2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar siizn bebelerde emerken uyurken falan cok terliyorlar mı? Evim sabahtan akşama güneş aldığı için baya sıcak ama kızım sadece emerken boncuk boncuk ter döküyor. Sadece başı terliyor vücudu sırtı hiç terlemiyor. Gün içinde uyurken yatakta baş kısmı sırılsıklam sırtına bakıyorum birşey yok. Sadece kafasının bu kadar terlemesi normal mi acaba.

Arkadaşlar siizn bebelerde emerken uyurken falan cok terliyorlar mı? Evim sabahtan akşama güneş aldığı için baya sıcak ama kızım sadece emerken boncuk boncuk ter döküyor. Sadece başı terliyor vücudu sırtı hiç terlemiyor. Gün içinde uyurken yatakta baş kısmı sırılsıklam sırtına bakıyorum birşey yok. Sadece kafasının bu kadar terlemesi normal mi acaba.

Bizimkinin de tüm vücut cok terliyor. En çok da başı. Aynen anlattığın gibi. Bazı arkadaşlar da sadece başının terlediğini söylüyor.

Slm hanımlar benim oglum zaten dogdugundan beri hic uyuyan bi bebek degilsi ne denediysem hep yatirsigim an uyandı hep kucagimda uyuttum saatlerce uyanmasin diye indirmedim smdide ayni aglamasi hep vardi zaten hatta tum bebekler boyle mi diye etrafa soruyordum simdi sizlerde yazmaya baslamissnz uyumuyor diye
Hatta benim minik yaramaz 24 saat birakayim emer
Sutum yetiyor Allaha sukur kilosundada iyi diyor doktor
Ac mi diye dusunmustum ilk uyumadigi zamanlar cunku
Sadece emmek istiyor uykusuzluk ve aglama bizde 4. Aýindada trend :KK66: kimileri uyku surubu icirmis ben kullanmadim kabullendim artik evde hic bir is yapamiyorum ne wc girebiliyorum ne baska bsy ama 5. Ayda gececegine inaniyorum yemegi bile esim agzima yediriyor kimi zaman

kızlar bizi bayramüstü dün hastaneye yatırdılar yüksek miktarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı dularınızı eksik etmeyin oğlum çok ateşleniyor çok yoruldu yavrum.1 hafta yatcakmış çok zor bir süreçteyiz.
Cok gecmis olsun arkadasim cok uzuldum tez zamanda iyilesin haber bekliyoruz

canım sormuşsun çok sağol.. son durum tedavi iyiye gidiyor 4 gündür yatıyoruz 3 gün daha yatacağız.. en çokta büyük oğlumu özlüyorum enfeksiyon yeri olduğu için içeriye almıyorlar ben arada görüyorum ama çocuk geceleri uyumaz olmuş yemek yemez olmuş.. hayırlısıyla tez vakitte çıkalım inşallah bir daha gelmemek üzere

Slm hanımlar benim oglum zaten dogdugundan beri hic uyuyan bi bebek degilsi ne denediysem hep yatirsigim an uyandı hep kucagimda uyuttum saatlerce uyanmasin diye indirmedim smdide ayni aglamasi hep vardi zaten hatta tum bebekler boyle mi diye etrafa soruyordum simdi sizlerde yazmaya baslamissnz uyumuyor diye
Hatta benim minik yaramaz 24 saat birakayim emer
Sutum yetiyor Allaha sukur kilosundada iyi diyor doktor
Ac mi diye dusunmustum ilk uyumadigi zamanlar cunku
Sadece emmek istiyor uykusuzluk ve aglama bizde 4. Aýindada trend :KK66: kimileri uyku surubu icirmis ben kullanmadim kabullendim artik evde hic bir is yapamiyorum ne wc girebiliyorum ne baska bsy ama 5. Ayda gececegine inaniyorum yemegi bile esim agzima yediriyor kimi zaman

Benim oğlum da öyleydi şimdi 4 yaşında hatta ben tüm bebekler böyle sanırdım şuan 2.oğlumda anladım ki ben ne çekmişim,ilk oglum gece 8,10kere kalkardı b3slenmeden sanırdım sütten kesilince de devam etti,2 yaşına geldi bu sefer cise kalktı şuan yeni yeni kesintisiz uyuyor ama tabi hâlâ da erkenden kalkıyor ve uykuya yatirdigimizda gözünden uyku akmasına rağmen uykum yok diyerek uyyakaliyor öyle bir direnci var uykuya ,sırf bu yüzden ikinci bebeği düşünmüyordum uzun süre zaten supriz oldu aynı şeyler olacak sanıyordum, birinci oğlum uykuya dirençli bir bebekti 3yasona kadar öyle sürdü ve ben 8aylikken de ise başladım uykusuz çalışıyordum mahvoldum yani, şuan maşallah maşallah bu b3begim iyi uyuyor

çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Gecmis olsun cnm. Erkek çocukları eger sunnet ettirilmezlerse malesef idrar yolu enfeksiyonu daha kolay ve daha cok geçiriyorlar. Oglun var ve sunnetli degilse dr unuza bu konuyu danisin derim.
bi de sesi cikmayan arkadaslar napiyor acaba merak ediyorum. inş Allah sıkıntı yoktur
Ya bayadir bakmiyirdum ben de. Benim melek kizim öyküm hic yuku yok bana. Biz ablasiyla ugrasip duruyoruz. Abla 3 yasa girecek tam oyun cocugu malum inadi da bi yandan.. oyku emmesi uyumasi muntazam.bi cocuk. Gece emmiyor mesela. Ablasi 3 4 kez kalkardi bu sabaha karsi emiyor sadece okdr. Atak zamablarinda bi daha fazla emiyor okdr. Gaz 3 gun oldu ilac ve yediklerime dikkat edince oda kalmadi. Belki oda atakti bilemiyorum. Ama gelisimi de gayet iyi. 30 gunlukken gulmeye 40 gunluk agulamaya basladi. 2 aylikken sesli gulmeye basladi. Simdi 3 aylik olduk artik aktivite halisinda ellerini kullanarak oyuncaklariyla oynayabiliyor. Güleç sakin uykusu sagligi yerinde cok sukur. Masallahlarinizi aliriz teyzeleri. Hepinize de saglikli mutlu gunler bol uykulu geceler diliyorum...
Normal cnm. Deri ve ter bezleri daha tam gelismediklerinden bizim gibi terlemiyorlar. Emerken ince olmali ustu sen de pamuklu ince giyinmis olmalisin hem.senin sicaklik gecmesin doye hem de sentetik birsey giyersen cocugu kotu etkiler.

Merhaba kızlar, bebişi rahatsız olan arkadaşlarım tez vakitte sağlığınıza kavuşun inşallah. Oğlum hızla büyüyor, 3 aylık olmak üzereyiz, artık gün içerisinde oyunlarla agularla vaktimiz geciyor, çok konuşkan sanırım hep konuşmak istiyor ve maşallah yemeyi de seviyor hatta geçen karpuz suyu verdik ve tabi hemen icti severek, sanırım arada yoğurt v şeyleri vereceğiz ama ek gıda geçisini 6. Ay olarak düşünüyoruz. Oyun halisında yüz üstü bırakmayı artırdım emeklemeyi desteklesin ve sırt gelisimine katkısı olsun diye. Maşallah akşamlari 9.30 da bir uyuyoruz ertesi gün 7-8 e kadar (tabi yatakta bizimle yatıyor, ayri yatınca hemen uyaniyir kokumuzu istiyor) gece de bir kere emmek icin kalkiyor. Belki mama da aldigi icin etkisi vardir bilmiyorim ama genel itibariyle rahat ve sakin bir bebek, çok gülec gercekten ve oyuncu, Allahtan hic gaz sorunu da olmadi. Günden güne, saatler daha kaliteli geçiyor. Güzel geçsin günleriniz :halay: :emir_bebek:

Eklentiler

• 20190606_180019.jpg
    20190606_180019.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 33
Gecmis olsun cnm. Erkek çocukları eger sunnet ettirilmezlerse malesef idrar yolu enfeksiyonu daha kolay ve daha cok geçiriyorlar. Oglun var ve sunnetli degilse dr unuza bu konuyu danisin derim.

Ya bayadir bakmiyirdum ben de. Benim melek kizim öyküm hic yuku yok bana. Biz ablasiyla ugrasip duruyoruz. Abla 3 yasa girecek tam oyun cocugu malum inadi da bi yandan.. oyku emmesi uyumasi muntazam.bi cocuk. Gece emmiyor mesela. Ablasi 3 4 kez kalkardi bu sabaha karsi emiyor sadece okdr. Atak zamablarinda bi daha fazla emiyor okdr. Gaz 3 gun oldu ilac ve yediklerime dikkat edince oda kalmadi. Belki oda atakti bilemiyorum. Ama gelisimi de gayet iyi. 30 gunlukken gulmeye 40 gunluk agulamaya basladi. 2 aylikken sesli gulmeye basladi. Simdi 3 aylik olduk artik aktivite halisinda ellerini kullanarak oyuncaklariyla oynayabiliyor. Güleç sakin uykusu sagligi yerinde cok sukur. Masallahlarinizi aliriz teyzeleri. Hepinize de saglikli mutlu gunler bol uykulu geceler diliyorum...

Normal cnm. Deri ve ter bezleri daha tam gelismediklerinden bizim gibi terlemiyorlar. Emerken ince olmali ustu sen de pamuklu ince giyinmis olmalisin hem.senin sicaklik gecmesin doye hem de sentetik birsey giyersen cocugu kotu etkiler.
çok tesekkür ederim canım sünnet olmalıymış zaten doktor tekrarlayabilir dedi.. hayırlısıyla tedavimiz bitsinde yavrum perişan oldu.. maşallah senin kuzucuğuda Allah bağışlasın

canım sormuşsun çok sağol.. son durum tedavi iyiye gidiyor 4 gündür yatıyoruz 3 gün daha yatacağız.. en çokta büyük oğlumu özlüyorum enfeksiyon yeri olduğu için içeriye almıyorlar ben arada görüyorum ama çocuk geceleri uyumaz olmuş yemek yemez olmuş.. hayırlısıyla tez vakitte çıkalım inşallah bir daha gelmemek üzere
Çok zor bi durum allah sifa versin

X