Birde kv bende, açmi ,açlıktan mi ağlıyo, mamami verdin, açsa mama ver falan diyo,emiyomu diye meneme bakiyo, ay afakanlar bastı.yatak odasına kirlensin kaldım, iç çamaşırı yola durabiliyorum çok sıcak, kp de var, hiç rahat edemiyorum, tanda emzirme kampı yapacağım döneme denk geldi, annem varken 2 saat oyaliyodu, mama istemiyodu,şimdi oyalayacak kimse yok,ben tek başına yoruldum,mamayı arttirdim mecbur
evin heryeri heryerde, çocuk aglayinca kv pat diye daliyo odaya, mememe bakiyo rahatsız oldum çünkü iç çamaşırlarıyla duruyorum,kitliyorum kapıyı,açmaya calisiyo açılmayınca gidiyo. İyi kadın ama cekemiyo kafam.
Annem kahvaltımı hazırlar,çocuğu benden alır susturur ben kahvaltı keyfi yapardım resmen, mutfağı temizledim heryer yağ ekmek kırıntısı,ya bide bunlarla uğraşıyorum,eşim işte , işte olmasa çok rahatım aslında,o yapiyodu , üstüm kusmuk içinde, kokuyorum, öyle kaldım valla, eşim gelince duş alıp degistiricem. Kv desem dmsusturamiyo, sonrada bunun başka birşeyi var diyorlar. Halbuki ben mamayı az verip onu alıştırmaya çalıştırdığımdan öyle. Söylediğim halde,açmi açmi diyip duruyorkar, dün 100 ml mamayı bir verdim doydu ve 4 saat süper uyudu bende dinlenebildim. Vermeyince hiç uyumuyo, memenin kapasitesi de artmiyo anlamadım bu işten.