2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de sese karşı çok hassaslaştı başlarda böyle değildi şimdi en ufak seste uyanıyor irkiliyor gürültülü ortamda uyutmaya çalışıyor alışsın diye uykusu olunca uyuyor sessiz ortam aramıyor ama bazen de en ufak seste uyanıyor anlamadım
Benim kiz doğduğundan beri oyle üstünü örterken bilr irkilip korkuyo

Aynen benimki de baştan beri öyle ama bu aralar cok arttı irkilmesi. Bir yerde 3. aya kadar giderek artar 3., 4. , en geç 6. Ayda kaybolur yazıyordu moro refleksi için. Doğruluğunu bilemem tabi.
Bizimki de seste uyuyamıyor. Birine gitsem ya da bize gelseler uyuyamıyor sesten

Hangi bezi kullanıyorsunuz prma premium car.e sızdırıyor sizce değiştirmeli miyim en iyisi bu diye kullanıyorum ama sürekli atletimiz ıslak

Kizlar minnoslarin boyu kilosu nasıl
3 aylık ölçümü 5900 60 cm
Hangi bezi kullanıyorsunuz prma premium car.e sızdırıyor sizce değiştirmeli miyim en iyisi bu diye kullanıyorum ama sürekli atletimiz ıslak
bende aynısını kullanıyorum bizimkide her gün muhakkak bir kere dışarı taşıyor. Bezden mi acaba bizimki mi fazla yapıyor diye düşünüyordum.

Bizim 2,5 aylıkken 5000grdı bakalım Pazar 3 ay olcaz Pazartesi boyu ve kilosunu ölçtürmeye gidicem. Bu arada 2640gr doğmuştu şükür toparladı

Kizlar ben dogdu dogali molfix kullaniyorum cokta memnunum hic 2 numara kullanmadim hep 3 numara aldim. Esim internetten takip ediyor bez indirimlerini 4 numara bile getirtirdim. Uygun fiyatti.baya oldu alali.

günaydın kızlar..
benim oğlumda artık sağ sol dönüyor eller hep ağızda zaten.
bizde molfix 2 kullanıyoruz çok memnunum ishal olmuştu bir ara o zaman bile hiç sızdırmadı valla.. sleepye gececektim sırf bu yüzden vazgectim.

Gunaydin kizlar bu sabah fark ettim bizim oglan donmeye çalışıyor. Simdilik yarim dondu diyebiliriz. Aman diyim kanepede yalniz bırakmayın. Benim pasa solak galiba annesi gibi sol elini emmeye calisiyor sola donmeye calisiyor. Cok tatli olmaya basladi.
Günaydın ne kadarlık oldu minik :)

Okkesa benimki de kalcayla birlikte iyice kaldırıyor bacakları sağa sola da atmaya başladı, ellerini inceliyor sürekli bişeyleri tutmaya calisiyor , gozlerini gozlerimden ayirmiyor hep sohbet etmek istiyor bal küpü:)) biseyler soylemek için cok çabalıyor, bazı sesler çıkarıyor agu diyor, soyleyemeyince dilini eğiyor bukuyor sinirleniyor ,çok azimli maşallah, bir de doğduğu günden beri fark ettiğim bisey var çok farkında bakıyor etrafa ,bebeklerde olur ya şapşik şaşkın bakışlar onlar yok, kucağıma alıp gezdirdiğimde kafasını bir o tarafa bi bu tarafa merakla bakıyor ama böyle inceler gibi ,diğer oğlumda ve diğer bebeklerden farklı bir bakış kafama takılıyor

Benim kızım doğduğu andan beri basını hep dik tutuyordu. 20 günlük olduktan sonrada hep yüz üstü yatirdim. 40 i çıktıktan sonra kendini ileri dogru itmeye basladi, ellerini dogdu dogali hep emiyor. Artik uykuya gecerken parmagini emerek uyuyor. Son 2 haftadirda yüz üstü koyuyorum kendi kendine sırt üstü dönüyor. 2 ay 12 gunluk suan. Persembe gunu doktora götürdüm orada doktor sırtını dinlemek için yüz üstü çevirdi yatırdı bizim kız kendisini ileri atmasından doğru düzgün dinleyemedi bile, cok hareketli elleri ayakları hic durmuyor. Emdiği sütü de bu hareketleriyle yakıyor bence dedi en son.

X