2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.çocuk düşünmemeye başladım tek çocuk bile zor geliyor bana Allah yardımcımız olsun

2.çocuk düşünmemeye başladım tek çocuk bile zor geliyor bana Allah yardımcımız olsun
valla canım dediğim gibi tek çocuk çok kolaymış . 2 .lerde biraz sıyırmaya başlıyorsun . düşünürsende kreş yaşına gelmeden düşünme derim. yani çocığun bi aktivitesi olsun ki bizimki gibi baba gelene kadar kafayı yedirtmesin.

Sana harfiyen katılıyorum ayrıca büyük oğlum küçüğe pek hoş davranmıyor.ne yapacağımı şaşırdım Allah hepimize kolaylık versin

Sana harfiyen katılıyorum ayrıca büyük oğlum küçüğe pek hoş davranmıyor.ne yapacağımı şaşırdım Allah hepimize kolaylık versin
benimkide seviiyorum ayağına kolunu bacağını koparacak birgün :)) pat diye vuruyo çocuğa neymiiş seviyormuş...
süt olayı noldu canım damla iyi geldimi

ben ilk oğlumu 4. aydan itibaren destekli oturtuyordum bunuda öyle yaparım sanırım. ay ne güzel bende 4. ayın bitimini dört gözle bekliyorum yaa güzel zamanlar 4 ten sonra.
Canim meme reddini cozebildiniz mi? Ya da nasıl cozdunuz. Benim oglum da 1 haftadir sadece uyurken emiyor.

Canim meme reddini cozebildiniz mi? Ya da nasıl cozdunuz. Benim oglum da 1 haftadir sadece uyurken emiyor.
yok canım ben pes ettim uyurken emiyor uyanıkken sağarak veriyorum.. benimki doğuştan beri reddettiği için yoruldum artık 2 çocukla stres üzüntü mahvoldum artık birde hastaneye yattı geçenlerde uyurkende emmeyi bırakmıştı nerdeyse kesiliyordu sütüm. Allahtan çıkardılarda evde direte direte emzirdim geceleri..ek gıdaya geçince emer belki benim tesellimde bu.. seninki yeni reddettiği için muhtemelen döner sabret red 15 gün sürer en fazla 20 gün ilk oğlumdan biliyorum bu dönemde ondada yaşamıştım.. sen pes etme aç bırak mecbur kalır emer sıpa.

Teşekkür ederim canım cevabın için. Insallah döner. Benim oglum da idrar yolu enfeksiyonu olmus. Kıyamadım biberonla daha cok verdim sütü, mamayı ondan kolayına geldi. Simdi de döndürmek icin çabalıyorum ama kendini geri geri atıyor uyanıkken.

bizde o yüzden yattık hastanede canım 1 hafta idrar yolu enfeksiyonuymuş. seni inki biberona alışmış malesef

benimkide seviiyorum ayağına kolunu bacağını koparacak birgün :)) pat diye vuruyo çocuğa neymiiş seviyormuş...
süt olayı noldu canım damla iyi geldimi
Canım 3 gündür kullanıyorum geçen gün sabah iki göğüs de şiş uyandım oh dedim ama bugün yine az ilk oğlumda bunları yaşamadım..canım seviyorum diyor benimki de ama eziyor resmen sevmese daha iyi:))

bizde o yüzden yattık hastanede canım 1 hafta idrar yolu enfeksiyonuymuş. seni inki biberona alışmış malesef
Maalesef. Size de çok geçmiş olsun. Inşallah en yakın zamanda rahatlarsınız hem sen hem evlatların canım. Ben de dönmezse uyanıkken sağarak devam edeceğim en kötü.

Kizlar hepinize kolay gelsin meme redleri baslamis. Pes etmeyin bir damla bir damla...
Oturmadan bahsetmissiniz 4 ay daha erken.benim oglanda kalkmak istiyor. Kucagimda oturma pozisyonu almak istiyor kereta

bendede öyle oluyor malesef bazen süt var bazen yok bestlak işe yarıyor mu yaramıyor mu o yüzden anlayamıyorum demiştim..

Maalesef. Size de çok geçmiş olsun. Inşallah en yakın zamanda rahatlarsınız hem sen hem evlatların canım. Ben de dönmezse uyanıkken sağarak devam edeceğim en kötü.
canım sen yinede diret emzirmeye çalış çünkü sen biberon kullandığın için tamamen kesilebilir sütten.. biraz biberondan uzak tutmaya çalış emince yine verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…