2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben idrara çok sıkışıyordum. bugün hiç sıkışmadım,kafama takılıyor:110:

Günaydın arkadaşlar..
Cuma akşamı artan gitgide şiddetlenen mide bulantılarımla ağzıma leblebi ve elmadan başka bişi süremiyorum.
Onları da zorla ölmim diye atıştırıyorum.
Rengim bembeyaz olmuş sabah eşim öyle dedi.
Ve yürümeye elimi kolumu kaldırmaya dermanım bile yok.
Nefesim daralıyor sürekli.
Biran önce geçse artık ben şimdiden bittim.
İlki gibi olursa daha taa 18. haftaya kadar sürer :/
Evi görseniz savaş alanı gibi hiçbişiye elimi atamıyorum.
Yıkanmışlar makinede, kurumuş çamaşırlar diğer makinede, mutfağı söylemek bile istemiyorum :///

Öncelikle geçmiş olsun , öncelikle sizin sağlığınız önemli ev salaş alanı olmuş olmamış boşverin. Bu geçici bir süreç İçimizde can büyütüyoruz bi kaç ay sıkacağız dişimizi. Bol bol dinlenin, en azında tost falan atın ağzıza mide bulantınızı bastırsın, kendinize dikkat edin çok

Mujde arkadaslar darisi basiniza ben bgn bebegi gormeye gittm gecen hafta kese ve kucuk bir olusum vardi sadece
Bgn bebek gorundu derkeeeeen
Birsey hareket etti ekranda kucucuk
Kalp atisi
Doktor sesinide dinletti sukurler olsun
Tahlillerim yapildi sonuclarim yarina ama ultrasona gore saglikli hepiniz mujde verirsiniz insallah tek tek

Tabi benim rahim ters oldugu icin vajinadan gozukuyor karnimdan gozukmedi iki haftadir
Eeee disarda esim meraktan cildirdi
Beni neden almiyorsunuz diye triplerde
Dedim anneyim ben once anneler sonra babalar :KK66:)

Mujde arkadaslar darisi basiniza ben bgn bebegi gormeye gittm gecen hafta kese ve kucuk bir olusum vardi sadece
Bgn bebek gorundu derkeeeeen
Birsey hareket etti ekranda kucucuk
Kalp atisi
Doktor sesinide dinletti sukurler olsun
Tahlillerim yapildi sonuclarim yarina ama ultrasona gore saglikli hepiniz mujde verirsiniz insallah tek tek

Tabi benim rahim ters oldugu icin vajinadan gozukuyor karnimdan gozukmedi iki haftadir
Eeee disarda esim meraktan cildirdi
Beni neden almiyorsunuz diye triplerde
Dedim anneyim ben once anneler sonra babalar :KK66:)

Oyy canım benim darısı başımıza. Bende 2,5 hafta sonra gideceğim kısmetse gittik sadece minik keseyi gördük inşallah bir sonrakinde kalbini dinleyeceğiz

Merhaba bayanlar hepimize hayırlı olsun inşallah benimde 3.gebeliğim cuma günü leke geldi doktora gittik progestan başladık o gün ilk kez beta bakıldı 895 çıkmıştı bugün tekrar çağırdı kese gördüm dedi ama ben hic benzetemedim diğer gebeliklerimden hatırladığım kadariyla tatmin olmadim tekrar beta baktirmak istedim 1400 çıktı sonucu gösterince de artış için çok olumlu konuşmadı zaten bu 3.gebelik diye 6.7. Hafta doktora gidecektim en azından kalp atışı duyarım diye leke gelince mecbur gittim kendi doktorumdan cumartesiye randevu aldım ama bugün gittiğim doktor moralimi bozdu sizin değerler nasıldı

kurabik kurabik ne harika bir gün geçirmişsin:KK200: darısı tüm mart 2019 annelerinin başına:anne:
fatos29beren fatos29beren beta hcg kişiden kişiye çok değişiyor ama benim 31 günlükken değerim 967 civarıydı..(son adet tarihim 7 haziran) benim 3er 3er arttığı için şuan 3000lerdedir diye düşünüyorum:nazar:

esut85 esut85 benimde sat 30 mayıs dediğim gibi beta bile baktırmıyordum leke gelmese yine gitmeyecektik hatta bugün alttan bakalım dedi bende alttan istemiyorum 1 hafta beklerim karından muayene olurum dedim sonra burda kese var dedi uydurdumu napti anlamadim betaya göre düşük demesi can sıkmaya yetti

esut85 esut85 benimde sat 30 mayıs dediğim gibi beta bile baktırmıyordum leke gelmese yine gitmeyecektik hatta bugün alttan bakalım dedi bende alttan istemiyorum 1 hafta beklerim karından muayene olurum dedim sonra burda kese var dedi uydurdumu napti anlamadim betaya göre düşük demesi can sıkmaya yetti
canım evham yapma bence. kese var dediyse mutlaka görmüştür. devam eden sancın yoksa lekeden korkma.ilacını al,bolbol dua et inşallah:KK200:

X