- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
Geceden sabaha uyusun adağım var ..İnşllh bozulmamıştır cnm bizde de arada oluyor öyle değişiklikler sonra yine düzeliyor
Ya ben aldım rezene ama hiçte dövülecek gibi değil zaten çok ince ince duruyorkizlar kesinlikle size iyi gelecek 2 tavsiyem var 1. si karadut yeyin anacim simdi tam mevsimi ve acayip sut yapıyor ve cilekle birlikte yeyince daha da guzel. 2. rezeneyi aktardan alin kendini ve havanda ezip kaynatin icin yatmadan ya da gun icinde sonra ayaklarinizi uzatip dinlenin sutunuz cesme olacak
11 haftalık olduk bugunKaç haftalık oldunuz?
insallah canim insallahBizde yeni yeni düzelmeye başladı artık kendi kendine duruyor uyuyor inşllh düzelir sizin de
Sürekli böyle doğduğundan berisurekli mi boyle yoksa kac gundur boyle?
Benimki gece bir defa kalkıyor ondada 1-1.5 saat ayakta ya normal mi acabaBizim gecemiz fena degil.2 saate bir kalkiyir emip hemen geri uyuyor.oyuzden zorlanmiyorum. Gunduz uyanik kalma suremiz fazla uykumuz enfazla 1 saat. Kucaginda olayim diyor.geziyoruz evin icinde. Yada ciglik atana kadar almıyorum. Sese hassaslasmaya basladi.uyaniveriyoruz.
Benim ki erken yatarsa oyle yapiyor.Benimki gece bir defa kalkıyor ondada 1-1.5 saat ayakta ya normal mi acaba
Saat 9-9.30 arası uyuyor gece 3-4 E kadar sonra 5 gibi ancak yatıyorBenim ki erken yatarsa oyle yapiyor.
Benim iglanda 9.9.30 gibi sonra 1 de emme sonra 3 e dogru emme.emince hemen geri uyuyor.4.30 gibi sonra 6 da gizunu aciyor. 7 e kadar sonra ben biraz zorla uyutuyorum. Saat basi kalkiyor.bem pes ediyorum artik 10da tam mesaim basliyorSaat 9-9.30 arası uyuyor gece 3-4 E kadar sonra 5 gibi ancak yatıyor
Bizim mesaide sabah çok erken başlıyor ne güzel olurdu 9-10a kadar deliksiz uyusalarBenim iglanda 9.9.30 gibi sonra 1 de emme sonra 3 e dogru emme.emince hemen geri uyuyor.4.30 gibi sonra 6 da gizunu aciyor. 7 e kadar sonra ben biraz zorla uyutuyorum. Saat basi kalkiyor.bem pes ediyorum artik 10da tam mesaim basliyor
dovuluyor boyle cevire cevire ezeceksin icinden goz cekirdekleri cikiyor yaomazsan verim alamazsinYa ben aldım rezene ama hiçte dövülecek gibi değil zaten çok ince ince duruyor
Tamam o şekilde deneyeceğim çok sağol canımdovuluyor boyle cevire cevire ezeceksin icinden goz cekirdekleri cikiyor yaomazsan verim alamazsin
Bizimki mümkün değil 12ye kalmıyor. Gece 9-9.30 gibi uykusu yüzünden mızmızlanıyor. Sabaha kadar tek sefer kalkıyor.Bizimki gece 12de uyuyor arada 3-4 kere uyanarak gündüz 12ye kadar uyuyoruz hep beraber sonra arada uyuyor akşam 10 gibi biraz huysuzlanıyor rutinimiz böyle çok şükür çok zorlamıyor Allah sağlık versin miniklerimize
yarim kundak yapmani tavsiye ederimBizimki mümkün değil 12ye kalmıyor. Gece 9-9.30 gibi uykusu yüzünden mızmızlanıyor. Sabaha kadar tek sefer kalkıyor.