- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Ben de 34 bedenden ne oldum bilmiyorum 167 boy 63,5 kilom var şu an hiç bir şeyim olmuyor aldıklarımla da tarzımı yakalayamıyorum kendimi kötü hissediyorum akşamları elma sirkeli su içmeye başladım 2 gündür ama fayda eder mi bilmiyorum bir de kızlar oğlum 50 günlükken regl olmuştum 2. Aya dönmesi lazım olmadım düzenli olmayacak herhaldeKızlar benim de 5-6 kilo fazlam var, gobegim de çok. Baktım gitmiyo kilo, kendime yazlık alisveris yaptim, bol salas elbise pantolon vs güzel bir alışveriş yaptım.
Eylül Ekim gibi kilonun durumuna göre yine alicam parça parça. Hamilelik öncesi çok dar giniyormusum onu farkettim. 36 beden kıyafetlere giremiyorum, bütün kıyafetlerin darmis, artık giyim tarzımi değiştirdim göbek ve oğlumun hediyesi kilo fazlaligimdan ötürütatile gidelim diyir eşim, tatile gitmek için yine bir dünya bişey alicam sırf bu yüzden gitmicem. Bikiniler olmaz , mayo alsam göbek hamile gibi duruyo rahatsız oluyorum, evde tatili geçiriyorum birde Allah kilolu insanlara sabır versin,zor iş aradığını bulamiyosun ve fazLiligi kapatsın diye bulduğun kıyafetler daha pahalı oluyo,Allah yardım etsin hepimize
Ben de 34 bedenden ne oldum bilmiyorum 167 boy 63,5 kilom var şu an hiç bir şeyim olmuyor aldıklarımla da tarzımı yakalayamıyorum kendimi kötü hissediyorum akşamları elma sirkeli su içmeye başladım 2 gündür ama fayda eder mi bilmiyorum bir de kızlar oğlum 50 günlükken regl olmuştum 2. Aya dönmesi lazım olmadım düzenli olmayacak herhalde
Zinco kullanıyorum şu an az kaldı hemen nurse harveys alıcam canım çok teşekkür ederimCanım Nurse harveys colex günde 4 kez düzenli 1 tatlı kaşığı veriyorum faydasını gördüm dene istersen
Çok teşekkür ederim çok sevindim bebeğinin iyileşmesine. Benimkinin bariz belirtileri olmadığı için anlayamıyoruz. Doktor pek önemsemiyor yeşil kakayı. Kontrole gittim ve yine aynı şeyleri söyledi ben bir sorun görmüyorum ama sen yine de başlangıçta süt ürünleriyle diyetini açmaya başla 3 gün bekle sorun olmazsa yemeye devam et bi 10 gün sonra yumurtayı dene böyle böyle kestiğin gıdalara bir bak dedi. Dün 10 günlük deneme diyetini açtım bakalım süt ürünleriyle. Ama 10 günde alışmışım diyete onu anladım karnım artık öyle de doyuyor böyle de.Bakalım sıkıntı olacak mı. Olsa da dediğin gibi çok şükür çaresi var. Inşallah senin küçüğünde yoktur Allah sağlık versin bebişlerimize gerisi boş.ÇOk geçmiş olsun canım bende ilk bebeğimde aynı durumu yaşadım kakası sürekli mukusluydu ok gazlıydı dr inek sütü alerjisi olabilir yada çoklu alerji olabilir diyerek diyet verdi et ve süt ürünlerini kuruyemişi kesmiştim tamamen bende senin gibi eyvah be yiyeceğim şimdi nasıl sütüm olacak ya bebeğimin alerjisi geçmezse diye çok endişe etmiştim 6 ay diyet yaptım 6. ayda grçti çok şükür diyetin amacı zaten çocuğa dokunan proteini bağırsaklara unutturmak bende o zaman en son hacettepede bir profesöre gitmiştim. 2. bebeğimde yine alerji oldu ama daha hafifti 1 ay diyet yaptım geçti şimdi bu bebeğimde sulu kaka yapıyor mukus yok ancak küçük de olsa bir alerjisi olduğunu düşünüyorum süt ve süt ürünlerini bende keseceğim yine hiç üzülme geçecek inşallah. Şehirli bebek hastalığı diyorlar bu duruma eskisi gibi değil yediğimiz içtiğimiz ondan da kaynaklanıyor. Herşeyin çözümü var evelallah sen diyetine odaklan bende dr belli bir süreden sonra önce eti serbest bırakmıştı birşey olmazsa kuruyemişi de dene demişti en sonda yoğurtla deneme yapıp geçtiğini öğrenmiştik diyet ne kadar sıkı olursa kaçak olmazsa o kadar çabuk geçiyor. Sağlıklı günler dilerim:)
Hayırlı günler kızlar ben haziran annesiyim oğlum 54 günlük ve yoğun gaz sancımız var zinco ve maflor kullanıyoruz arada bir de 2 kasık kimyon iciriyorum. Ama sancı geldiği an yeri göğü inletiyo gurbette tek başımayım ve eşim de il dışında. Psikolojim elden gitmek üzere olduğunu hissediyorum. Kendi mi rahatlatmak adına yazdım belkide bunu ama gaz sancısı olanlar nasıl atlattınız yada devam ediyor mu neler yapıyorsunuz. Birinizde de dese ki 3. Ayında geçiyo üzülme inanın kendimi ona odaklayıp sevinçle geçiricem vakti
Ama senin 3 kuzun oldu canım sen de taa oralardan geldin:)hayata geç kalanlardanım sanırım yaş 35:) sahi bedenimiz şimdi bizim 38 mi 40 mı Mevlüt için elbise bakıyorum netten ama bedenimi bile bilmiyorumhey maşallah boylarımız aynı kiloda aynı
ama ben 34 bedenden gelmedim bu kiloya. sen çıpçıtır kızdın desene.
Ama senin 3 kuzun oldu canım sen de taa oralardan geldin:)hayata geç kalanlardanım sanırım yaş 35:) sahi bedenimiz şimdi bizim 38 mi 40 mı Mevlüt için elbise bakıyorum netten ama bedenimi bile bilmiyorum
Araştırıcam bunu canım çok teşekkür ederim bilgin için Allah razı olsunCanım ben Nurse harveys adlı damlayi sabah akşam gazı olsun olmasın kullandım iki ay nerdeyse ve cok şükür bagirsak sistemini duzenledi,.
Kuzenim iki çocuğuna da pervayşan otunu kullandi.gaz ilacı falan hiç kullanmadi. Hele ilk çocuğu aşırı gazlı durmayan bir bebekti. Bu otu kayinvaldesi kurutmus getirmiş, hem demleyip birkaç damla veriyordu,hemde bir bardak demleyip banyo suyuna koyuyordu. Bebeği sakinlestiriyordu, mışıl mışıl sancısız uyuyordu. Kızı bir yaşında onda da aynen kullandı. Ben usendigim için, birde Nurse harveys fayda ettiginden yapmadım. Ama fayda etmeseydi mecbur yapacaktım. Nette de var bu otla ilgili bilgiler, kuzenim bana çok söyledi , kime söylediyse herkes duacı oldu diye anlatıyor. İnş senin bebeğe de şifa olur
Peki sezaryenden ne kadar sonra başlayabilirim acaba platese? Ben de şu göbeğimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet alıyorum sırf göbek yüzünden beğenemiyorum. Dikişlerim iyi gayet bir sıkıntım yok ama plates zarar verir mi diye de korkuyorum.canım ben oldum olası hep geniş alırım. yeni yeni kot giyiyorum elbiselerin altına. 40 beden alıyorum hep. aslında 38 bedenim ama geniş giymeyi seviyorum. kotta 30 beden oluyor bana. sende 38 beden olabilirsin. Gögüs bel kalça ölçünü yaz. sonra netten beden ölçünü öğrenirsin.
ben 3 bebeğimdede hep aynı kıyafetleri giydim bedenim değişmedi. hiç 34 beden olmadım 36 yı görmüştüm ama yeni evliyken. gelinliği 36 bedendİ. sonra yandı bitti kül oldu
bende 3 çocuk doğurmuş olmanın vermiş olduğu rahatlık ile pek tutmuyorum ağzımı. sana Plates öneririm. inan çok güzel süt yapıyor yanı sıra göbek kalmıyor. evde bile yapılır. ben baya güzel devam etmiştim. şimdi kurs şart bana. evde elime fırsat geçmiyor.
Peki sezaryenden ne kadar sonra başlayabilirim acaba platese? Ben de şu göbeğimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet alıyorum sırf göbek yüzünden beğenemiyorum. Dikişlerim iyi gayet bir sıkıntım yok ama plates zarar verir mi diye de korkuyorum.
Bende geçen elbise denedim dediğin gibi kötü duruyo. Göğüs göbek bir olduBayram için elbise istetmiştim geldi giydim ve göbeğimle çok çirkin durdugöbek yüzünden fiziğim okadar çirkin duruyorki..oysa hamilelikten önce herkes ah keşke benim fiziğimde seninki gibi olsa derlerdi..hafif karın egzersizine başladım bakalım ne olacak
Göbeğimiz inmedi sanırım sezeryanlıların düzenli regl olmadan inmeyecek gibiBayram için elbise istetmiştim geldi giydim ve göbeğimle çok çirkin durdugöbek yüzünden fiziğim okadar çirkin duruyorki..oysa hamilelikten önce herkes ah keşke benim fiziğimde seninki gibi olsa derlerdi..hafif karın egzersizine başladım bakalım ne olacak
Çok teşekkür ederim canım başlayalım bakalım. İnşallah gider bu göbek, moralimi bozuyor. Bu zamana kadar hiç bu kilolara çıkmadım ama Mert'im için değer diyorum. Çok şükür. :)3 ay sonra başlanabilir canım. bizimkiler bayramda 3 ayını dolduruyor. bayram ertesi başlarsın inşallah.
Bende denedim su şifon olanlardan elbise oldu beden bulamadım piskolojim bozuldu resmen tunik aldım pantolon aldım 46 beden bide uyuz oldum erkekler pantolon alıyor 38 beden diyolar bilerek kadınlara böyle yapıyorlar çifte standart resmenBayram için elbise istetmiştim geldi giydim ve göbeğimle çok çirkin durdugöbek yüzünden fiziğim okadar çirkin duruyorki..oysa hamilelikten önce herkes ah keşke benim fiziğimde seninki gibi olsa derlerdi..hafif karın egzersizine başladım bakalım ne olacak
Çok teşekkür ederim canım başlayalım bakalım. İnşallah gider bu göbek, moralimi bozuyor. Bu zamana kadar hiç bu kilolara çıkmadım ama Mert'im için değer diyorum. Çok şükür. :)
Bende geçen elbise denedim dediğin gibi kötü duruyo. Göğüs göbek bir olduinternetten beğendim eşim diyo elbiseler güzelde denemeden alma
Aynen ben de bir sürü sipariş verdim olmayanları gönderiyorum ya ben 2. Regl olmadım normal mi Dilek ?ben alıyorum, olmayanlar iade . napalım 3 çocukla alışverişe gitmek mümkün değil.
Aynen ben de bir sürü sipariş verdim olmayanları gönderiyorum ya ben 2. Regl olmadım normal mi Dilek ?
Aynen canım ben dolaşmayı da sevmiyorum bi de çocukla hiç çıkasım yok yakın butiklere başlıcam artık...ben alıyorum, olmayanlar iade . napalım 3 çocukla alışverişe gitmek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?