Hayırlı olsun canım
Gözünaydın canım maşallah
M miraysu_ hoşgeldin aramıza
bugun ne var ne yok kızlar. benim bugun tam 30.günüm... 1 aylığız kızımla diyesim geldi
bugun evdeyim tembellik günü ilan ettim. yatıp yuvarlanıyorum. göğüs uçlarımın belirginleşip,dokununca acıması dışında başka hiçbir belirtim yokvarla yok arası kasıklarımda hareket var ama çok dikkat ediyorum üşütmemek için. ayağımda baya kalın çorap var şuan
Başladı mı hemen ya bende hiç yok henüzOffff bulantilar mahvediyor beni. Okuyorum ama yazacak pek halim olmuyor.
Cok sukur b hcg kacti pekiKızlar gördük keseyi çok şükür 4,5-5 haftalık dedi doktor sıkıntı yokmuş şükür
Amaan en korktuğumOffff bulantilar mahvediyor beni. Okuyorum ama yazacak pek halim olmuyor.
oooh maşallah sende demekki hafif geçicek,başlasa başlardı iyice.. kızlar bizim restorantımız var ve onu işletiyorum,midemin bulanmaya başlaması demek işe gidememem demekAmaan en korktuğuminş uzun sürmez canım. Bende de 2 sabahtır kalkınca hafif oluyor gibi. Kahvaltı yapınca geçiyor istediğimi yiyebiliyorum şuan ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Canım kan testi yaptırmadı salı günü 880 lerdeydi bugünde 3600 lerde olması gerek normal artışa göre ama bana salı gittiğimde 2000 den sonra görülür demişti zatenCok sukur b hcg kacti peki
Vajinal mı baktıCanım kan testi yaptırmadı salı günü 880 lerdeydi bugünde 3600 lerde olması gerek normal artışa göre ama bana salı gittiğimde 2000 den sonra görülür demişti zaten
Başladı mı hemen ya bende hiç yok henüz
S ssule07 bulantı olması sağlıklı gebeliğin işaretiymiş canım.. sabır et geçecek
SekerAnnee bazı kişilerde geç başlayabileceği gibi,kimilerinde de hiç olmuyor bulantı bakalım
Amaan en korktuğuminş uzun sürmez canım. Bende de 2 sabahtır kalkınca hafif oluyor gibi. Kahvaltı yapınca geçiyor istediğimi yiyebiliyorum şuan ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
oooh maşallah sende demekki hafif geçicek,başlasa başlardı iyice.. kızlar bizim restorantımız var ve onu işletiyorum,midemin bulanmaya başlaması demek işe gidememem demek
esut85 canım benim değerlerim 4 er kat artıyordu ama tek kese gördündü bende :)
..
Vee kızlar benim mide bulantıları dün akşam itibariyle fena arttı. Önceki gebeliğimdeki gibi olucam demekki ağzıma su süremiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Oğlum var bi yandan oyun yemek vs ölüyorum. Aç aç oturuyorumüstüne 7 24 mide bulantısı of yine başladı..
..
Aramıza katılan arkadaşlar tebrik ederim hoşgeldiniz.
..
Ben iptalim
Benim yine eskisi gibi şiddetli.3 gundur basladi bulantilar. Ilk hamileligimde daha agir seyrediyordu ama. Bunda ara ara hafifledigi oluyor. Yine az da olsa bisiler atistirabiliyorum. Ilkinde toplamda 2-3 kere istifar etmisimdir. Bunda 3 gunde eristim o mertebeye. Yiyip kusmak daha kolay geliyor bana. Surekli kuru bulanti olup hic birsey yiyememektense. Kizim da oyun istiyor surekli ama ilgilenemiyorum. Yavrum bile kokuyor burnuma icim bulaniyor. Insaallah daha da siddetlenmez. 16sinda tatile gidicez o da zehir olmaz umarim.
haydi hayırlı uğurlu olsun canımmm hoşgeldinnMerhaba kizlar rabbim nasip ederse bende mart ayi annesi olacagim adetime 4 gün kala ogrendim hamileliğimi tahmine gore 4+1oluyor klomen ve iğne tedavisi ile hamile kaldim
İlk hamileliğimde ilk başladığı günü hatırlamıyorum ama 6+6 da kalp atışı görmek için gittiğimde aşırı bulantım vardı doktorum bulantı ilacı yazmıştı bunu net hatırlıyorum. Aynı kişinin 1. 2. hamileliği farklı olabiliyormuş. Bakalım bunda nasıl olacak. Off sen mide bulantın başlasa hiç restoranın önünden bile geçemezsin canım. Kaç gün mutfağa adım atamadığımı biliyorum girer girmez bişeyler kokuyor gibi oluyordu kuru pişmemiş nohuttan bile tiksinir mi insan vallahi tiksinmiştim ama 3 hafta yoğun sürüp azalmıştı sonra. O ara bile 3 kilo vermiştimoooh maşallah sende demekki hafif geçicek,başlasa başlardı iyice.. kızlar bizim restorantımız var ve onu işletiyorum,midemin bulanmaya başlaması demek işe gidememem demek
Yok canım karından vajinal istemezdim zaten söyleseydi ama tuvalete sıkışık gittim onunda etkisi olmuşturVajinal mı baktı
Evet öyle hormonlardan. Amin inş. Oo müthiş denk gelmiş daha iyi bi hediye olamazdıES-ER bakalım neler olacak yaa,kolay kolay midem bulanmaz diye düşünüyorum ama hormonlar şakaya gelmez sağlıklı sıhhatli ilerlesindeee varsın bulansın yaa 21inde benim ilk randevum.. 6+2 olucam o gün nasipse.. aynı zamanda o gün eşimim doum günü. hediye olayını beleşe getirdim sanırım