2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar bizde gunduz uyuyoruz gece belli saatlerde uyumuyo ve huzursuzlaniyo bugune kadar kv vardi simdi gitti kaldim 2 cocukla basbasa buyuge surekli cizgi film acmak zorunda kaliyorum yoksa durmuyo sizler napiyosunuz
benimde annem vardı yanımda oda dün gitti yakınımda oturuyor ama arada bir gelicek artık. benim büyük oğlan 3 yaşında bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. babası işten gelene kadar anyayı konyayı seçtim dün.

Canım sana da çok geçmiş olsun ben 7 8 neskafe içiyorum.5 litre su ama yok.bende inatçı etkisi olmuş zorlandım .maaşallah canım 4.günüm inşallah biter

Gece mesaisinden merhaba 2 saat emme + mama + alt degistir + gaz cikarma +uyutma calismalari sonra azmin zaferi sonunda uyudu ama sac kurutma makinesi sesiyle. Siz bebeklerinize bu tarz sesler dinlettiriyor musunuz ?

Selam kızlar bebeğiniz ortalama kaç dk süt emiyor benim çok az emip bırakıyor hemen 10-15 dk ikisini de emzireyim diyorum ama bir memede bile ancak o kadar duruyor tekrar almıyor sizde nasıl

2 memeyide zar zor en az yarim saatte emzirmeye calisiyorum tabi bu 1 saat suruyor arada uyumalari aglamalari. Buna ragmen yetmiyor ve mama veriyorum.

Canım sana da çok geçmiş olsun ben 7 8 neskafe içiyorum.5 litre su ama yok.bende inatçı etkisi olmuş zorlandım .maaşallah canım 4.günüm inşallah biter

Emziriyorsan o kadar kafein bebeğe zararlı olmaz mı?

Gece mesaisinden merhaba 2 saat emme + mama + alt degistir + gaz cikarma +uyutma calismalari sonra azmin zaferi sonunda uyudu ama sac kurutma makinesi sesiyle. Siz bebeklerinize bu tarz sesler dinlettiriyor musunuz ?
Ben dinletiyorum arada bazen sakinleştirdiği oluyor ama bu aralar gaz problemi mi var anlamıyorum uyku saatlerimiz çok düştü çok uğraştırıyor geceleri özellikle nasıl düzene sokabilirim bilmiyorum

2 memeyide zar zor en az yarim saatte emzirmeye calisiyorum tabi bu 1 saat suruyor arada uyumalari aglamalari. Buna ragmen yetmiyor ve mama veriyorum.
Bazen aralıksız 5-10 dk emiyor geri kalanı bizim de uyuma gaz çıkarma ağlama olarak geçiyor o emdiğiyle doyuyor mu bilmiyorum mama versem biberondan sonra meme almakta tekrar zorlanıyor ne yapıcam bilemedim

Yok daha dinletmiyorum. Benim mesai saat 3te basliyor kaka.emme.ve ustune kusma.
Saat 5 civari daldi.oh dedim 2 saat uyusa.
Bende bir dalmisim cocugun sesine uyandim dedim 2 saat nasil geciverdi.baktim sadece 40dk geçmiş.vay kereta dedim.simdi hala cildir cildir bakiniyor.benim gozumden uyku akiyor.

Maksimum kaç saat uyuyor bebeğiniz gece mi daha çok gündüz mü bizimki gececi ya uyumuyor uyutmuyor çok az uyuyor gibi geliyor bana

Emziriyorsan o kadar kafein bebeğe zararlı olmaz mı?
Canım emziriyorum bana istediğin kadar kahve iç dedi zararı vardır bence de ama öbür türlü bebeği emziremiyorum bile çok zormuş devam ediyor hala.suyu azalttığımda aynen devam 5 litre olmuyor midem bulandı artık Allah hepimize kolaylık versin

Maksimum kaç saat uyuyor bebeğiniz gece mi daha çok gündüz mü bizimki gececi ya uyumuyor uyutmuyor çok az uyuyor gibi geliyor bana
Sabah kesik kesik uyuyir.ogleden sonra guzel uyuyir 2 den 5 e veya 6 ti ya kadar.aksam 9 a kadar bizimle 9 gibi uyuyor iki saate bir kalkıyor.gece 3 gibi uykusunu almus oluyor.aglama yok beni kucagina al diyor. Bizde evi dolaşıyoruz.alt degisimi emme derken 5 i buluyoruz.40dk bir kalkmaya basliyoruz.bizim duzen boyle.

Suan memede uyuku kereta.yatagina koysam uyanır.
Kizlar biz bugun 15 gunluk olduk. Bebegim gunde veya bir bucuk gunde kaka yapiyor. Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…