• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen aralıksız 5-10 dk emiyor geri kalanı bizim de uyuma gaz çıkarma ağlama olarak geçiyor o emdiğiyle doyuyor mu bilmiyorum mama versem biberondan sonra meme almakta tekrar zorlanıyor ne yapıcam bilemedim

Yenidogan akis meme ucuna yakin bibeonu var aventin sorun yasamadim. Onerebilirim sana canim

Sünnet mevzusu açılmışken benim bebeğim sünnetli doğdu kızlar ama aslında bu bir anomaliymiş siz böyle bi durumla karşılaştınız mı yada duydunuz mu? doktor 2-3 yaşında cerrahi müdahale gerekecek dedi.

sukur canim herkes gibi bizde yogun yasam devam. bende kanamam bitse diye bekliyorum

ben bi yerde okumuştum ilk verilen kanlar genelde hatali oluyormus troid cikiyormus cunku kani erken aliyorlarmis bebegin iyice beslenmis olmamasindan kaynakli imis. ikinci kan verildiginde de bisi cikmiyormus kizlar haberiniz olsun.

benim ilk kizimda yasamistim. gobegini yakiyorlar geçiyor. aci veren bisi degil. yakmak deyince atesle yakmak değil :)
Canım her şey düzene girecek Rabbim yardımcımız olsun..ağrılar azalıyor çok şükür

Günaydın kizlar.gecemiz nasil gecti. Biz bugun eh iste.
Kaka sorunu olsn arkadaşlar ben kayisi suyu iciyorum. 2 saat sonra kakamiz yapiliyor. Yoksa 2 gun bekliyorum

Kizlar gunaydin

Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz veya kullandiniz ? Sleepy ile basladik son gunlerde sizdirmaya basladi. Kiyafetleri hep cis. Prima premium care taktım simdide. Simdilik bunu gozlemleyecegiz

Kuzlar d3 damlasına basladiniz mi.benim aile hekimi 15 gunluk olunca basla demisti. Daha baslamadi ama.bugun 16 gunluk olduk

normal doğum yapan anneler dikişleriniz düştü mü.. benim bikaç gündür kaşınmaya başladı korkudan elimi süremiyorum.. haftaya kontrole gidicem.

Sünnet mevzusu açılmışken benim bebeğim sünnetli doğdu kızlar ama aslında bu bir anomaliymiş siz böyle bi durumla karşılaştınız mı yada duydunuz mu? doktor 2-3 yaşında cerrahi müdahale gerekecek dedi.
Merhaba canim. Sunnetlindogdu denilen durum aslinda Hipospadias diye bir anomali.
Kesinlikle bur hastalik, rahatsizlik vs degil. Sadece anne karninda olusan bir anomali ve cerrahi mudahale ile duzeltiliyor. Bazen genel bazen local anestezi ile yapiliyor ve cocuk sunnet de olmus oluyor bu cerrahi islemle.
Biz oglum 7 aylikken yaptirmistik.

Merhaba canim. Sunnetlindogdu denilen durum aslinda Hipospadias diye bir anomali.
Kesinlikle bur hastalik, rahatsizlik vs degil. Sadece anne karninda olusan bir anomali ve cerrahi mudahale ile duzeltiliyor. Bazen genel bazen local anestezi ile yapiliyor ve cocuk sunnet de olmus oluyor bu cerrahi islemle.
Biz oglum 7 aylikken yaptirmistik.
Evet bende baya araştırdım sıkıntılı bir durum değil dedi doktor ufak bi cerrahi işlem gerekiyormuş 1 yaşından sonra yapalım dedi.

Kizlar gunaydin

Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz veya kullandiniz ? Sleepy ile basladik son gunlerde sizdirmaya basladi. Kiyafetleri hep cis. Prima premium care taktım simdide. Simdilik bunu gozlemleyecegiz
Molfix kullaniyoruz. Annem bağladığında hic sizdirmiyor da ben bağladıktan sonra bir kac kez çiş cıktı. Sanırım hata bendeydi.

Merhaba kızlar 13 gun gecikmeli de olsa anca yazabildim. Dogum yaptım epidural anestezi ile normal doğumdu. Gayet rahattı. Suyum geliyodu hafif hafif ertesi gün hastaneye yattım su kesemi doktorum patlattı birkaç saat sancı çektim dayanılmıycak gibi degildi. 12 de hastaneye girmistim 17.30 da dogumhane 17.50 de kızımı kucagima aldim allahin izniyle :) kolay oldu yani. Allah dogum yapacak olanlarınızın yardımcısı olsun korkmayin cok korkulcak birsey degil inanın klise ama hakikaten kucaga alınınca acı maci kalmıyor sanki dunyayı elinize veriyolar. Bir de annelik midir nedir insana kendinin bile tahmin edemedigi bi kuvvet geliyo... Rabbim isteyenlere de nasip etsin hepimizin evladını bağışlasın insallah ❤❤

Back