• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasılsınız..inş sizlerde bebeklerde iyidir..benim kız önceleri süt kusuyordu günde bikaç kere bu normaldi şimdide su gibi kusuyor yine günde bikaç kez..bu normalmi acaba sizin minnaklarda su gubi kusuyormu

Kızlar nasılsınız ?
haklısınız yazamıyorum, moralim çok bozuk. Allah halimizİ iyi etsin.

kızımâ helaaaa eğitimi veriyorum :KK70:

heran tetikte bekliyorum. dolayısıyla zor günler yaşıyorum.

oğlumm deseniz Allahım onu salih eylesin. üzüyor yoruyor benİ.

bebeğim iyi şükürler olsun en az yoran o emin olun.

şimdi alışverişe çıktım çocuklar evde.

11 de çıktım , kendime bişeyler baktım.
pek beğenemedim , bependiklerimde beden yok.

sizler nasılsınız?

@Beklenngn boşver duyma ya. benimki ilkinde çok konuştu duymadım görmedim napçan.
@asitane161719 @leylunehar @Hifaa kızlar nasılsınız.
R rkndmt , kuzum tatil 14 ağustosta inşallah.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben resmen bunalımdayım :( çocuklarımın stresi yetmezmiş gibi gorumceler ve kv atakta! Aranıyor bak karnı doymamış, üşütür böyle giydirme, üşütmüş kakasi ekşi koktu, kustu üşüttün çocuğu vs vs vs zoruma gidiyor artık söyledikleri. Hele küçük gorumcemin 1 çocuğu var, o akıl verince benim sartellerim iyice atıyor! Fazla bilmek..bildiğini zannetmek beni benden alıyor artık!
1 numara hiiiç sözümü dinlemiyor. Sürekli memnuniyetsiz! Ne anlatiim nasıl yola aliim şaşırdım artık.
2 numara tuvalet işini bi türlü beceremedi. Resmen sabrımı deniyor. Inat ediyor. Her yer çiş kaka :( 1 haftaya yakin ugrastim yok..pes ettim. 1 nimara okula baslayjnca ogretecem. En azjndan evdeki cocuk sayisi azalmis olur.

Kızlar nasılsınız..inş sizlerde bebeklerde iyidir..benim kız önceleri süt kusuyordu günde bikaç kere bu normaldi şimdide su gibi kusuyor yine günde bikaç kez..bu normalmi acaba sizin minnaklarda su gubi kusuyormu
Merhaba canım.. Evet benımkıde kusuyor. Hatta en basta 40 ı cıkan kadar her yedıgını cıkarıyordu. Su an gunde bır kac kez kusuyor.

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben resmen bunalımdayım :KK43: çocuklarımın stresi yetmezmiş gibi gorumceler ve kv atakta! Aranıyor bak karnı doymamış, üşütür böyle giydirme, üşütmüş kakasi ekşi koktu, kustu üşüttün çocuğu vs vs vs zoruma gidiyor artık söyledikleri. Hele küçük gorumcemin 1 çocuğu var, o akıl verince benim sartellerim iyice atıyor! Fazla bilmek..bildiğini zannetmek beni benden alıyor artık!
1 numara hiiiç sözümü dinlemiyor. Sürekli memnuniyetsiz! Ne anlatiim nasıl yola aliim şaşırdım artık.
2 numara tuvalet işini bi türlü beceremedi. Resmen sabrımı deniyor. Inat ediyor. Her yer çiş kaka :KK43: 1 haftaya yakin ugrastim yok..pes ettim. 1 nimara okula baslayjnca ogretecem. En azjndan evdeki cocuk sayisi azalmis olur.

ay bide sene o dertler var desene. Allah yardımcın olsun. en azından ben kendimle başbaşayım. çok bilen çok konuşan insanlar zor ya . her çocuk farklı napacan.

şimdiye kadarbana karışan olmadı nasıl bir duygu bilmem ama tahmin edebilirim.

2 numaraya zaman lazım demek.

kızlar farklı tabi. bire benim kız anaç , bebeğe annelik yapmak istiyor. veriyorum artık yavaştan.

1 numara için sınırları koyup arkasında durmayı öneriyorum, ben ne zaman net isem o sözümü dinler .

dün akşam yemeğİ 7 gibi yedik, parkta arkadaşı ile oyun oynarken geldi yemem ben dedi içeri girmedi.

sonra geldi aç.

demiştim gidersen yemek Yokdiye. .

çok ağladı başımız şişti ama sonra uyudu.

bu akşam kendi geldi hemen yemek saatinde

bunun gibi birçok şeyde istikrarlı olmaya gayretediyorum.

kardeş kavgasında bunu yapamıyorum.
hep bi kargaşa dövüş. .
bende enn büyük sorun bu.

oğlum sözümü dinlemek bi yana kız kardeşin tahmmül edemiyor.
herşeyi yönetiyor ama halamemnun değil.

Allaha şükrler olsun.
sayısız Hamdü senalar olsun.
evim şenlendi yuvam berketlendi
olur bunlar
geçer inşallah, eşlerimize akrabalarımıza anlayış görgü hoşgörü versin 😍

Arkadaşlar 17 mayısta sezeryanla doğum yaptım ve bebeğimi sadece emziriyorum takviyr kullanmıyorum. 2 gündür böyle pembemsi bi akıntı bazen kan şeklinde oluyor. Acaba regl mi oluyorum? Emzirince olmazsın yazıyor nette

ay bide sene o dertler var desene. Allah yardımcın olsun. en azından ben kendimle başbaşayım. çok bilen çok konuşan insanlar zor ya . her çocuk farklı napacan.

şimdiye kadarbana karışan olmadı nasıl bir duygu bilmem ama tahmin edebilirim.

2 numaraya zaman lazım demek.

kızlar farklı tabi. bire benim kız anaç , bebeğe annelik yapmak istiyor. veriyorum artık yavaştan.

1 numara için sınırları koyup arkasında durmayı öneriyorum, ben ne zaman net isem o sözümü dinler .

dün akşam yemeğİ 7 gibi yedik, parkta arkadaşı ile oyun oynarken geldi yemem ben dedi içeri girmedi.

sonra geldi aç.

demiştim gidersen yemek Yokdiye. .

çok ağladı başımız şişti ama sonra uyudu.

bu akşam kendi geldi hemen yemek saatinde

bunun gibi birçok şeyde istikrarlı olmaya gayretediyorum.

kardeş kavgasında bunu yapamıyorum.
hep bi kargaşa dövüş. .
bende enn büyük sorun bu.

oğlum sözümü dinlemek bi yana kız kardeşin tahmmül edemiyor.
herşeyi yönetiyor ama halamemnun değil.

Allaha şükrler olsun.
sayısız Hamdü senalar olsun.
evim şenlendi yuvam berketlendi
olur bunlar
geçer inşallah, eşlerimize akrabalarımıza anlayış görgü hoşgörü versin 😍
Elhamdülillah hasta değiller. 1 numara her ne kadar büyük gelse de gözüme o da küçük. Kıskanmıyor diyorum ama o da kıskanıyor. Aşırı seviyor fatihi..severken biraz dengeleyemiyor , hırpalıyor 🙁
2 numara kedi gibi..sevilmeyi oksanmayi çok sever..istediği olmayınca da fatihe sarıyor dikkati kendi üstüne çekiyor.
Akrabalarla ne kadar az görüşürsem o kadar kârdayım 😅
Arkadaşlar 17 mayısta sezeryanla doğum yaptım ve bebeğimi sadece emziriyorum takviyr kullanmıyorum. 2 gündür böyle pembemsi bi akıntı bazen kan şeklinde oluyor. Acaba regl mi oluyorum? Emzirince olmazsın yazıyor nette
Nette yanlış yazıyor 😬 regl olabilirsin.

Teyzeleri benim kızım köpürte köpürte tükürük çıkarıyor iki gündür. Diş için erken ama bu zamanda salyasi basliyor muydu. Sizlerde durum nasıl.

Ben ilk kizimda 40im çıkar cikmaz tam anlamıyla adet olmuştum. Şimdi olmadim henüz. Herkeste ayni etki görülmüyor nette olmaz yazsada olan çok duydum

Kızlar 3 gündür kızım birden katılır gibi ağlıyo doktora götürdük baktı bişeyi yok dedi... Gaz olabilir dedi hava sıcak ondan da olabilir dedi Klimayı açıyorum evde, gaz içinde damla kullanıyorum zaten çıkarıyor da ama bu ağlamak neden:cry:

Ben ilk kizimda 40im çıkar cikmaz tam anlamıyla adet olmuştum. Şimdi olmadim henüz. Herkeste ayni etki görülmüyor nette olmaz yazsada olan çok duydum

Peki şey ilk gün çok az pembe akıntı oldu çamaşırıma bulaşmadan, bugun ise minik günlük pedle idare edebileceğim kadar. Artacak mı peki ve ne zaman artacak. Tatile gidicem de 10 unda

Teyzeleri benim kızım köpürte köpürte tükürük çıkarıyor iki gündür. Diş için erken ama bu zamanda salyasi basliyor muydu. Sizlerde durum nasıl.
Bizimkinde 2 haftadır salya akıtma vardı, bir haftadır kopurte kopurte cikiyo baloncuk baloncuk,üst baş el kol yüz sırılsıklam oluyo, elleri ağzında yumruğunu sokacak girse:)
Dış için erken diye düşünüyorum,doktor kontrolünde sorucam bende. Aşırı islatiyo çünkü.

Kızlar 3 gündür kızım birden katılır gibi ağlıyo doktora götürdük baktı bişeyi yok dedi... Gaz olabilir dedi hava sıcak ondan da olabilir dedi Klimayı açıyorum evde, gaz içinde damla kullanıyorum zaten çıkarıyor da ama bu ağlamak neden:cry:
Benim oğlum dada var , bir anda sanki biryerine bişey olmuş gibi ağlıyo arada, günde bir iki defa falan oluyor. Genelde kendi kendine bıraktığım zamanlarda oluyo. Normal bir ağlama gibi olmuyo. Hergun bişey degisiyo zaten

Bizimkinde 2 haftadır salya akıtma vardı, bir haftadır kopurte kopurte cikiyo baloncuk baloncuk,üst baş el kol yüz sırılsıklam oluyo, elleri ağzında yumruğunu sokacak girse:)
Dış için erken diye düşünüyorum,doktor kontrolünde sorucam bende. Aşırı islatiyo çünkü.

diş kökleri oluşurken yaşanıyor bu haller. benim minnoşumda aynı.

Peki şey ilk gün çok az pembe akıntı oldu çamaşırıma bulaşmadan, bugun ise minik günlük pedle idare edebileceğim kadar. Artacak mı peki ve ne zaman artacak. Tatile gidicem de 10 unda
Bence bunun bir standardi yok. Arta da bilir artmaya da bilir. Dedigim gibi ilk kızımda 40 çıktığı hafta 6 gun süren hamilelik öncesindeki gibi normal adet görmüştüm. Şimdi ise gelen yok. Bazı gün bozuk para kadar leke geliyor hah oldum diyorum devami gelmiyor. Ayni kişinin iki dogumunda bile farkli durum yaşanıyor anlayacağın.Sen de ancak yaşayarak öğrenebilirsin.

Canım bende adet oldum ama hiç kan görmüyorum sadece günde bir kere kirli akıntı bukadar..yani olunuyor

Ben ikinci adetimi oldum dün canım düzenli gelmeye başladı nette ki herseye inanma 😅😘 biter tatil zamanına kadar inşallah

Back