Tam 2 bucuk aylik..Günaydın ne kadarlık oldu minik :)
Ayni benim oglanda senin anlattigin gibi bence bir sorun yok masallah diyelim.Okkesa benimki de kalcayla birlikte iyice kaldırıyor bacakları sağa sola da atmaya başladı, ellerini inceliyor sürekli bişeyleri tutmaya calisiyor , gozlerini gozlerimden ayirmiyor hep sohbet etmek istiyor bal küpü:)) biseyler soylemek için cok çabalıyor, bazı sesler çıkarıyor agu diyor, soyleyemeyince dilini eğiyor bukuyor sinirleniyor ,çok azimli maşallah, bir de doğduğu günden beri fark ettiğim bisey var çok farkında bakıyor etrafa ,bebeklerde olur ya şapşik şaşkın bakışlar onlar yok, kucağıma alıp gezdirdiğimde kafasını bir o tarafa bi bu tarafa merakla bakıyor ama böyle inceler gibi ,diğer oğlumda ve diğer bebeklerden farklı bir bakış kafama takılıyor
Kızlar bebegimin saçları ve tüyleri dökülüyor yatağı hep kıl :) sizin de öyle mi
Bir de bebeğimi biraz kucağımda taşıyım hemen sırtım ağrıyor diğer oğlumu 20 kiloya kadar taşımıştım şimdiyse bir sorun oldu epidural takılan yerler ağrıyor sanki , epiduralle ilgili olabilirmiki oyleyse gecer mi acaba
Canım bende kızım 50 günlükken 7 saatlik yola gittim. Gelirken hele 10 saat falan sürdü. Gece yola çıkmıştık bütün yol boyu uyudu emmek için uyandı sadece, gelirken de yine uyudu ara ara uyandı ama zor olmadi.Kızlar bebekle yolculuk nasıl olur sizce 6 saatlik bir mesafeye gideceğiz ertesi gün de döneceğiz bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum
Bizim kızı bir kere yüz üstü yatırdım o gün bu gündür sırt üstü yatmıyor. 2 ay oldu gaz sancısını daha rahat atlatti, daha çabuk hareketlendi. Tabi bundan midir bilmiyorum. Eğer başını sağa sola çevirmekte kaldırmakta zorlanmiyorsa birak yatsın yuz ustu bir sıkıntı olmaz. Ilk bi kac gün acaba birşey olur mu diye uykusuz kalmıştım ama şimdi bi koyuyorum araliksiz 4-5 saat uyuyor. Bende uyuyorum. Eğer korkrsan yarim kundak yapıp sırt üstü yatırmayı da dene.Selam hanımlar. Günaydın :) her güne yeni bir sorun :) 8 günlük bebeğim var ve bebeğim iki gündür sırt üstü uyumak istemiyor. normalde eller havada fosur fosur uyurdu sırt üstü. Ama iki gündür Kucakta uyuyor, yüzüstü uyuyor ama yatağına yatırınca sırt üstü mızırdanmaya başlıyor ağlıyor. Sırtına baktık bişey de yok. Dokunduk acıyan bi yeri mi var diye o da yok. Neden yatmıyor olabilir sırt üstü ve nasıl çözebiliriz bunu bilen var mı????
Bizim kızı bir kere yüz üstü yatırdım o gün bu gündür sırt üstü yatmıyor. 2 ay oldu gaz sancısını daha rahat atlatti, daha çabuk hareketlendi. Tabi bundan midir bilmiyorum. Eğer başını sağa sola çevirmekte kaldırmakta zorlanmiyorsa birak yatsın yuz ustu bir sıkıntı olmaz. Ilk bi kac gün acaba birşey olur mu diye uykusuz kalmıştım ama şimdi bi koyuyorum araliksiz 4-5 saat uyuyor. Bende uyuyorum. Eğer korkrsan yarim kundak yapıp sırt üstü yatırmayı da dene.
Peki siz de araba koltuğunda mı götürdünüz bu kadar uzun saat onda oturması belini falan ağrıtmaz mı acabaCanım bende kızım 50 günlükken 7 saatlik yola gittim. Gelirken hele 10 saat falan sürdü. Gece yola çıkmıştık bütün yol boyu uyudu emmek için uyandı sadece, gelirken de yine uyudu ara ara uyandı ama zor olmadi.
oluyor ve benim tahminim ne kadar emzirsekte bisut kanalinin zaman zaman tikaninca agril yaptığını düşünüyorumHayirli aksmalar arkadaslar
Uzun zamandir giremiyordum unarim herkes iyidir yavas yavs bir duzen tutturabilmistir. 3 cocukla hayat cok zormus 4. kattayim ve biri olmadan inemiyorum. Baskalarina bagli olmak cok zor geliyor.
Benim bi sorun olacak gogsumde ara ara agrilar oluyor .sol taraf .2-3 gun suruyor ayniilk zamanlarda yara olur da sizlar ya onun gibi. Gorunurde
Birsey de yok sizde de oluyor mu?
Benimde oluyor canım özellikle sızlama şeklinde çok oluyo ama ben dikkat ettim genelde bebek emdikten sonra oluyo acaba tekrar süt dolarken mi oluyoHayirli aksmalar arkadaslar
Uzun zamandir giremiyordum unarim herkes iyidir yavas yavs bir duzen tutturabilmistir. 3 cocukla hayat cok zormus 4. kattayim ve biri olmadan inemiyorum. Baskalarina bagli olmak cok zor geliyor.
Benim bi sorun olacak gogsumde ara ara agrilar oluyor .sol taraf .2-3 gun suruyor ayniilk zamanlarda yara olur da sizlar ya onun gibi. Gorunurde
Benim evde büyük yumuşak bir yastık vardi onu aldim onun üstüne yatırdım. Normalde sırt üstü yatmaz ama araba hareket ettiği için uyudu, Kızım yüz üstüde yattığı için ara ara çevirip yüz üstü de yatırabildim. Saatlerce oyle gidip geldik çok rahat geçti. Gelirken en son bende koltukta yanına uzandım sıkıştık biraz ama koyun koyuna uyuyarak geldik guzel olduPeki siz de araba koltuğunda mı götürdünüz bu kadar uzun saat onda oturması belini falan ağrıtmaz mı acaba
Tabi daha küçük senin belki ceviremeyebilir ama bazen bakıyorum benim kızım da başını hic çevirmeden saatlerce aynı koyduğum gibi uyuyor. Boğulma önleyici yastıklar varmis benim ihtiyacım olmadi kullanmadım ama bi araştırıp bakabilirsin istersen.Başını sabit tutabiliyor ama henüz uyurken kendi çeviremez sanırım
Ben canbebe kullanıyorum. Ama bez sızdırıyorsa 1 no büyük almayı dene.Hangi bezi kullanıyorsunuz prma premium car.e sızdırıyor sizce değiştirmeli miyim en iyisi bu diye kullanıyorum ama sürekli atletimiz ıslak
Kizlar minnoslarin boyu kilosu nasıl
Benim de oluyor aradaHayirli aksmalar arkadaslar
oluyor ve benim tahminim ne kadar emzirsekte bisut kanalinin zaman zaman tikaninca agril yaptığını düşünüyorum
Benimde oluyor canım özellikle sızlama şeklinde çok oluyo ama ben dikkat ettim genelde bebek emdikten sonra oluyo acaba tekrar süt dolarken mi oluyo
Sanki ilk bebegim insan herseyi nasil cabuk unutuyor digerlerinde bu sekilde miydi hic hatirlamiyorum.Benim de oluyor arada
Peki siz de araba koltuğunda mı götürdünüz bu kadar uzun saat onda oturması belini falan ağrıtmaz mı acaba
Bizim ki koltuk günü değil puset şeklinde küçük bebeklere göre zaten 6 saatlik yolu geldik bugün de döneceğiz çok şükür problem olmadı hep uyudu uyumasa da izleye izleye geldi sevdi yolculuğu 2-3 saatte bir mola verdik güzel oldu şükürBizim de önümüzde yaklaşık on saatlik memleket gidişi ve dönüşü var. Koltuklarda o kadar oturması zor olur. Ayrıca daha 4600 kilosu. Kemerler falan tam tutamaz benim kızı. Babynest denen yataklardan var bende. Şoför koltuğunun arkasını valizle doldurup yatağı arka koltuğa koyarsam uyuyabilir diye düşünüyorum. Gözümde büyüyor doğrusu. Şimdiden liste yaptım yanıma ne almalıyım diye.