2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen uyurken emiyordu bıraktı . Sağıp verecek kadar süt kalmadığı için mama koyucam . Ama şuan az az emmeye başladı o işi biraz erteledim bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor
sen her daim teklif et emer inşallah canım.. ben hiç vazgeçmiyorum annem diyor ben olsam çoktan kesmiştim sütten sen 4 aylık olmuş çocuktan hala ümit ediyorsun diye.(doğumdan beri zar zor emzirmiştim çünkü).. ümit ediyorum valla napim anne sütünün değerini biliyorum çünkü.. birde ek gıdaya geçip emen bebekler var yada ne bileyim birsüre sonra emmek isteyen bebekler var okuyorum forumda.. inşallah benim oğlumda emer birgün gittiği yere kadar direnicem bakalım.

sen her daim teklif et emer inşallah canım.. ben hiç vazgeçmiyorum annem diyor ben olsam çoktan kesmiştim sütten sen 4 aylık olmuş çocuktan hala ümit ediyorsun diye.(doğumdan beri zar zor emzirmiştim çünkü).. ümit ediyorum valla napim anne sütünün değerini biliyorum çünkü.. birde ek gıdaya geçip emen bebekler var yada ne bileyim birsüre sonra emmek isteyen bebekler var okuyorum forumda.. inşallah benim oğlumda emer birgün gittiği yere kadar direnicem bakalım.
Diren tabi benimde durum aynı dışarıdan ne kadar saçma gelsede 3.5 aylık ama alıştırmaya çalışıyorum inşallah emerde şu mamadan kurtuluruz

Iyi geceler kizlar zaman ne de çabuk geçiyor bebisimi kucağıma alalı 4 ayı gecti onceden ne zaman doğacak diye düşünürken simdi ne zaman uyuyacak diye düşünüyorum 🤣kizlar benim bebis göğsümü alıyor tazikli akınca memeyi reddediyor bi daha ağzına almıyor benimle aynı durumdaolanlar var mı acaba

Neden olmadı tutamadı mı bebek .Bende bugün alayım Birtane denemekte fayda var dediğin gibi teklif etmek lazım dün bir denedim emmeyen bebek emdi şaşırdım

evet canım artık ayları büyüdüğü için pekçok şeyin farkındalar. o kabloyu hiç sevmedi memeyi bıraktı onu farkedince geri tutturamadım. ama pes etmek yok illaki alacak 😊

benim oğlumda emmiyor malesef sağarak veriyorum sütü bugünlerde sütte azaldı mamada içiyor.. uyurken emiyordu onuda bıraktı bırakıyor. işe yararsa yazarmısınız kızlar.. birde mamamı koyulacak içine yoksa sütü mü sağıp vereceksiniz.

ben mama ile denedim. bizde bebek memeyi reddedince strese giriyoruz bebekte bunu farkediyor böyle bir döngü oluyor aslında en güzeli rahat bırakmak kendimizi. inşallahh emecekler...

Iyi geceler kizlar zaman ne de çabuk geçiyor bebisimi kucağıma alalı 4 ayı gecti onceden ne zaman doğacak diye düşünürken simdi ne zaman uyuyacak diye düşünüyorum 🤣kizlar benim bebis göğsümü alıyor tazikli akınca memeyi reddediyor bi daha ağzına almıyor benimle aynı durumdaolanlar var mı acaba
Ayni benim durum sütun fazlası da sıkıntı oluyor işte, bebek az emiyor az kilo alıyor süt çok sırf fışkırdığı için emmek de zorlanıyor

Kizlar gunduz uykularinda sikinti yasayan var mi? Bu hafta tam 4 aylik olacagiz.Normalde uykusu gelince yatagina koyardim kendi agulayarak parmak emer uyurdu veya emerken uyurdu yatirirdim en az araliksiz 2 saat uyurdu ama 1 haftadir sabah 8 den aksam 9 a kadar toplamda 1 bucuk saat belki anca uyuyor. Yatagina yatirdigim an ciglik çığlığa agliyor. Her yolu denedim yatirip bende yanina uzaniyorum emziriyorum emerken kendisi memeyi birakiyorum yanindan kalkmaya vakit kalmadan sanki cani cok aciyor gibi agliyor. Kucagimda uyumak istiyor ama yine hareket edip donemedigi icin rahatsiz olup agliyor. Ne yapacagimi sasirdim. 1 haftada ne oldu boyle :KK43: uyumayip oyun halisinda oyuncaklarina bakip saatlerce vakit geciriyor. Bir sikintisi olsa o zamanda durmazdi diye dusunuyorum. Gecelerimiz iyi cok sukur ona dua ediyorum.

Kizlar gunduz uykularinda sikinti yasayan var mi? Bu hafta tam 4 aylik olacagiz.Normalde uykusu gelince yatagina koyardim kendi agulayarak parmak emer uyurdu veya emerken uyurdu yatirirdim en az araliksiz 2 saat uyurdu ama 1 haftadir sabah 8 den aksam 9 a kadar toplamda 1 bucuk saat belki anca uyuyor. Yatagina yatirdigim an ciglik çığlığa agliyor. Her yolu denedim yatirip bende yanina uzaniyorum emziriyorum emerken kendisi memeyi birakiyorum yanindan kalkmaya vakit kalmadan sanki cani cok aciyor gibi agliyor. Kucagimda uyumak istiyor ama yine hareket edip donemedigi icin rahatsiz olup agliyor. Ne yapacagimi sasirdim. 1 haftada ne oldu boyle :KK43: uyumayip oyun halisinda oyuncaklarina bakip saatlerce vakit geciriyor. Bir sikintisi olsa o zamanda durmazdi diye dusunuyorum. Gecelerimiz iyi cok sukur ona dua ediyorum.
Artık gündüz uykuları azalıyor büyüdükçe ama yine de 2-3 kere 1er saatten uyuması lazım. 40dkdan az uyuyorsa felaket uykusu diyorlar uyutmaya devam etmek gerekiyormuş zor olsada

bizdede gece uykusu sıkıntısı başladı.. sürekli kalkmaya başladı.. birde gazı çoğaldı.. diş çıkarıyor olabilir seninki..

Benimki dogdugundan beri oyle canim gunduz uykusu diye bisey yok bizde uyursada kucagimda memede uyuyo yerine koyduğum an hemen uyaniyo dr a bile goturdum genetik yapisi boyle bi sorun yok uykusu hafif dedi

Atak haftasındadır canım. 14,5. ve 19,5. haftalar arası. Atak zamanı çok az uyuyabilirmiş, çok fazla uyuyabilirmiş, çok emebilirmiş, çok az emebilirmiş ya.

Maşallah ya bizimki toplamda 5 6 defa aguladı. Bi an önce agulara başlasın istiyorum😍😍😍

Artık gündüz uykuları azalıyor büyüdükçe ama yine de 2-3 kere 1er saatten uyuması lazım. 40dkdan az uyuyorsa felaket uykusu diyorlar uyutmaya devam etmek gerekiyormuş zor olsada
Felaket uykusu gercekten felaket birşeymiş. Uyanınca tekrar uykuya daldırmaya çalışıyorum bu sefer nefes almadan ağlıyor dayanamıyorum. Neden uyumuyorsun kızım diyorum yüzüme bakıp gülüyor. Dalga geçiyor benimle 😂
bizdede gece uykusu sıkıntısı başladı.. sürekli kalkmaya başladı.. birde gazı çoğaldı.. diş çıkarıyor olabilir seninki..
Evet bu ara gaz nedense bizde de var. Eli sürekli ağzında ve salyalarımız çoğaldı.
Benimki dogdugundan beri oyle canim gunduz uykusu diye bisey yok bizde uyursada kucagimda memede uyuyo yerine koyduğum an hemen uyaniyo dr a bile goturdum genetik yapisi boyle bi sorun yok uykusu hafif dedi
Allah yardımcın olsun canim ya , ben uyku konusunda pek sıkıntı yaşamamıştım şimdi böyle olunca baya afalladim.
Atak haftasındadır canım. 14,5. ve 19,5. haftalar arası. Atak zamanı çok az uyuyabilirmiş, çok fazla uyuyabilirmiş, çok emebilirmiş, çok az emebilirmiş ya.

Maşallah ya bizimki toplamda 5 6 defa aguladı. Bi an önce agulara başlasın istiyorum😍😍😍
Bende atak haftasi diye düşünüyorum. Insallah tez zamanda geçer gider. 😑 bizimki baya aguluyor ben konuştukça karşılık vermeye çalışıyor tuhaf tuhaf sesler cikariyor agiz hareketleri yapıyor. Komik oluyor 😍 Sabahları 1 saat kendi kendine söylenip duruyor. Bazen onun o seslerine uyaniyorum

Bu akşam uzun bir aradan sonra ilk kez cok zorlandık. Yüz üstü yatıyor ve resmen bacaklarının üstüne kalkıp kendini yana atıyor. Sırt üstü ceviriyorum uyumuyor ağlayıp gözlerini açıp yüzüme bakıyor. Yan yatmak istemiyor yüz üstü yatırmak istesem direniyor gözü kapalı uyku halinde ve bağıra çağıra. Normalde kendi kendine dönerdi ağlamazdı şuan dönmeye çalıştıkça ağlıyor. Beşikte rahat edemedi diye yere yorgan serip oraya yatırdım. Döne döne uyur artik inşallah 🤔😂

👉Iyi aksamlar kizlar durumum acil oldugu icin konu acmak yerine burdan aratinca denk geldi yardimci olursaniz sevinirim. 23 aylik kizimda vajina yapisikligi var doktor daha once ostrojen krem vermisti icime sinmeye sinmeye kullandim ama herhangi bir degisiklik farkedemedim tekrar kontrole goturdugumde doktor vajina yapisikligi ileri duzeyde oldugunu cerrahi mudale yapilmasi gerekir dedi. Kafam allak bullak istanbulda oturuyorum ve buraya yabanciyim. Gaziosmanpasada oturuyorum. En fazla burdaki cevre hastaneleri biliyorum idrar kultur tahlili yaptirdik sonuclar pazartesi cikacak buarada gaziosmanpasa safak hastanesindeki cocuk cerrahina yonlendirdi doktor iyimi ilgilimi bi bilgim yok 😕 netten arastirdim kimisi cerahi mudale yaprirmayin kendi haline birakin diyor.kimiside sakinca gormuyor😕 kizimi gozlemliyorum evet idrarini yaparken cani yaniyor ozellikle gece uyurken zorlaniyor sinirleniyor ve huysuz uykusuz kaliyor cok budurumu goruncede uzuluyorum.caresizimm 😥 ayrica doktor kizin cok hareketli cerahi mudale yapilirsa mutlaka uyutulsun dedi dahaa kucucuk bir bebek uyutulursa aklima kotu kotu dusunceler geliyor ya uyanamazsa beynine oksijen gitmezse cok korkuyorumn tvde goruyoruz insanlarin bebeklerin basina neler geliyor. Birde kulaklarinda iltihap baslamis 😥 Moralim cok bozuk 😥😥😥 rabbim hasta olan butun bebeklere çocuk lara sifa saglik versin.🤲🙏

Başka bir görüş mutlaka al. İçine sinen bir doktora denk gelesiye kadar göster. Bende yazmıştım bunu. Kızım dört aylık. Açtırmadım. Östrojen kremi kullanmadım. Başka bir doktora götürdüm. Yapışıklığına bakarken açıldı kendisi. Artık her gün, günde bir iki kez ayırıyorum o kısmı ki tekrar yapışmasın. Ayırmak veya neşterle kesmek cilt dokusunda travmaya sebep oluyormuş ve o bölge daha kuvvetli yapışıyormuş. Benim çekincem buydu. 2-3 yaş civarı ufak bir operasyon ile açılsın bir kere açılsın diyordum illa gerekirse ki bir çok kişi açılır zamanla dedi. Karar sizin. Geçmiş olsun.

Kızlar kimler adet oldu ? Benim tuhaf bir biçimde midem bulandı bugün:KK43:(( gece uykusuz geçmişti onla ilgili olabilir mi bilmiyorum sütüm de sanki azaldı ama yorgun düştüğümde olabiliyor, hamile kalmaktan korkuyorum gerçi korunuyoruz ,bu 2.bebeğim de koruduğumuz halde oldu ama çok tedirginim acaba adet olacağım için mi bu bulantı çünkü adetten 15gun ince yumurta catladiginda da bende bulantı olur ,offffff

Bebegimin gece uykuları uzayacağına azaldı saatte bir kalkıyor birkaç gündür anlamıyorum sürekli emiyor az az tabi saat başı sonra da kusuyor

Merhaba hanımlar, artık ben de aranızdayım:KK54:

9 Mart doğumlu 4 aylık bir kız bebeğim var. Sorunumu Bir Derdim Var’a açtım ama sanırım burası daha doğru olur. Problemimiz şöyle ki

2. ay aşılarından sonra huzursuzlanmaya başladı ve emmede problemler yaşamaya başladık. Ara ara düzelmeler oldu ise de eski düzenimiz hala oturmadı.

Son bir haftadır da gündüzleri uyanıkken asla emmiyor, uykuluyken ve geceleri gayet güzel emiyor. Kilo alımımızda bir problem yok, emzik ve biberon almıyoruz, mamayla daha tanışmadık. Parmak emmemiz had safhada, parmağını emiyor ama beni emmiyor. Sizce neden olabilir? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim.

Kızlar kimler adet oldu ? Benim tuhaf bir biçimde midem bulandı bugün:KK43:(( gece uykusuz geçmişti onla ilgili olabilir mi bilmiyorum sütüm de sanki azaldı ama yorgun düştüğümde olabiliyor, hamile kalmaktan korkuyorum gerçi korunuyoruz ,bu 2.bebeğim de koruduğumuz halde oldu ama çok tedirginim acaba adet olacağım için mi bu bulantı çünkü adetten 15gun ince yumurta catladiginda da bende bulantı olur ,offffff
Benim 40 im cikti adet oldum. Hamileligin ilk zamanlari gibi kahvalti sirasinda oncesinde falan ara sira mide bulantim oluyor o siralar bende bir an korkup hamilemiyim diye düşünüyorum ama hep adette oldum. Korunmamiza ragmen bazen korkmuyor degilim.

X