• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah kesik kesik uyuyir.ogleden sonra guzel uyuyir 2 den 5 e veya 6 ti ya kadar.aksam 9 a kadar bizimle 9 gibi uyuyor iki saate bir kalkıyor.gece 3 gibi uykusunu almus oluyor.aglama yok beni kucagina al diyor. Bizde evi dolaşıyoruz.alt degisimi emme derken 5 i buluyoruz.40dk bir kalkmaya basliyoruz.bizim duzen boyle.
Anladım bizimki sabah uykusunu seviyor geceleri ayaktayız benim hamileliğimdeki uyku düzenime benziyor malesef keşke daha dikkat etseydim gece uykusu alsa iyi olurdu. Neyse bugün ilk defa sıfır ağlamayla emzirme alt değiştirme uyutma yaptım çok mutluyum keşke hep böyle olsa ne kolaymış beşiği sallamadım bile koyduğum gibi uyudu.

Kızlar bizimde bugün 14. günümüz. 5. gün alınan topuk kanında troidle alakalı değerleri yüksek çıkmış dün tekrar topuk kanı verdik. Topuk kanında değerleri yüksek çıkan oldu mu acaba?

Kızlar bizimde bugün 14. günümüz. 5. gün alınan topuk kanında troidle alakalı değerleri yüksek çıkmış dün tekrar topuk kanı verdik. Topuk kanında değerleri yüksek çıkan oldu mu acaba?
Bizde de hafif yüksek çıktı tiroid bende de var genetik mi acaba, ne gibi sıkıntıları oluyor biliyor musunuz tekrar kan vericez bizde

Bizde de hafif yüksek çıktı tiroid bende de var genetik mi acaba, ne gibi sıkıntıları oluyor biliyor musunuz tekrar kan vericez bizde
Bende yok ama eşimin tiroidlerinde sıkıntı vardı o yüzden genetik olabilir dediler. Tedavisi varmış ama biraz araştırdım zeka geriliğine, gelişimsel sıkıntılara sebep olabiliyormuş. Allah korusun.. İlk baş yüksek çıkan değerlerin sonradan düşme durumu da oluyormuş. 15 gün içinde aramazsak bir sıkıntı yok dediler. Ararsakta Çocuk Endokrinoloji bölümüne yönlendiricez dedi aile hekimliğindeki hemşire. İnşallah değerler normal çıkar :anne:

gobegi dustukten sonra kanayan varmi bizim damla damla zibina gecti k vitamini ignesi yaptilar ama bugun cok az igne ucu kadar surulmus doktor cumaya kadar kanarsa getirin dedi simdi napcak acaba bilgisi olan varmi

Kızlar bizimde göbeğimİz düştü bugün dr kontrolümüz vardı sarılığı da atlattık ultrasona gönderdi bütün organlara bakıldı hepsi iyi şükür kilo alımıda güzel zayıf bebekler kendini daha iyi toplar hiç korkma dedi dr doğum kilosuna geri dönmüş kuzum ama sürekli memedeyiz emmek istiyo hep ağzı açık

Canım ağrılar azaldı ama uyanınca çok ağrıyor.bünyeden bünyeye değişiyor dedi doktor.geçer diye umut ediyorum Allah hepimize yardım etsin sen nasılsın bebiş nasıl annesi
sukur canim herkes gibi bizde yogun yasam devam. bende kanamam bitse diye bekliyorum
ben bi yerde okumuştum ilk verilen kanlar genelde hatali oluyormus troid cikiyormus cunku kani erken aliyorlarmis bebegin iyice beslenmis olmamasindan kaynakli imis. ikinci kan verildiginde de bisi cikmiyormus kizlar haberiniz olsun.
gobegi dustukten sonra kanayan varmi bizim damla damla zibina gecti k vitamini ignesi yaptilar ama bugun cok az igne ucu kadar surulmus doktor cumaya kadar kanarsa getirin dedi simdi napcak acaba bilgisi olan varmi
benim ilk kizimda yasamistim. gobegini yakiyorlar geçiyor. aci veren bisi degil. yakmak deyince atesle yakmak değil :)

Ben dinletiyorum arada bazen sakinleştirdiği oluyor ama bu aralar gaz problemi mi var anlamıyorum uyku saatlerimiz çok düştü çok uğraştırıyor geceleri özellikle nasıl düzene sokabilirim bilmiyorum

Bizimde gece ile gunduzumuz karisik. Geceleri daha az gunduzleri daha cok uyuyoruz.
Bagirsaklarina iyi gelen probiyotik damla var ondan kullaniyormusun. Bi doktorla konus istersen. Artik cok zorlamadan kendi kendine gaz cikartiyor.

Back