- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 37
Cnm emziriyorsan olmaman normal. Ben ilk kizimda 2yil olmadim. Ananem 4 yil emziriyomus koruyor da diye dusun.adet olamayan var mı 6ay bitttiiiiii
Cnm 37.1 ates degil ki. 37.5 ve snrsi ates kabul edilir. Dis atesi de 37.5 ustu olur ama 38i gecmez. Geciosa enfeksiyonluk bir durum var demektir. Bilgine.Bizimkinin ateşi 37.1 dişten dolayı sanırım evler de sopuk ya üstünü nasıl giydirmeliyim bilemedim ev soğuk olsa da ince mi giydirmeliyim ateşi olduğu için
Bebeklere corba vermek bolca su vermek demek. Eskidendi o kizkar. Sebzeleri firinda suda buharda haslayin catalla ezin blendar da asla yok osekilde verin. 7. Ayda irmik pirinc gibi bakliyat ekleyin 8. Ayda da kuzu yagsiz kiyma. 6 9 ay arasi emiyorsa gunde 2 ogun ek gida snr yogurt meyve derken 3 4 ogun olacak. Yogurt ve kahvalti da verebilirsiniz. Kahvalti yumurta sarisi minicikle baslayin 1 ayda butun sariya gecin. Birde sutu kestirip lor yapin ikisini minnavik suyla bulamac yapin yedirin. Saglikli topac gibi bebeleriniz olur. Ilk kizimdan biliyorum. Asla corba icirmedim ben.Bendd bi deneyeyim yarin yogurt corbasi yapcam
Organik cikmis yeni hero baby acil durum icin bulunduruyorum ben. Buyuk kizimda da hiop organik kavanozlarini aliyordum. YemezSe misafir varsa disaridaysam bisey uyduramazsam veriyorum. Birde yaptigim mamalarin fazlasini konserve yapiorum minicik kavanozlarda hep elimin altinda saglikli mamam oluyor. Tavsiye ederim.Gunaydin kizlar benim kiz corbalari hic sevmedi pirinc unu kasik mamalardan veya hazir pürelerden veriyo musunuz bebislerinize
Onunla alakasi yok cnm. Olmaman demek uretim yok demek oluyosun da icinde birikmiyor ki. Hormonlar surekli degiati kendimize gelemedik. Emzirmede ayrica bir hormonal dengesizlik donemi. O yuzden ekgidayla birlikte rejime baslama zamani:)Olmadım ve duba gibiyiyim üstüne kocaman karın oğlum da benim gibi göbekli:))