2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cildimde aşırı derece kuruluk ve kabuklanma olmuştu cok kötüydü nemlendirici kullanmama rağmen kurumasını önleyememiştim simdi geçti çok şükür, adette oldum eskiden öncesinde sivilce olurdu veya hafif kasik ağrısı hic biri olmadi

Günaydınlar Bebeğimin uyku rutini değişti birkaç gündür gece 11 gibi uyuyor 1-2 saat sonra uyanıyor ne yaparsam yapayım tekrar uyumuyor saat 2.30-3 gibi uyuyor birkaç gündür böyle oldu gündüz öğleye kadar uyuyor sonra. Sizce değiştirmeli miyim yoksa kendi nasıl istiyorsa öyle devam mı etsin

Bebeğimin ellerini geç açtım inşllh gelişiminde olumsuz etkisi olmaz ağzına götürüyor sürekli ellerini onun dışında eliyle yaptığı başka bir şey yok henüz oyuncak tutamıyor hala bu Pazar 3 aylık olacağız

Bir de sese karşı çok hassaslaştı başlarda böyle değildi şimdi en ufak seste uyanıyor irkiliyor gürültülü ortamda uyutmaya çalışıyor alışsın diye uykusu olunca uyuyor sessiz ortam aramıyor ama bazen de en ufak seste uyanıyor anlamadım

Günaydın canim benim kiz da öyle elini sadece agzina sokup emmeye calisiyor yavas yavas öğrenecekler sanirim

Benim kiz doğduğundan beri oyle üstünü örterken bilr irkilip korkuyo

Daha erken canım benim oglanin bayadir elleri acik daha yeni yeni elini agzina götürüyor. Birseyleri tutmasi icin daha cokn erken. Ben tirnaklarindan sikayetciyim kesiyorum torpu yapiyorum ama yüzünü oyle bir cimaliyor ki cizik atıyor.

Öyle malesef bende hergün inceliyorum kesiyorum tırnaklarını ama yine de çiziyor bizim de yüzümüzü emzirirken göğüslerimi çiziyor çok güçlüler

Kızlar ya emzirirken nasıl kilo verebiliriz var mı tecrübesi olan emzirirken eski haline kavuşan yada daha da zayıflayan nedir işin sırrı. Sütüm azalır diye ne spor yapabiliyorum yürüyüş dışında ne de yediklerimden kısabiliyorum

Selam canjm benim anladığım tek şey bebeğin kendi rutinine biz uymak zorundayız. Bence bırak o düzenini oturtsun

Benimde 8 kilo vermem gerek. Sırrı olan varsa hemen söylesin. Bir az yiyeyim dedim hemen sutum azaldi. Annemde inek yemezse sut olur mu dedi.

Ben hamile kalmadan önceki kilomdan 2 kilo daha azim. Ama gören herkes kilo yakismis sana böyle kal diyor. Anlamadım. Hamileykende 10-11 kilo anca almıştim. Özellikle yaptığım birşey yok yiyorum da tatlı tuzlu ne varsa ama çok şükür kilo yapmıyor. Kilo'yu verdim ama basen kaldı bende. Nasıl oldu bilmiyorum. Bugün de doktora gittim nerede senin doğum kilon diyor. Dedim yok gitti kilo almalısın ki süt olsun diyor e diyorum sütüm var yok diyor olmaz seninde kilo alman lazim. Ablamda iki çocuk doğurdu benden zayıf. Bizde genetik heralde biraz diyorum olmaz diyor. Kilosu cok olanın sütü de çok olacak diye bir gerçek mi var acaba ben bilmiyorum

Bende de sadece göbek kaldı biraz başka şişkinliğim yok bir de göğüsler çok büyük duruyor eski hallerini özledim ya işin sırrı yok galiba bazılarındaki bünye meselesi 1 yıl sabredicez heralde sonra başlıcam diyettir spordur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…