Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapsana :)Kızlar hala adet olmadım.. Bakalım ne olacak adet olacakmışım gibi bel agrım sancılı kasık agrım ve gogus uc agrım var (adetten farklı)
Benim iki hafta var. 4 temmuzKızlaaaaaar..
En yakın batı olan kim aramızda?
Bi hamişimiz olsun açılış yapalım :)
Ben çatlatma iğnesi olduğum için bilmiyorum ne zaman regl olurum ya da inşallah olmam da hamiş olurum :)Benim iki hafta var. 4 temmuz
İnşallah :)Ben çatlatma iğnesi olduğum için bilmiyorum ne zaman regl olurum ya da inşallah olmam da hamiş olurum :)
Ayy ne güzel, inşallah hamilesindir. Çok sevindim.Merhaba kızlarrrrrrrrrr..
İğnenin 11. günü (dün) testim negatifti.İğnenin etkisi geçmişti sanırım.
Bugün öğlen yaptığım testte hayalet pembe silik çizgiyi gördüm..
Umarım bebeğimdir..
İki gün daha yapıcam koyulaşırsa kesin gebeyim..
Eki Görüntüle 2158905
Umarım bir dahaki sefere güzel haberler alırız senden.Adet oldum ve bat 18 temmuz
İnşallah canım çok teşekkür ederimAyy ne güzel, inşallah hamilesindir. Çok sevindim.
Kıyamam ya çok tatlısın :)Ekim annelerinden beri her ay sürekli topiklere burnumu sokuyordum, bu ay yazmayacam öğrenmeden dedim devamlı okuyordum ama yine tutamadım kendimi bat 30 haziran ya artık inşallah ben de güzel haberlerle döneyim kızlar
Olmazsın inşallah. Ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum.Benimde bat 22 haziran ama adet olacağım galiba bütün belirtiler var :/
En yakın sensin bana sanırım..Benimde bat 22 haziran ama adet olacağım galiba bütün belirtiler var :/
En yakın sensin bana sanırım..
Hadi inşallah ya..
Gebe ol da gel..
Ben de bu ay 3 gün öncesine kadar diyordum aynı regl dönemimdeki belirtiler diye ama kesin olmamakla beraber sanırım gebeyim..