Canım testere dişli aslan penç cayı kullandın mı. Benm ploraktin 29 Du. Ve Dr normal dedi.7ay denedik olmadı. Saracoğlu dinledim 12 nin altı olması lazım dedi. Testere dişli aslan pençesi cayı kullandım 15 gun.adet oldum. 3.gun hormon testi de ploraktin 11 e düşmüştü. Sonra yumurtlama gunum geldi değerlendirdik vee o ay hamile kalmıştım. Kalbi durdu karnımda. Yavrum cennet kuşu oldu.Ben de kırmızı kart yiyiyp yeni hayallere yelken açanlardanım 15 aydır aynı hikaye klomen i iğnesi v.s. oldum kürlerdir ovulasyontestidir v.s. kullandım tam gününü tesbit etmeler v.s. ama yok yani olmayınca olmuyor bir de tsh değerim habire yukarı aşağı yapıp duruyor ondan mıdır bilmem beta hcg idrar testinde hayalet çizgi var ama regl oluyorum kandasıfıt
Canım sabırlar diliyorum sanaCanım testere dişli aslan penç cayı kullandın mı. Benm ploraktin 29 Du. Ve Dr normal dedi.7ay denedik olmadı. Saracoğlu dinledim 12 nin altı olması lazım dedi. Testere dişli aslan pençesi cayı kullandım 15 gun.adet oldum. 3.gun hormon testi de ploraktin 11 e düşmüştü. Sonra yumurtlama gunum geldi değerlendirdik vee o ay hamile kalmıştım. Kalbi durdu karnımda. Yavrum cennet kuşu oldu.
Hmm baya erkenmiş evet canım 6. günde yanıltıcı olur..Teşekkür ederim. Hastanedeyim, artık idrarımdan kan geliyor. Üroloji doktoru sistit dedi ama tahlil sonuçları yarın çıkacak. Bhcg de verdim ama kadın doğumcu, çatlatma iğnesinin 6.gününde kesinlikle doğru sonuç alınamayacağını söyledi. Ama alttan muayene etti. Kist yok dedi. Yumurta da çatlamış dedi. Gebelik olsa bile B grubu ilaçların zararı olmaz dedi. Serum takılacak bekliyorum.
Bir yıldır ya hamileysem diye tek bir ağrı kesici bile içmezken, ağır ağır grip olup ilaç kullanmazken, klomen ve çatlatma iğnesini kullandığım ilk ay, beterin beterini görmek ve ilaç kullanmak çok trajikomik. Bunda da vardır bir hayır diyelim.Hmm baya erkenmiş evet canım 6. günde yanıltıcı olur..
Sen sağlıklı ol da ona sonra bakıcaz zaten :)
Aynen öyle düşüneceksin canım..Bir yıldır ya hamileysem diye tek bir ağrı kesici bile içmezken, ağır ağır grip olup ilaç kullanmazken, klomen ve çatlatma iğnesini kullandığım ilk ay, beterin beterini görmek ve ilaç kullanmak çok trajikomik. Bunda da vardır bir hayır diyelim.
Teşekkür ederim. Hastanedeyim, artık idrarımdan kan geliyor. Üroloji doktoru sistit dedi ama tahlil sonuçları yarın çıkacak. Bhcg de verdim ama kadın doğumcu, çatlatma iğnesinin 6.gününde kesinlikle doğru sonuç alınamayacağını söyledi. Ama alttan muayene etti. Kist yok dedi. Yumurta da çatlamış dedi. Gebelik olsa bile B grubu ilaçların zararı olmaz dedi. Serum takılacak bekliyorum.
Teşekkür ederim, geçer inşallah. Zormuş evetÇok geçmiş olsun canım aynısını yaşayıp acillik olmuştum Allah şifa versin zorluyor insanı gerçekten
canım bende geçirdim sistit biraz zor bir kaç gün çekersin ama geçer inşallah, Allah şifa versinTeşekkür ederim. Hastanedeyim, artık idrarımdan kan geliyor. Üroloji doktoru sistit dedi ama tahlil sonuçları yarın çıkacak. Bhcg de verdim ama kadın doğumcu, çatlatma iğnesinin 6.gününde kesinlikle doğru sonuç alınamayacağını söyledi. Ama alttan muayene etti. Kist yok dedi. Yumurta da çatlamış dedi. Gebelik olsa bile B grubu ilaçların zararı olmaz dedi. Serum takılacak bekliyorum.
Teşekkür ederim, inşallah :)canım bende geçirdim sistit biraz zor bir kaç gün çekersin ama geçer inşallah, Allah şifa versin
insan bunu bilsede o sonuç mutlu ediyor değil mi :)Bhcg 17,5. Ben çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu biliyorum ama üroloji doktoru hamilesin diyor. Neyse öyle düşünsünler de ona göre tedavi yazsınlar
Adam ısrarla hamilesin deyince sen de inanmak istiyorsun.insan bunu bilsede o sonuç mutlu ediyor değil mi :)
Gerçek sonuçları da görelim inşallahhhhh :)Adam ısrarla hamilesin deyince sen de inanmak istiyorsun.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallahBir yıldır ya hamileysem diye tek bir ağrı kesici bile içmezken, ağır ağır grip olup ilaç kullanmazken, klomen ve çatlatma iğnesini kullandığım ilk ay, beterin beterini görmek ve ilaç kullanmak çok trajikomik. Bunda da vardır bir hayır diyelim.
Dikkate alacağım. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah
Kızılcık iyi geliyor çok ağır sistit ve nefritler geçirdiğim dönemlerde favorim oldu benim...
Bence artık bir test yaptırıp sonucunu bize de yaz. Sabırsızlıkla bekliyorum.Kızlar hala adet olmadım.. Bakalım ne olacak adet olacakmışım gibi bel agrım sancılı kasık agrım ve gogus uc agrım var (adetten farklı)