- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
Evet benim oglum da 2 haftadır böyle. Canını yakmışım gibi ağlıyor bir de. Şaştım kaldim ne yapacağımı.
Aynen uyurken aniden cığlığı basıp uyanıyor bazen zor susturuyoruz. Normalde de sakindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim oglum da 2 haftadır böyle. Canını yakmışım gibi ağlıyor bir de. Şaştım kaldim ne yapacağımı.
Arkadaşlar siizn bebelerde emerken uyurken falan cok terliyorlar mı? Evim sabahtan akşama güneş aldığı için baya sıcak ama kızım sadece emerken boncuk boncuk ter döküyor. Sadece başı terliyor vücudu sırtı hiç terlemiyor. Gün içinde uyurken yatakta baş kısmı sırılsıklam sırtına bakıyorum birşey yok. Sadece kafasının bu kadar terlemesi normal mi acaba.
Cok gecmis olsun arkadasim cok uzuldum tez zamanda iyilesin haber bekliyoruzkızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
teşekkür ederiz aminCok gecmis olsun arkadasim cok uzuldum tez zamanda iyilesin haber bekliyoruz
canım sormuşsun çok sağol.. son durum tedavi iyiye gidiyor 4 gündür yatıyoruz 3 gün daha yatacağız.. en çokta büyük oğlumu özlüyorum enfeksiyon yeri olduğu için içeriye almıyorlar ben arada görüyorum ama çocuk geceleri uyumaz olmuş yemek yemez olmuş.. hayırlısıyla tez vakitte çıkalım inşallah bir daha gelmemek üzereaskbahcem canim durmunuz nedir?
Slm hanımlar benim oglum zaten dogdugundan beri hic uyuyan bi bebek degilsi ne denediysem hep yatirsigim an uyandı hep kucagimda uyuttum saatlerce uyanmasin diye indirmedim smdide ayni aglamasi hep vardi zaten hatta tum bebekler boyle mi diye etrafa soruyordum simdi sizlerde yazmaya baslamissnz uyumuyor diye
Hatta benim minik yaramaz 24 saat birakayim emer
Sutum yetiyor Allaha sukur kilosundada iyi diyor doktor
Ac mi diye dusunmustum ilk uyumadigi zamanlar cunku
Sadece emmek istiyor uykusuzluk ve aglama bizde 4. Aýindada trend kimileri uyku surubu icirmis ben kullanmadim kabullendim artik evde hic bir is yapamiyorum ne wc girebiliyorum ne baska bsy ama 5. Ayda gececegine inaniyorum yemegi bile esim agzima yediriyor kimi zaman
kimileri uyku surubu icirmis
Day night mı neymisİlk defa duydum
Gecmis olsun cnm. Erkek çocukları eger sunnet ettirilmezlerse malesef idrar yolu enfeksiyonu daha kolay ve daha cok geçiriyorlar. Oglun var ve sunnetli degilse dr unuza bu konuyu danisin derim.çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ya bayadir bakmiyirdum ben de. Benim melek kizim öyküm hic yuku yok bana. Biz ablasiyla ugrasip duruyoruz. Abla 3 yasa girecek tam oyun cocugu malum inadi da bi yandan.. oyku emmesi uyumasi muntazam.bi cocuk. Gece emmiyor mesela. Ablasi 3 4 kez kalkardi bu sabaha karsi emiyor sadece okdr. Atak zamablarinda bi daha fazla emiyor okdr. Gaz 3 gun oldu ilac ve yediklerime dikkat edince oda kalmadi. Belki oda atakti bilemiyorum. Ama gelisimi de gayet iyi. 30 gunlukken gulmeye 40 gunluk agulamaya basladi. 2 aylikken sesli gulmeye basladi. Simdi 3 aylik olduk artik aktivite halisinda ellerini kullanarak oyuncaklariyla oynayabiliyor. Güleç sakin uykusu sagligi yerinde cok sukur. Masallahlarinizi aliriz teyzeleri. Hepinize de saglikli mutlu gunler bol uykulu geceler diliyorum...bi de sesi cikmayan arkadaslar napiyor acaba merak ediyorum. inş Allah sıkıntı yoktur
Normal cnm. Deri ve ter bezleri daha tam gelismediklerinden bizim gibi terlemiyorlar. Emerken ince olmali ustu sen de pamuklu ince giyinmis olmalisin hem.senin sicaklik gecmesin doye hem de sentetik birsey giyersen cocugu kotu etkiler.Arkadaşlar siizn bebelerde emerken uyurken falan cok terliyorlar mı? Evim sabahtan akşama güneş aldığı için baya sıcak ama kızım sadece emerken boncuk boncuk ter döküyor. Sadece başı terliyor vücudu sırtı hiç terlemiyor. Gün içinde uyurken yatakta baş kısmı sırılsıklam sırtına bakıyorum birşey yok. Sadece kafasının bu kadar terlemesi normal mi acaba.
çok tesekkür ederim canım sünnet olmalıymış zaten doktor tekrarlayabilir dedi.. hayırlısıyla tedavimiz bitsinde yavrum perişan oldu.. maşallah senin kuzucuğuda Allah bağışlasınGecmis olsun cnm. Erkek çocukları eger sunnet ettirilmezlerse malesef idrar yolu enfeksiyonu daha kolay ve daha cok geçiriyorlar. Oglun var ve sunnetli degilse dr unuza bu konuyu danisin derim.
Ya bayadir bakmiyirdum ben de. Benim melek kizim öyküm hic yuku yok bana. Biz ablasiyla ugrasip duruyoruz. Abla 3 yasa girecek tam oyun cocugu malum inadi da bi yandan.. oyku emmesi uyumasi muntazam.bi cocuk. Gece emmiyor mesela. Ablasi 3 4 kez kalkardi bu sabaha karsi emiyor sadece okdr. Atak zamablarinda bi daha fazla emiyor okdr. Gaz 3 gun oldu ilac ve yediklerime dikkat edince oda kalmadi. Belki oda atakti bilemiyorum. Ama gelisimi de gayet iyi. 30 gunlukken gulmeye 40 gunluk agulamaya basladi. 2 aylikken sesli gulmeye basladi. Simdi 3 aylik olduk artik aktivite halisinda ellerini kullanarak oyuncaklariyla oynayabiliyor. Güleç sakin uykusu sagligi yerinde cok sukur. Masallahlarinizi aliriz teyzeleri. Hepinize de saglikli mutlu gunler bol uykulu geceler diliyorum...
Normal cnm. Deri ve ter bezleri daha tam gelismediklerinden bizim gibi terlemiyorlar. Emerken ince olmali ustu sen de pamuklu ince giyinmis olmalisin hem.senin sicaklik gecmesin doye hem de sentetik birsey giyersen cocugu kotu etkiler.
Çok zor bi durum allah sifa versincanım sormuşsun çok sağol.. son durum tedavi iyiye gidiyor 4 gündür yatıyoruz 3 gün daha yatacağız.. en çokta büyük oğlumu özlüyorum enfeksiyon yeri olduğu için içeriye almıyorlar ben arada görüyorum ama çocuk geceleri uyumaz olmuş yemek yemez olmuş.. hayırlısıyla tez vakitte çıkalım inşallah bir daha gelmemek üzere
Bende bunu soracaktim şimdi bunun nedeni ne acaba bizde de oluyorAynen uyurken aniden cığlığı basıp uyanıyor bazen zor susturuyoruz. Normalde de sakindir