Canım aynısı başıma geldi çok üzüldüm kuzuma içim gitti çok korktu olmamıştır bişey merak etme...

Bu arada benim saçlarım dökülmeye başladı ne yapmalıyım sizce .hamilelikte dökülmesi durmuştu bir tel bile dökülmüyordu..vitamin ve kan ilacı almaya devam ediyorum ama yine dökülme başladı

Evet canım, bende severken oynuyorum şarkı söylüyordum,hayvanları sayiyordum,miyav dedim okadar korktuki bağıra bağıra ağladı sok oldum kaç gün vicdan azabı çektim.halbuki hep söylüyordum şarkı sesleri cikariyordum. Sanırım o an dalmıştı farketmemisim. Uyurken öksürük krizi vurdu birkaç kez uyandı irkildi falan.ama yapacak bişey yok. Arada olabiliyor. Merak etme içini ferah tut

Kızlar benim de 5-6 kilo fazlam var, gobegim de çok. Baktım gitmiyo kilo, kendime yazlık alisveris yaptim, bol salas elbise pantolon vs güzel bir alışveriş yaptım.
Eylül Ekim gibi kilonun durumuna göre yine alicam parça parça. Hamilelik öncesi çok dar giniyormusum onu farkettim. 36 beden kıyafetlere giremiyorum, bütün kıyafetlerin darmis, artık giyim tarzımi değiştirdim göbek ve oğlumun hediyesi kilo fazlaligimdan ötürü tatile gidelim diyir eşim, tatile gitmek için yine bir dünya bişey alicam sırf bu yüzden gitmicem. Bikiniler olmaz , mayo alsam göbek hamile gibi duruyo rahatsız oluyorum, evde tatili geçiriyorum birde Allah kilolu insanlara sabır versin,zor iş aradığını bulamiyosun ve fazLiligi kapatsın diye bulduğun kıyafetler daha pahalı oluyo,Allah yardım etsin hepimize

B Beklenngn R rkndmt , kızlar benim kızım benim sesimden değilde abi ve ablanın sesinden çok korkup irkilir, hiç merak etmeyin bişeycik olmaz.
R rkndmt kuzum bende alışveriş yaptım..harika şeyler aldım kendime
leopar tunik tarçın rengi tunik
birde kalem etek aldım.
iki elbise aldım kargo bekliyorum.

tatil için salaş pantolon iki tane . bal rengi biri
dahada alacaklarım var

ben 63 kg boyum 1.68
58 kg ilme hamile kaldım
çık kilolu durmasamda bana fazla geliyor
tatlıyı keseceğim pankekler ekmek kızartmaları makarnalar pilavlar hiç yemediğim kadar yer oldum bunlar çıksa gider o 5 kg

sonbahar gibi spora başlayacağım inşallah.

haşemam bana oluyor tatil için yüzmeyi hayal edemiyorum 3 çocukla pek zamanım olmaz. ek bir alışveriş yapmam bu nedenle.

birde rebook spor ayakkabı aldım netten
bakalım nasıl olacak.

çoluk çocuğa alıyoruz hep bende hak ettim ama demi

Bende cabuk acıkıyorum

bugün kahvaltıyı az yaptım
sonra işe güce daldım
2 gibi işlerim bitti dayanamaya çalıştım ama 4 gibi acayip acıktım elim ayağım titredi yedim kendiME geldim. açlık bize göre değil
yaşasın yemek yemek

Bu arada benim saçlarım dökülmeye başladı ne yapmalıyım sizce .hamilelikte dökülmesi durmuştu bir tel bile dökülmüyordu..vitamin ve kan ilacı almaya devam ediyorum ama yine dökülme başladı

ay hrpimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şaka gibi

saçlarımı topluyorum yataktan etraftan.

ÇOk geçmiş olsun canım bende ilk bebeğimde aynı durumu yaşadım kakası sürekli mukusluydu ok gazlıydı dr inek sütü alerjisi olabilir yada çoklu alerji olabilir diyerek diyet verdi et ve süt ürünlerini kuruyemişi kesmiştim tamamen bende senin gibi eyvah be yiyeceğim şimdi nasıl sütüm olacak ya bebeğimin alerjisi geçmezse diye çok endişe etmiştim 6 ay diyet yaptım 6. ayda grçti çok şükür diyetin amacı zaten çocuğa dokunan proteini bağırsaklara unutturmak bende o zaman en son hacettepede bir profesöre gitmiştim. 2. bebeğimde yine alerji oldu ama daha hafifti 1 ay diyet yaptım geçti şimdi bu bebeğimde sulu kaka yapıyor mukus yok ancak küçük de olsa bir alerjisi olduğunu düşünüyorum süt ve süt ürünlerini bende keseceğim yine hiç üzülme geçecek inşallah. Şehirli bebek hastalığı diyorlar bu duruma eskisi gibi değil yediğimiz içtiğimiz ondan da kaynaklanıyor. Herşeyin çözümü var evelallah sen diyetine odaklan bende dr belli bir süreden sonra önce eti serbest bırakmıştı birşey olmazsa kuruyemişi de dene demişti en sonda yoğurtla deneme yapıp geçtiğini öğrenmiştik diyet ne kadar sıkı olursa kaçak olmazsa o kadar çabuk geçiyor. Sağlıklı günler dilerim:)

Cirkin bir göbek bendede kaldı sabah yine küçükte akşam nerdeyse 4 aylık gibi duruyo valla

Bende çalışmadığüm için evdeyim ve hızlı kilo almaya başladım bu yüzden akşam yemeğini kestim yoğurt yiyorum ama sabah uyandığımda baygınlık geliyo içime..çarpıntım oluyor taki kahvaltı yapınca kendime geliyorum

maşallah sana yoğurt yiyip uyuyorsan helal olsun.

Hayırlı günler kızlar ben haziran annesiyim oğlum 54 günlük ve yoğun gaz sancımız var zinco ve maflor kullanıyoruz arada bir de 2 kasık kimyon iciriyorum. Ama sancı geldiği an yeri göğü inletiyo gurbette tek başımayım ve eşim de il dışında. Psikolojim elden gitmek üzere olduğunu hissediyorum. Kendi mi rahatlatmak adına yazdım belkide bunu ama gaz sancısı olanlar nasıl atlattınız yada devam ediyor mu neler yapıyorsunuz. Birinizde de dese ki 3. Ayında geçiyo üzülme inanın kendimi ona odaklayıp sevinçle geçiricem vakti

Kimi üç ayda atlatıyor kimi 6 ayda canım içini ferah tut sen stres oldukça bebek daha stres olunca kendine daha çok dikkat et en çok gazı senden alır çünkü kimyon rezene anason sende iç

Ne
Canım denemedim ama yeni duydum çörek otunu kaynatıyomuşsun bi kaç tane kaşığın ucuyla suyu bebeğe veriyormuşsun bi de bunu dene istersen

Kimi üç ayda atlatıyor kimi 6 ayda canım içini ferah tut sen stres oldukça bebek daha stres olunca kendine daha çok dikkat et en çok gazı senden alır çünkü kimyon rezene anason sende iç
InşAllah canım ya kıyamıyorum ağladıkça ıçim parçalanıyor anason rezene kimyon içiyorum ama sayısını artırayım bari iki yada 3 kupa ya çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…