- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
Benimkide öyleydi kiloda alıyordu ama doymuyormuş memedr rahatladığı için uyuyormuş
Bir bayan geldi bebek bakıcısı uyumuyor diye yardım etmek istedi. Görür görmez bu çocuk aç dedi. Mama takviyesi yapınca bebenin tüm düzeni değişti. Denedik hatta mamasız memeyi ve mama destekli artı memeyi. Uyumaya başladı. Sonra sağdım baktım gelen en fazla 70 cc ve su gibi süt. Üç aylık olmak üzere normalde öğün başına nerdeyse iki katını versek içiyor.Ben de herkese ve doktora hemen uyanıp tekrar emdiğine göre memede uyuduğun için aç kalıyor dedim hep geçen ay kilosu normal diye kimseyi inandıramadım. Artık heralde doğru söylüyorlardır diye düşünüyordum. Sen nasıl anladın
Bir bayan geldi bebek bakıcısı uyumuyor diye yardım etmek istedi. Görür görmez bu çocuk aç dedi. Mama takviyesi yapınca bebenin tüm düzeni değişti. Denedik hatta mamasız memeyi ve mama destekli artı memeyi. Uyumaya başladı. Sonra sağdım baktım gelen en fazla 70 cc ve su gibi süt. Üç aylık olmak üzere normalde öğün başına nerdeyse iki katını versek içiyor.
Bencede bir dene canımm belkide nedeni budurAa doğru ya okumuştum yazdıklarını. Önceki sağdığım sütlerle deneyeceğim bunu
Bencede bir dene canımm belkide nedeni budur
annesi o kendini memede rahatlatiyor inan ac degildir lutfen ac oldugunu düşünüp kendinizi strese sokmayin ne kadar durmak istiyorsa dursun zaten bir iki aya hersey duzelecek sabir sadece ilacimiz.Kustu hepsini ya. Ya fazla geldi ya da derdi sadece memede durmak bebişimin.
İyi haberler bekliyoruz o haldesur attırıci bir tarif deniyorum eger olursa size söyleyeceğim yapan kisinin akşama sakir sakir sütü akmış
annesi o kendini memede rahatlatiyor inan ac degildir lutfen ac oldugunu düşünüp kendinizi strese sokmayin ne kadar durmak istiyorsa dursun zaten bir iki aya hersey duzelecek sabir sadece ilacimiz.
Ben ucretsiz izin alacağım. 1 sene boyunca. Sene sonu dusunurum artikBenim şu an en büyük sıkıntım 6 aylık olduğunda ise başlayacağım eylülde, öğretmenim, bakıcı meselesi beni çok geriyor, siz ne yapacaksınız? Ücretsiz izin alamıyorum şu an bazı sebeplerden
Ben bayram sonrası başlıyorum ücretsiz izin alacak imkanım yok annem bakacak evet zor olacak ama herşey evlatlarımız içinBenim şu an en büyük sıkıntım 6 aylık olduğunda ise başlayacağım eylülde, öğretmenim, bakıcı meselesi beni çok geriyor, siz ne yapacaksınız? Ücretsiz izin alamıyorum şu an bazı sebeplerden