- 8 Ağustos 2011
- 2.473
- 2.793
369.92 cikti..hayirlisi bakalimMaşallh ilk heyecanlar gibi.. kaç çıktı bhcg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
369.92 cikti..hayirlisi bakalimMaşallh ilk heyecanlar gibi.. kaç çıktı bhcg
Canim hcg 2000 olduysa gorunur artik..Benim gibi kese görmeye gitmeyen var mı hala, cesaret edemiyorum..
Doktorum 9. Hafta gireceksin ultrasona dedi. Öncesinde yasakladıCanim hcg 2000 olduysa gorunur artik..
Himmm kese icin 9.hafta uzun gibi geldi bana demekki hem keseyi hem kalp atisini duyurucakDoktorum 9. Hafta gireceksin ultrasona dedi. Öncesinde yasakladı
Aynen hepsi birden aradan çıkacakHimmm kese icin 9.hafta uzun gibi geldi bana demekki hem keseyi hem kalp atisini duyurucak
bende 21inde gidicem daha hiç gitmedim dr.a. ultrasonu neden yasakladı pek anlamadım doktorun.. zararlımıki acebaDoktorum 9. Hafta gireceksin ultrasona dedi. Öncesinde yasakladı
Selam kizlar bende yeni ogrendim hamileyim.insallah mart annesi olucammm..benide araniza alir misiniz
Hoşgeldiniz hayırlı olsunKizlaaarrr ben de yeni ögrendim gebeliğimi ben de insallah Mart annesi olacağım
Öyle sanırım... uçak, ultrason, sıcak banyo, sıcak ortamlar, kimyasal ürünler, parfüm deodrant vs.. bir sürü şey yasakbende 21inde gidicem daha hiç gitmedim dr.a. ultrasonu neden yasakladı pek anlamadım doktorun.. zararlımıki aceba
Günaydın arkadaşlar..
Cuma akşamı artan gitgide şiddetlenen mide bulantılarımla ağzıma leblebi ve elmadan başka bişi süremiyorum.
Onları da zorla ölmim diye atıştırıyorum.
Rengim bembeyaz olmuş sabah eşim öyle dedi.
Ve yürümeye elimi kolumu kaldırmaya dermanım bile yok.
Nefesim daralıyor sürekli.
Biran önce geçse artık ben şimdiden bittim.
İlki gibi olursa daha taa 18. haftaya kadar sürer :/
Evi görseniz savaş alanı gibi hiçbişiye elimi atamıyorum.
Yıkanmışlar makinede, kurumuş çamaşırlar diğer makinede, mutfağı söylemek bile istemiyorum :///
Insallahreglm 2 gün gecikti testler belli belirsiz. Umarım aranıza katılabilirim olumlu sonuç alıp. Tahmini doğum 17 mart gözüküyor
silik çizgiyse bizimlesinnnn canımmreglm 2 gün gecikti testler belli belirsiz. Umarım aranıza katılabilirim olumlu sonuç alıp. Tahmini doğum 17 mart gözüküyor
yarın kan testi vermeye gitcem canım hayalet çizgi gördüm ama kanda çıkmadan inanamayacağım galiba uzun zamandır deniyoruz çünküsilik çizgiyse bizimlesinnnn canımm
Mujde arkadaslar darisi basiniza ben bgn bebegi gormeye gittm gecen hafta kese ve kucuk bir olusum vardi sadece
Bgn bebek gorundu derkeeeeen
Birsey hareket etti ekranda kucucuk
Kalp atisi
Doktor sesinide dinletti sukurler olsun
Tahlillerim yapildi sonuclarim yarina ama ultrasona gore saglikli hepiniz mujde verirsiniz insallah tek tek
Tabi benim rahim ters oldugu icin vajinadan gozukuyor karnimdan gozukmedi iki haftadir
Eeee disarda esim meraktan cildirdi
Beni neden almiyorsunuz diye triplerde
Dedim anneyim ben once anneler sonra babalar )
canım evham yapma bence. kese var dediyse mutlaka görmüştür. devam eden sancın yoksa lekeden korkma.ilacını al,bolbol dua et inşallahesut85 benimde sat 30 mayıs dediğim gibi beta bile baktırmıyordum leke gelmese yine gitmeyecektik hatta bugün alttan bakalım dedi bende alttan istemiyorum 1 hafta beklerim karından muayene olurum dedim sonra burda kese var dedi uydurdumu napti anlamadim betaya göre düşük demesi can sıkmaya yetti