Bizim de dün 3. ay kontrolümüz vardı canım dra sulu kaladan bahsedince tahlil istedi alerjiye de bakalım çok küçük çıkmayabilir sma yine de bir bakalım dedi bizde yapmasını bekliyoruz bebişin tahlil için saat gibi yapan bebek yapmıyor tahlild gidecek diye heralde:))

Kızlar bizde 3 aylık olduk hala regl olmadım ilk ikisinde kırkım çıktığında olmuştum düzenli bunda olmadı. Doğuma 87 ile girmiştim bugün 71.7 çıktım 16 kiloya yakın gitti şindilik ama hiç birşey olmuyor tabi eskilerden 60ın üstüne çıkmazdım hiç bir an evvel eski kilolarıma dönmeyi umutorum sizde nasıl durumlar?

Hadi bakalım hayırlısı. Ne yaptı? Yapabildi mi kakasını? Inşallah tahlilde bir şey çıkmaz. Benim de 3. Ayını doldurmasına 6 gün kaldı kontrolde hemen tahlil isteyeceğim. 3 gündür peynir yiyordum dün kakasında balgam gibi bir şey vardı. Yüzünde çok hafif nokta gibi kabarcıklar çıktı. Kakanın rengi değişiyor bazen yeşilimsi bazen sarı oluyor. Hayırlısı bakalım peyniri de hemen kesmek istemiyorum vücudu alışsın diye. Belki belirtiler hafif seyrederse tolere edebilir diye umut ediyorum. Yoksa diyete devam. Allah sağlık versin.

canım ben emzirmiyorum ki emmedi benim ki hiç sağıyorum ama sütüm günlük toplam 100 cc bile değil

genede süt salgılanıyor az olsada.
birde doğumdan sonra düzene oturması zman alır ben ebeye sormuştum. çok normalde demişti.

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
maşallah Size . Allah bağışlasın.
doğru dedin tüm stresi ana baba yaşadı. geçti çok şükür. çok kısa zamanda iyleşiyor. çişi antibiyotik gibi.

Kızlar benim bebeğim iki üç gündür çok ağlıyor. neden bilmiyorum. hem ağlıyor hem uyumuyor uyuyamıyorum. kulunçlarım yanıyor belim ağrıyor. çok yorgunum.

bugün konserve yaptım. komşum yardım etti sağolsun. yoksa çok zorlandım başında.
bebeğim durmadı sabahtan taaa öğlene kadar.

Allah biliyor çok pişman oldum domates biber aldığıma. ne gerek var bu yıl yapmayıver demi ama

şuan bitik durumdayım. evim çok kirli konserve yapmaktan buna sıra gelmedi.

sizlerde ne var ne yok ?

Hifaa kız nerdesin ?

Bi sıkıntı mı varki kuzum dilleri de yok ki insan algılayamıyor Allah'ım yardım etsin

birde bu yorgunlukla nasıl cesaret ettinde doamates felan aldın valla tebrik ediyorum ellerine sağlık
Allah'ım işini kolaylaştırır inşallah

Ben de uğraşıyorum temizlik yapmaya çalışıyorum bayrama hazırlık felan hak getire valla sinir oldum iyice

Kızlar merhaba, oğlumu sünnet ettirdik, çok şükür bu işi de halletmiş olduk. İlerde yavrum sünnet sitresi yaşamayacak.o farketmeden anası babası yaşadı tüm sitresi
Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inş miniğe süreci anlatır mısın biZ de Eylül de yaptıracağız kaçıncı gününüz miniş nasıl zor muydu

Kuzum miniklerimiz atak haftasındaymış atak haftasında olduğu için huysuz ve uykusuzluklar benimki bugün 1 saat uyudu toplam saat 12 oldu hala uyutmaya çalışıyorum düşün

maşallah Size . Allah bağışlasın.
doğru dedin tüm stresi ana baba yaşadı. geçti çok şükür. çok kısa zamanda iyleşiyor. çişi antibiyotik gibi.
Amin canım çok sağol, valla hala sitresli pipisine krem falan sürerken ağlıyo,aciyo ve ben dayanamıyorum. Büyüdüğünde daha çok aciyacakti ve hatirlayacakti iyileşmesi de geç olacaktı, en azından ilerde hatirlamicak,tesellim bu

Canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inş miniğe süreci anlatır mısın biZ de Eylül de yaptıracağız kaçıncı gününüz miniş nasıl zor muydu

Sağol canım.
Sünnet olurken ben yanındaydım,lokal oldu. Elini tutup şarkılar söyledim burdayım ben korkma falan deyip konuştum bol bol ,evdeki gibi oynadım karsisinda çocuk şarkıları açtım ,hayvan taklitleri yaptım vs sünnet bitene kadar arada ağlayacak gibi oldu bana bakmaktan ağlamaya fırsat kalmadı.yarim saat falan sürdü.
İlk uyuşturmak için iğne yapıyorlar o çok acitti ağladı baya
Sünnet sonrası kremlemek falan çok zor, ben sünnetin böyle bişey olduğunu bilmiyodum, bezini bir açtım ipler var kırmızı bakarken bile bayilacak gibi hissettim ama esimde bayılma halı olduğu için mecbur ben yapıyorum pansumanini, üçüncü gün bugün, bugün çok şükür son bez değişimini aglamadan kremleyerek atlattık, içini çeke çeke ağladı üç gündür, arkadaslarda yaptırıyordu basit ya falan diyolardi,bende basit bişey sandım bilincsizdim ama öğrenmiş oldum
Kolay bişey değil ama en önemlisi pansumanini yapmak,onu yapabiliyorsan süper,eşime söyledim dedim ki ben böyle kremleme ipler falan bilmiyodum ,yapamasam nolacakti dedim,her bez değişimine hastaneye pansumanı goturcektik,ben dokunamam hayatta dedi. Soğuk kanlı olmak lazım, üçüncü günde daha iyi oluyo,ama hemen 3-5 günde iyilesmiyo,ipler kendinden eriyen ip zaten. İlk gün ağlaması çok oldu, zaten bana düşkündü , sünnet sonrası da kafasını hep göğsüme koyup duruyo evde, emzirirken elleriyle üstümdeki o sıkı sıkı tutuyo,daha bir anaci oldu, birde bez değişimlerinde çocuk şarkıları açıyoruz ilgisini dağıtıyoruz ise çok yaradı.
Yani aglamali,pansumanı zor bir süreç ama çocuk için çok büyük kolaylık canım. Yapamasam ben yapamazdim, ben açık yaraya bakamayan insanım,kan aldirirken ağlayan biriyim,artık kanı rahat aldiririm bu işi yaptım ya, o çok basit yanında
Eşim teşekkür ve taktir etti,sen olmasan napardik, senin sayende üstesinden geldik falan dedi, taktir belgemi de almış oldum

Benim ufaklikta bu ara uykusunda ağlıyo çığlık çığlığa, yanına gidiyoruz susuyo uykuya devam ediyo, ağlıyo gözü açık kucağınıza alıyoruz saniye gecmiyo uyumaya devam ediyo. Ara ara oluyo demekki değişik haller

Canım özelde mi yaptırdın çocuk cerrahı ben yapamam çok erken dedi bana çok mantıksız degil mi ?
Narkoz verdiler mi nasıl oldu

Hifaa evet canım özelde, lokal oldu,iğne ile uyusturdular pipi bölgesini ve 25 dk sonra sünnete başladılar. Çocuk cerrahi yapti. Arkadaşlarım 2 günlükken, 15 günlükken yaptirmislardi . Asıl erken gitmek lazım,sağa sola dönmeye başlayınca,hareketi artınca uyutup yapiyolar, bizde sırf bayiltilmasin diye erken yaptırdık,hatta acaba geç mi kaldım diye bile düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…