Benimki mamayıda yemiyo bazen uykuda mecbur veriyorum çünkü sarılığımız yüksek çıktıEvet o da var doymuyor uyumuyor mamayı zor bıraktırdım tekrar başlatmazlar inşllh kilo alması lazım, Allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki mamayıda yemiyo bazen uykuda mecbur veriyorum çünkü sarılığımız yüksek çıktıEvet o da var doymuyor uyumuyor mamayı zor bıraktırdım tekrar başlatmazlar inşllh kilo alması lazım, Allah yardımcımız olsun
2640seninki kac kg doğmuştu canım
Zamanla mı artacak acaba ya hep aç mıdır diye kafam takılıyorAyni canim.benim kide okadar ve ust uste hic iki meme emmedi.tek meme emip birakiyor bazen 5 dk.
benimde annem vardı yanımda oda dün gitti yakınımda oturuyor ama arada bir gelicek artık. benim büyük oğlan 3 yaşında bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. babası işten gelene kadar anyayı konyayı seçtim dün.slm kizlar bizde gunduz uyuyoruz gece belli saatlerde uyumuyo ve huzursuzlaniyo bugune kadar kv vardi simdi gitti kaldim 2 cocukla basbasa buyuge surekli cizgi film acmak zorunda kaliyorum yoksa durmuyo sizler napiyosunuz
Canım sana da çok geçmiş olsun ben 7 8 neskafe içiyorum.5 litre su ama yok.bende inatçı etkisi olmuş zorlandım .maaşallah canım 4.günüm inşallah biterCanim saglikla büyüt insallah evladını. Ben de spinal oldum. Doktorum ilk günler günde 3 nescafe ic bitter cikolata ye dedi. Cok şükür sadece 1 gün hafif omuz baş agrim oldu. Bir daha tekrarlamadı. Sen de dene istersen.
Bende yükselecek diye korkuyorum hiç doyuyor gibi gelmiyorBenimki mamayıda yemiyo bazen uykuda mecbur veriyorum çünkü sarılığımız yüksek çıktı
Allah razı olsun canım inşallah zordayım 4.gün bugün bebegimi sevemiyorum zor emziriyorymay canim ya. insallah bir an evvel kendine gelirsin canim ya
Ölçtürdün mü sarılığını canım bizim ilk 14.9 sonra 13.9 oldu yarın tekrar ölçülecek inş düşmüştür yoksa yatış verecek drBende yükselecek diye korkuyorum hiç doyuyor gibi gelmiyor
Selam kızlar bebeğiniz ortalama kaç dk süt emiyor benim çok az emip bırakıyor hemen 10-15 dk ikisini de emzireyim diyorum ama bir memede bile ancak o kadar duruyor tekrar almıyor sizde nasıl
Canım sana da çok geçmiş olsun ben 7 8 neskafe içiyorum.5 litre su ama yok.bende inatçı etkisi olmuş zorlandım .maaşallah canım 4.günüm inşallah biter
Ben dinletiyorum arada bazen sakinleştirdiği oluyor ama bu aralar gaz problemi mi var anlamıyorum uyku saatlerimiz çok düştü çok uğraştırıyor geceleri özellikle nasıl düzene sokabilirim bilmiyorumGece mesaisinden merhaba 2 saat emme + mama + alt degistir + gaz cikarma +uyutma calismalari sonra azmin zaferi sonunda uyudu ama sac kurutma makinesi sesiyle. Siz bebeklerinize bu tarz sesler dinlettiriyor musunuz ?
Bazen aralıksız 5-10 dk emiyor geri kalanı bizim de uyuma gaz çıkarma ağlama olarak geçiyor o emdiğiyle doyuyor mu bilmiyorum mama versem biberondan sonra meme almakta tekrar zorlanıyor ne yapıcam bilemedim2 memeyide zar zor en az yarim saatte emzirmeye calisiyorum tabi bu 1 saat suruyor arada uyumalari aglamalari. Buna ragmen yetmiyor ve mama veriyorum.
Anladim canim. Çok geçmiş olsun. Insallah tez zamanda geçer ağrıların.Canım sana da çok geçmiş olsun ben 7 8 neskafe içiyorum.5 litre su ama yok.bende inatçı etkisi olmuş zorlandım .maaşallah canım 4.günüm inşallah biter
Yok daha dinletmiyorum. Benim mesai saat 3te basliyor kaka.emme.ve ustune kusma.Gece mesaisinden merhaba 2 saat emme + mama + alt degistir + gaz cikarma +uyutma calismalari sonra azmin zaferi sonunda uyudu ama sac kurutma makinesi sesiyle. Siz bebeklerinize bu tarz sesler dinlettiriyor musunuz ?
Maksimum kaç saat uyuyor bebeğiniz gece mi daha çok gündüz mü bizimki gececi ya uyumuyor uyutmuyor çok az uyuyor gibi geliyor banaYok daha dinletmiyorum. Benim mesai saat 3te basliyor kaka.emme.ve ustune kusma.
Saat 5 civari daldi.oh dedim 2 saat uyusa.
Bende bir dalmisim cocugun sesine uyandim dedim 2 saat nasil geciverdi.baktim sadece 40dk geçmiş.vay kereta dedim.simdi hala cildir cildir bakiniyor.benim gozumden uyku akiyor.
Canım emziriyorum bana istediğin kadar kahve iç dedi zararı vardır bence de ama öbür türlü bebeği emziremiyorum bile çok zormuş devam ediyor hala.suyu azalttığımda aynen devam 5 litre olmuyor midem bulandı artık Allah hepimize kolaylık versinEmziriyorsan o kadar kafein bebeğe zararlı olmaz mı?
İnşallah canım Allah razı olsunAnladim canim. Çok geçmiş olsun. Insallah tez zamanda geçer ağrıların.
Sabah kesik kesik uyuyir.ogleden sonra guzel uyuyir 2 den 5 e veya 6 ti ya kadar.aksam 9 a kadar bizimle 9 gibi uyuyor iki saate bir kalkıyor.gece 3 gibi uykusunu almus oluyor.aglama yok beni kucagina al diyor. Bizde evi dolaşıyoruz.alt degisimi emme derken 5 i buluyoruz.40dk bir kalkmaya basliyoruz.bizim duzen boyle.Maksimum kaç saat uyuyor bebeğiniz gece mi daha çok gündüz mü bizimki gececi ya uyumuyor uyutmuyor çok az uyuyor gibi geliyor bana