedenle. baya büyüdüler şükürler olsun.

dün KV geç.gitmek istedim eşim erken gidelim dedi..neyse gittik çocuklar durmadı gene bahçe sayesinde az durduk eğlendiler. sonra yemek yer yemez kalktım. sonra her bayram olduğu gibi olay tartışma yaşanmış bıktım artık. normalbi aile değiller , iyiki kalkmışım. eşimin annesi ablası gün görmemiş insanlar. bayramlar hep böyleler. normalde de hal böyle. .ama bayramda istemiyor kadın , çocuk çocuk kalabalık. ev bahçeli olduğu halde.

İyi bayramlar canım sana ve herkese. Ben de iki gündür sadece kayınpederim ve dedemi ziyarete gidebildim. Mert durmuyor pek emzirmek gerekiyor rahat olamıyorum başka yerde. Onun dışında evdeyim. Bu bayramda annemler ve çoğu akraba tatilde ziyaret edecek pek bir yer kalmadı bize de. Kız kardeşim yanıma geldi Allah'tan o yardımcı oluyor.

Canım iyi bayramlar bizim de bayram bayaa yoğun geçiyor ilk yazdığında alıntıldığım mesajı yeni cevaplayabildim çok şükür
Bayramda çok rahatsızdı ensar paşam hiç durmadı nazar oldu resmen ama evimizde çok rahatız çok şükür senin nasıl gecti bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…