• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarr nasılsınız
Ensar paşam da salyalandı bide bu verem aşısının izi hiç yok sizde nasıl aşı yerleri🤔
Aynı şeyleri yaşıyo kuzularımız...Ya bende onu düşünüyorum hemşire demişti sulancak kabuk bağlıcak falan bakıyorum yeri bile yok 20 gün falan demişti acaba 20 gün sonra mı olucak bekliyorum...

Aynı şeyleri yaşıyo kuzularımız...Ya bende onu düşünüyorum hemşire demişti sulancak kabuk bağlıcak falan bakıyorum yeri bile yok 20 gün falan demişti acaba 20 gün sonra mı olucak bekliyorum...
Bizde de 20 funu geçti sadece çok hafif bir pembelik var oda belli bile degil. Kabuk falan bağlamaz normal deri çünkü. İlla belli olması gerekiyor mu , ben iz kalmayacak diye seviniyorum

Yanlış anlamadiysam ebenin dediklerini bir ay sonra sulanip yara olacak sonraki bir ay içinde de kabuk bağlayacak dedi. Büyük kızımda zamanını hatırlayamasam da baya sulu,akıntılı iltihaplı yara olmuştu aşı yeri. Aşının tuttuğunu öyle anlıyormuşuz

Kızımda hemen olmaya başlamıştı ama ne bileyim ya bende merakla bekliyorum olmazsa yarın hemşireyi ararım

Bizde de 20 funu geçti sadece çok hafif bir pembelik var oda belli bile degil. Kabuk falan bağlamaz normal deri çünkü. İlla belli olması gerekiyor mu , ben iz kalmayacak diye seviniyorum
Bizim kolumuzdaki gibi olucak normali o bildiğim kadarıyla

çok şükür iyiyim canım benim. ben burayı takip ediyorum ama nedense bildirimlerİ takip edemedim bi süre. Kilo vermek için bişey yapmam lazım. spora gitmem gerek. 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum. .sen nasılsın kuzum. evet ya @asitane161719 nerdesin kız.

Hemşire bizim kolumuzda iz nasıl varsa o da öyle olucak demişti ama bizde yeri bile yok bekliyorum bende

Aşının tuttuğunu kabuklanmasindan mi anlıyoruz, bilmiyordum. Zaten doktoru vurmuştu,hafta içi 3 aylık kontrolumuz var, sorarım . Zaten bakar kendi ne diyecek merak ettim.

Merhaba arkadaşlar, kızımın 3.ay kontrolünde maalesef 200 g aldığını öğrendik. Dr hala mamaya başlama, bir sonraki ay kontrolünü bekleyelim dedi.Sıcak aylarda böyle olabilir filan dedi. Bol bol emzirmemi sıvı tüketmemi önerdi. Sizilerde böyle olan var mı?Bu arada çok fazla salya akıtıyor.Insallah durum düzelir.

çok şükür iyiyim canım benim. ben burayı takip ediyorum ama nedense bildirimlerİ takip edemedim bi süre. Kilo vermek için bişey yapmam lazım. spora gitmem gerek. 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum. .sen nasılsın kuzum. evet ya @asitane161719 nerdesin kız.
ay bende 42 den 46 bedene çıkmışım içim kan ağlıyor 🤯 bol bol yürüyüş yapıyorum ama yok birde bacaklarım çatladı uyuz oldum 😬
Merhaba,ben temmuzda 2 hafta arayla 2 kez oldum.Bugün de şok oldum. Tekrar regli olmuşum. Bu ay içinde tekrardan olursam dra gitmeyi düşünüyorum..
Doğumdan sonra bu düzensizlik normal karşılanıyor ama sen yine de bir danış doktora ben daha gitmedim kontrole doktor 40 çıkınca gel demişti ama bir türlü fırsat olmadı bu ara

ay bende 42 den 46 bedene çıkmışım içim kan ağlıyor 🤯 bol bol yürüyüş yapıyorum ama yok birde bacaklarım çatladı uyuz oldum 😬

Doğumdan sonra bu düzensizlik normal karşılanıyor ama sen yine de bir danış doktora ben daha gitmedim kontrole doktor 40 çıkınca gel demişti ama bir türlü fırsat olmadı bu ara

çok acıkıyorum, sendede öylemi ?

Merhaba arkadaşlar, kızımın 3.ay kontrolünde maalesef 200 g aldığını öğrendik. Dr hala mamaya başlama, bir sonraki ay kontrolünü bekleyelim dedi.Sıcak aylarda böyle olabilir filan dedi. Bol bol emzirmemi sıvı tüketmemi önerdi. Sizilerde böyle olan var mı?Bu arada çok fazla salya akıtıyor.Insallah durum düzelir.
Çok çok az almış 400 gram aşağısı beslenme yetersizliğidir başka bir doktora daha danışın

Kızlar bugün bebeği uyuturken hapşırmak zorunda kaldım ve bebeğim çığlık atarak ağlamaya başladı çok çok korktu sizce bişey olmuşmudur yavruma..sizlerin bebekleri hiç böyle korku yaşadımı

Back