• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim
guzel anneler ins bende sizler gibi bebegimi kucagima alirim su an 21 haftalik ağustosu bekliyorum sıfır tecrubem var. burada yazilanlari okuyup birseylerden haberdar olmaya calisiyorum.
Rabbim sanada nasip etsin kucagina almayi.bende subat annelerini takip ettim.dogumlari hazirliklari cok faydasi oldu.

Selamlar kızlar aranızda bebeğini kundaklayan var mı. Ne gibi faydaları yada zararları var
Selam bende geceleri kundakliyorum. 8 bucuk 9 gibi banyosundan sonra kundak yapiyoruz. Hem gece elleri rahatsiz etmiyor. Hem de isisi kaybolmuyor. HemEv ne kadar sicak olursa olsun. Banyo sonrasi ve alt temizleme sonrasi bi tarafimiz acilinca hapsurmaya basliyoruz.

Merhabalar bebiş doğduktan sonra hiç girip okuyamaz oldum. Çoğunluk Doğum yaptı sanırım . Doğum yapan arkadaşlar güzel günlerde büyütsün yavrularını. Bekleyenler de sıkıntısız sağlıkla kucaklarına alır bebeklerini umarım. Bebeğim bu hafta sonunda 1 aylık olacak. Gecelerimiz hep uykusuz. Doğduğundan beri kakasını yapmakta ve gazını çıkarmakta zorlanıyor birkaç aya düzelir umarım. Bu arada göğüs ucu yara olanlar var sanırım . Benim ilk doğumumdan sonra haftalarca ağlayarak emzirmiştim herşeyi denememe rağmen çok zor iyileşmişti. Bu sefer gümüş kapak kullandım ve çok memnun kaldım. Ama çevremde hiç memnun kalmayan arkadaşlarım da var. Bir de sleepy bez kullanan var mıdır . Ben kullanıyorum ama çok sızdırıyor bir de pişik oldu bebeğim sanırım değiştireceğim. Herkese bol sütlü günler

Canlarım nolur dua edin spinal sonrası baş boyun agrısı öldürdü beni pişmanım genel olmadığıma ölüyorum.gece 12 den 6 ya kadar bebeği eve bırakıp yattım yine hastanede

Canlarım nolur dua edin spinal sonrası baş boyun agrısı öldürdü beni pişmanım genel olmadığıma ölüyorum.gece 12 den 6 ya kadar bebeği eve bırakıp yattım yine hastanede
Canim saglikla büyüt insallah evladını. Ben de spinal oldum. Doktorum ilk günler günde 3 nescafe ic bitter cikolata ye dedi. Cok şükür sadece 1 gün hafif omuz baş agrim oldu. Bir daha tekrarlamadı. Sen de dene istersen.

Arkadaslar benim oglum da memeyle kavga ediyor. Zor tutturuyorum. Sütüm de tam yetmiyor günde 1-2 defa mama veriyorum. Ondan mi memeden soguyor napsam bilemiyorum.

slm kizlar bizde gunduz uyuyoruz gece belli saatlerde uyumuyo ve huzursuzlaniyo bugune kadar kv vardi simdi gitti kaldim 2 cocukla basbasa buyuge surekli cizgi film acmak zorunda kaliyorum yoksa durmuyo sizler napiyosunuz

Selam kızlar bebeğiniz ortalama kaç dk süt emiyor benim çok az emip bırakıyor hemen 10-15 dk ikisini de emzireyim diyorum ama bir memede bile ancak o kadar duruyor tekrar almıyor sizde nasıl

Selam kızlar bebeğiniz ortalama kaç dk süt emiyor benim çok az emip bırakıyor hemen 10-15 dk ikisini de emzireyim diyorum ama bir memede bile ancak o kadar duruyor tekrar almıyor sizde nasıl
Bizimde öyle memede uyuyup kalıyo yerine yatırıyom uyanıyo sonra tekrar meme istiyo bu böyle devam ediyo ne zaman düzene girer acaba

Bizimde öyle memede uyuyup kalıyo yerine yatırıyom uyanıyo sonra tekrar meme istiyo bu böyle devam ediyo ne zaman düzene girer acaba
Evet o da var doymuyor uyumuyor mamayı zor bıraktırdım tekrar başlatmazlar inşllh kilo alması lazım, Allah yardımcımız olsun

Ayni canim.benim kide okadar ve ust uste hic iki meme emmedi.tek meme emip birakiyor bazen 5 dk.

Back