- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Yarım kundakla uyutuyoruz genelde zaten ama bir tek gece uykusu 9.-9.30da geçtiği ona normal yatıyoryarim kundak yapmani tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım kundakla uyutuyoruz genelde zaten ama bir tek gece uykusu 9.-9.30da geçtiği ona normal yatıyoryarim kundak yapmani tavsiye ederim
Bizimde Çarşamba günü 3ay doluyor sanki bizimkide artık ağlamadan daha fazla vakit geçiriyor3 ay olmamıza 1 hafta kaldı bakalım ne gibi değişiklikler olacak sanki ağlamaları azaldı gülmeleri arttı gibi şimdiden..
Bir ara benimkide öyleydi. Gerçi gece uykusuna yine öyle geçmezse uyumuyor ama yavaş yavaş düzeliyor. Kaç haftalık oldu minik?Benimki de memede uyuyor başka hiçbir şekilde uyutamıyorum. Çok emdiğinden değil ama illa temas ederek uyuyacak. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Bir ara benimkide öyleydi. Gerçi gece uykusuna yine öyle geçmezse uyumuyor ama yavaş yavaş düzeliyor. Kaç haftalık oldu minik?
Günaydın kizlar. Benim bebis elini kontrol edemiyor. Kundak yapiyorum kereta cikariyor kendi kendini uyandiriyor. Ellerini bir kesfetseydi. Bu arada parmagini yakalayip emmeye calisiyor.
Canim buzim de sende farkimiz yok memede uykuya daliyor. Ayakta sallamayi denedim sevmiyor kereta. Hallbuki annenin kurtaricisi sallama. Babamiz kucaginda gezdire gezdire uyutuyor.10+2 olduk şu an. Gece pek problem olmuyor (bazen) ama gündüz meme olmadan uyumuyor bu yüzden başka türlü uyutmayı ben de öğrenemedim. Eşim uyutamıyor mesela ne yapacağız bilmiyorum. 6 hafta önce sarılığının anne sütünden olup olmadığını anlamak için 2 gün emzirmedikten sonra oldu
3. Ay da kesfeder diyor bizim daha 1 ayimiz var.Bizimki de aynı kundaktan nefret ediyor kollarını rahat hareket ettiremeyince. Parmağını da emiyor. Ellerini bu ay mı keşfetmesi gerekiyordu?
Canim buzim de sende farkimiz yok memede uykuya daliyor. Ayakta sallamayi denedim sevmiyor kereta. Hallbuki annenin kurtaricisi sallama. Babamiz kucaginda gezdire gezdire uyutuyor.
Bizim kabuk bağladı hala öyle duruyor ne zaman normale dönecek anlamadımKizlar verem asimizi 3 gun once olduk hemsire yara olacak kabuk baglayacak dedi hic biri olmadi sadece hafif yerinde kizariklik var. Sizin asilar nasil
10 haftalıkken bizimkide öyleydi birkaç hafta sürüyoruz 8de başladı 11de azaldı bizim. Yavaş yavaş umarım geçer. Memedr hareketler yavaşlayınca al kucağına hafif hafif sallayarak beşiğine yatır birkaç defa yaptıktan sonra benimsiyor o uyuma şeklini10+2 olduk şu an. Gece pek problem olmuyor (bazen) ama gündüz meme olmadan uyumuyor bu yüzden başka türlü uyutmayı ben de öğrenemedim. Eşim uyutamıyor mesela ne yapacağız bilmiyorum. 6 hafta önce sarılığının anne sütünden olup olmadığını anlamak için 2 gün emzirmedikten sonra böyle uyumaya başladı
Dikkat et canım doymama ihtimali var mı? Memede uyuyakalıp alındığı anda uyanan bebeklerin yüzde 70i doymama nedeniyle uyanıyormuşBiz de gezdirme sallama hiçbiri olmuyor:) aslında memede uyuması asıl sorun değil belirtmemişim. Memeden ayrıldığı an geri uyanıyor. Dün uyutmak 5 saat sürdü mesela (her zaman böyle değil tabi). Bıraktığım an uyanmasa memede 5 dk da uyuyorda
Kizlar verem asimizi 3 gun once olduk hemsire yara olacak kabuk baglayacak dedi hic biri olmadi sadece hafif yerinde kizariklik var. Sizin asilar nasil
Bizim kabuk bağladı hala öyle duruyor ne zaman normale dönecek anlamadım
Oğlumun ellerini açıkta bırakamıyorum gözüyle çok oynuyor dün de yüzünü çizmiş kanatmış içim gitti hep eldiven takılı duruyor ne zaman açabilcem?
10 haftalıkken bizimkide öyleydi birkaç hafta sürüyoruz 8de başladı 11de azaldı bizim. Yavaş yavaş umarım geçer. Memedr hareketler yavaşlayınca al kucağına hafif hafif sallayarak beşiğine yatır birkaç defa yaptıktan sonra benimsiyor o uyuma şeklini
Dikkat et canım doymama ihtimali var mı? Memede uyuyakalıp alındığı anda uyanan bebeklerin yüzde 70i doymama nedeniyle uyanıyormuş
Benimkide öyleydi kiloda alıyordu ama doymuyormuş memedr rahatladığı için uyuyormuşAynen öyle yapıyorum canım bu aralar. Her seferinde deneyeyim o zaman.
Ben de bu ihtimali düşündüm. Doymadan uyuyakalıyor bence zaten 5 dk civarı emme süresi ama kilo alımı normal şimdilik. Geri alınca da tekrar emiyor ama
Bide beşiğinde uyumayı hiç sevmiyor bizim yatağa bıraksam uyanmıyor. Halbuki alıştırmadık da. Yatağına bırakınca sıçrayıp uyanıyor çoğunlukla