- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Valla pek iyi haberler yok fay hattı kırılmış daha büyüğü bekleniyormuşBenim kizimda meyvede eksilik varsa agiz burusturuyor yoksa yiyor . istanbulda yasayan arkadaslara gecmis olsun bu arada. Cok feci sallandik. Kızım o an kayinvalidemin kucagindaydi deprem oluyor deyip Kızımı nasıl kucagima aldim sarildim bilmiyorum. Sanki kizim kucagimdayken birsey olmazmis gibi. Annelik ic gudusuyle ne yaptigimi sasirdim hala daha kendime gelemedim. Allah tekrar yasatmasin.
Gece korkudan gözüme uyku girmedi. Bi tane çantayı hazir edip en ufak şeyde hemen dışarı cikicam. Allah korusuun.Valla pek iyi haberler yok fay hattı kırılmış daha büyüğü bekleniyormuş
armut canım benim büyük oğlum öyle olmuştu artık dua ediyordum yapsın diye neler denemedim Zeytin yağı atesolcerle popodan uyarma hiçbiri ise yaramadı bir yakınım armut ver dedi çare olduKızlar kızım 6 gündür kaka yapmıyor ne denedimse olmadı yardim edin lütfen zeytinyağı kayısı kompostusu her şey yaptım ama tık yok sürekli gaz çıkartıyo
Bende yeni oldumadet olamayan var mı6ay bitttiiiiii
Bendd bi deneyeyim yarin yogurt corbasi yapcam
Ben de olmadim neredeyse 7 bitti benimadet olamayan var mı6ay bitttiiiiii
Valla benim doğumdan sonra kanamam 15 gün sürdü sonra 35.gun adet oldum her ay oluyorumBen de olmadim neredeyse 7 bitti benim
Olmadım ve duba gibiyiyim üstüne kocaman karın oğlum da benim gibi göbekli:))adet olamayan var mı6ay bitttiiiiii
evde tv olmamasi ne kadar da guzel keske bizim evde de olmasaBen yedirirken cocuk sarkilari söylüyorum veya babababababa diye bağırıyoruzevde tv yok o yuzden tv karsisinda yiyemiyor veya telefon göstermiyorum. Simdiye kadar kusmadi. Diliyle itiyor o zamansa zorlamiyorum. Bir sure bekleyip sorna tekrar deniyorum
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok rahat ve güzel oluyor. 2 yildir evliyiz almamıştık. Cocuk olunca iyiki de almadık diyoruz. Daha cok oyun daha cok cocukla vakit. Oturmaya gelenler giderken ya ne kdar çok sohbet ettik diyor. Tv olunca acinda bi tv de su vardi ona bakalim buna bakalim oluyor. Sohbet olmuyor.evde tv olmamasi ne kadar da guzel keske bizim evde de olmasa