Ben de 34 bedenden ne oldum bilmiyorum 167 boy 63,5 kilom var şu an hiç bir şeyim olmuyor aldıklarımla da tarzımı yakalayamıyorum kendimi kötü hissediyorum akşamları elma sirkeli su içmeye başladım 2 gündür ama fayda eder mi bilmiyorum bir de kızlar oğlum 50 günlükken regl olmuştum 2. Aya dönmesi lazım olmadım düzenli olmayacak herhalde

hey maşallah boylarımız aynı kiloda aynı
ama ben 34 bedenden gelmedim bu kiloya. sen çıpçıtır kızdın desene.

Çok teşekkür ederim çok sevindim bebeğinin iyileşmesine. Benimkinin bariz belirtileri olmadığı için anlayamıyoruz. Doktor pek önemsemiyor yeşil kakayı. Kontrole gittim ve yine aynı şeyleri söyledi ben bir sorun görmüyorum ama sen yine de başlangıçta süt ürünleriyle diyetini açmaya başla 3 gün bekle sorun olmazsa yemeye devam et bi 10 gün sonra yumurtayı dene böyle böyle kestiğin gıdalara bir bak dedi. Dün 10 günlük deneme diyetini açtım bakalım süt ürünleriyle. Ama 10 günde alışmışım diyete onu anladım karnım artık öyle de doyuyor böyle de.Bakalım sıkıntı olacak mı. Olsa da dediğin gibi çok şükür çaresi var. Inşallah senin küçüğünde yoktur Allah sağlık versin bebişlerimize gerisi boş.

Canım ben Nurse harveys adlı damlayi sabah akşam gazı olsun olmasın kullandım iki ay nerdeyse ve cok şükür bagirsak sistemini duzenledi,.
Kuzenim iki çocuğuna da pervayşan otunu kullandi.gaz ilacı falan hiç kullanmadi. Hele ilk çocuğu aşırı gazlı durmayan bir bebekti. Bu otu kayinvaldesi kurutmus getirmiş, hem demleyip birkaç damla veriyordu,hemde bir bardak demleyip banyo suyuna koyuyordu. Bebeği sakinlestiriyordu, mışıl mışıl sancısız uyuyordu. Kızı bir yaşında onda da aynen kullandı. Ben usendigim için, birde Nurse harveys fayda ettiginden yapmadım. Ama fayda etmeseydi mecbur yapacaktım. Nette de var bu otla ilgili bilgiler, kuzenim bana çok söyledi , kime söylediyse herkes duacı oldu diye anlatıyor. İnş senin bebeğe de şifa olur

hey maşallah boylarımız aynı kiloda aynı
ama ben 34 bedenden gelmedim bu kiloya. sen çıpçıtır kızdın desene.
Ama senin 3 kuzun oldu canım sen de taa oralardan geldin:)hayata geç kalanlardanım sanırım yaş 35:) sahi bedenimiz şimdi bizim 38 mi 40 mı Mevlüt için elbise bakıyorum netten ama bedenimi bile bilmiyorum

Ama senin 3 kuzun oldu canım sen de taa oralardan geldin:)hayata geç kalanlardanım sanırım yaş 35:) sahi bedenimiz şimdi bizim 38 mi 40 mı Mevlüt için elbise bakıyorum netten ama bedenimi bile bilmiyorum

canım ben oldum olası hep geniş alırım. yeni yeni kot giyiyorum elbiselerin altına. 40 beden alıyorum hep. aslında 38 bedenim ama geniş giymeyi seviyorum. kotta 30 beden oluyor bana. sende 38 beden olabilirsin. Gögüs bel kalça ölçünü yaz. sonra netten beden ölçünü öğrenirsin.

ben 3 bebeğimdede hep aynı kıyafetleri giydim bedenim değişmedi. hiç 34 beden olmadım 36 yı görmüştüm ama yeni evliyken. gelinliği 36 bedendİ. sonra yandı bitti kül oldu

bende 3 çocuk doğurmuş olmanın vermiş olduğu rahatlık ile pek tutmuyorum ağzımı. sana Plates öneririm. inan çok güzel süt yapıyor yanı sıra göbek kalmıyor. evde bile yapılır. ben baya güzel devam etmiştim. şimdi kurs şart bana. evde elime fırsat geçmiyor.

Araştırıcam bunu canım çok teşekkür ederim bilgin için Allah razı olsun

Peki sezaryenden ne kadar sonra başlayabilirim acaba platese? Ben de şu göbeğimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet alıyorum sırf göbek yüzünden beğenemiyorum. Dikişlerim iyi gayet bir sıkıntım yok ama plates zarar verir mi diye de korkuyorum.

3 ay sonra başlanabilir canım. bizimkiler bayramda 3 ayını dolduruyor. bayram ertesi başlarsın inşallah.

Bayram için elbise istetmiştim geldi giydim ve göbeğimle çok çirkin durdu göbek yüzünden fiziğim okadar çirkin duruyorki..oysa hamilelikten önce herkes ah keşke benim fiziğimde seninki gibi olsa derlerdi..hafif karın egzersizine başladım bakalım ne olacak

Bende geçen elbise denedim dediğin gibi kötü duruyo. Göğüs göbek bir oldu internetten beğendim eşim diyo elbiseler güzelde denemeden alma

Göbeğimiz inmedi sanırım sezeryanlıların düzenli regl olmadan inmeyecek gibi

3 ay sonra başlanabilir canım. bizimkiler bayramda 3 ayını dolduruyor. bayram ertesi başlarsın inşallah.
Çok teşekkür ederim canım başlayalım bakalım. İnşallah gider bu göbek, moralimi bozuyor. Bu zamana kadar hiç bu kilolara çıkmadım ama Mert'im için değer diyorum. Çok şükür. :)

Bende denedim su şifon olanlardan elbise oldu beden bulamadım piskolojim bozuldu resmen tunik aldım pantolon aldım 46 beden bide uyuz oldum erkekler pantolon alıyor 38 beden diyolar bilerek kadınlara böyle yapıyorlar çifte standart resmen

Çok teşekkür ederim canım başlayalım bakalım. İnşallah gider bu göbek, moralimi bozuyor. Bu zamana kadar hiç bu kilolara çıkmadım ama Mert'im için değer diyorum. Çok şükür. :)

biz kadınlar Kilo konusunda çok muzdarip oluyoruz. hele benim gibi takıntılı olanlar yandı

tabiki evlatlar için değer. ama giydiğimiz yakışsın istiyoruz haklı olarak. bu nedenle,
eşime diyorumki, ben bu zamanlarda ilgi güzel sözler istiyorum . bak hatun 3 çocuk doğurdun hala 38 bedensin helal sana desin istiyorum ama yok.
az göbek çıkınca evet kilo aldın diyor.

40 alıyorum, ben sar yapışan kıyafetler tercih etmiyorum , hiç hoşuma gitmiyor.

Bende geçen elbise denedim dediğin gibi kötü duruyo. Göğüs göbek bir oldu internetten beğendim eşim diyo elbiseler güzelde denemeden alma

ben alıyorum, olmayanlar iade . napalım 3 çocukla alışverişe gitmek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…