Hoş geldin. İnşallah dediğin gibi olsun :)Selam kızlar bende geldim Bat 13 Temmuz bugün kırmızı kartı görüp şubat annelerinden buraya geldim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz bu ay güzel bebiş haberleri alalım inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin. İnşallah dediğin gibi olsun :)Selam kızlar bende geldim Bat 13 Temmuz bugün kırmızı kartı görüp şubat annelerinden buraya geldim hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz bu ay güzel bebiş haberleri alalım inşallah:)
Hoş geldin. İnşallah dediğin gibi olsun :)
Benim de 5 yaşında bir kızım var. Bir yıl önce ben de düşük yaptım. Bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 10 gün sonra test yapacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum :)Selam aleykum benimde adetim 26 haziran bu ay cok umutluyum 3 ay once 10 haftalik dusuk yaptim 23 aylik kizim var ama cok istiyorum kizimin bir kardesi olsun tabi hayirlisiyla RABBIM istesen herkese nasip etsin insallah
Selam aleykum benimde adetim 26 haziran bu ay cok umutluyum 3 ay once 10 haftalik dusuk yaptim 23 aylik kizim var ama cok istiyorum kizimin bir kardesi olsun tabi hayirlisiyla RABBIM istesen herkese nasip etsin insallah
Benim de 5 yaşında bir kızım var. Bir yıl önce ben de düşük yaptım. Bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 10 gün sonra test yapacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum :)
inşallah canımBu ay sonuna sanırım bir çok haber gelecek inşallah hepsi de bebişli hamişli haberler olur
hayırlı günler herkese, 2 yıldır bebek istiyorum ama forumda ilk kez bu topiklerden birine yazıyorum
bu ay femara ve chiromion çatlatma iğnesi kullandım
cumartesiye kadar adet olmazsan test ver dedi dr
bugün 10. günüm iğnenin, inşallah burda gebe olarak devam etmek nasip olur
Bu ay sonuna sanırım bir çok haber gelecek inşallah hepsi de bebişli hamişli haberler olur
Nasıl anladın canım doktora mı gittin?Maalesef idrar yolu enfeksiyonu oldum. İğneden sonra bugün 6.günüm. Hamileysem de belli olmaz. İlaç kullansam bir dert, kullanmasam bir dert. Doktora da gitmedim. Kafam çok karışık. Korkuyorum.
canım ilaç kullanabilirsin benceMaalesef idrar yolu enfeksiyonu oldum. İğneden sonra bugün 6.günüm. Hamileysem de belli olmaz. İlaç kullansam bir dert, kullanmasam bir dert. Doktora da gitmedim. Kafam çok karışık. Korkuyorum.
Amin canim cok sagol Allah razi olsunAleyküm selam canım kaybın için çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla gelir bu ay bebişin:)
Maşallah canım inşallah hayırlısıyla kızına bir kardeş gelir bu ay:)
Doktora gitmedim, başıma da ilk defa geliyor ama bütün belirtileri o kadar fazla yaşıyorum ki öyleyimdir dedim. Ne bileyim, düşüğe neden olabilir falan diye okudum. Hamile bile değilim belki ama tedirgin oldum.Nasıl anladın canım doktora mı gittin?
Belki bende bile vardır da haberim yoktur.
Bu kadar kötü mü etkiliyor ki?
Benim arkadaşım o halde gebe kaldı..
Bugün de dişimi sıkacağım. Dayanamayacak duruma gelirsem mecbur ilaç da kullanacağım. Canım çok acıyor, bayağı kötü oldum.canım ilaç kullanabilirsin bence
ben romatizma ilacım kullanıyorum herrgün mecbur
dr aradım bugün artık 10. gün oldu bu ilacı kullanıyorum ne yapsam diye
çünkü içinde gebeyseniz ve gebelik planlıyorsanız kullanmayın diyor
doktorum gebeliğini öğrenene kkadar sakınca yok
ama öğrenince kesinlikle içme dedi
O kadar ne belirtisi var ki canım?Doktora gitmedim, başıma da ilk defa geliyor ama bütün belirtileri o kadar fazla yaşıyorum ki öyleyimdir dedim. Ne bileyim, düşüğe neden olabilir falan diye okudum. Hamile bile değilim belki ama tedirgin oldum.
Şu anda hastaneye gidiyorum yoldayım. Karnım ağrıyor, idrarımı tutamıyorum resmen kendimi tuvalete zor atıyorum ve aşırı derecede yanma oluyor. Tarif edemiyorum çektiğim acıyı. Sanki her geçen dakika artıyor.O kadar ne belirtisi var ki canım?
Canını sıkma takma kafanı biraz bekle.
Benim olursa bu ay mucize olacak nerdeyse onu bile düşünmüyorum.
Biz bi tek iğneden 36 saat sonra ve 1 gün arayla bir sonraki gün ilişki oldu o günden bugüne ilişki olamadı bayramdı misafir vs.
Ve ben oğlumu sürekli kucakta taşımak zorunda kaldım nerelere uzanmadım ki.
Nasip yapacak bişi de yok diye düşünüyorum..
Yoktur inşallah öyle bişi.
Allah Allah..Şu anda hastaneye gidiyorum yoldayım. Karnım ağrıyor, idrarımı tutamıyorum resmen kendimi tuvalete zor atıyorum ve aşırı derecede yanma oluyor. Tarif edemiyorum çektiğim acıyı. Sanki her geçen dakika artıyor.
Teşekkür ederim. Hastanedeyim, artık idrarımdan kan geliyor. Üroloji doktoru sistit dedi ama tahlil sonuçları yarın çıkacak. Bhcg de verdim ama kadın doğumcu, çatlatma iğnesinin 6.gününde kesinlikle doğru sonuç alınamayacağını söyledi. Ama alttan muayene etti. Kist yok dedi. Yumurta da çatlamış dedi. Gebelik olsa bile B grubu ilaçların zararı olmaz dedi. Serum takılacak bekliyorum.Allah Allah..
Anormal bir durumun var o zaman canım..
İyi yapıyorsun..
Git gel haber ver bize de çok geçmiş olsun ya..